FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Daleko najbitnija utakmica sezone, hajde Sarajevo!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Čovjek iz new video će danas da pospremi jedan odbijanac i onda diže ruke u znak isprike navijačima Veleža.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- JavierBosnia
- Kontakt:
Neka bude jubilarni 5.000 ovdje, pa da slavimo

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Osttribine
- Kontakt:
Sretno svima nama koji idemo u Zenicu, da sve ok prodje i da se aBd sa peharom vratimo. Velež jeste u boljoj formi, ali jedna utakmica, 90 minuta, iskustvo osvajajnja trofeja na nasoj strani, sve je moguce. Ali kako god zavrsilo igracki remont je neminovan za slijedecu sezonu, ako mislimo biti konkurentni za vrh tabele.
IGRAJ BORDO BIJELI !!!
IGRAJ BORDO BIJELI !!!
STANICA SVA JEEEE
U BORDO B'JELOOOOM
I HORDE KRECUU NA DALEKI PUUUT
U BORDO B'JELOOOOM
I HORDE KRECUU NA DALEKI PUUUT
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Kad Dzeno ABd oko 21 h popravi frizuricu i podigne pehar. Hajdeeeee Sarajevoooo
- SedrenikHz
- Kontakt:
Sretno rajaaa svimaaa, lagano vozite 

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ismir Mirvić odriješio kesu za Emira Spahića: Konačan odgovor u petak
Nekadašnji kapiten naše fudbalske reprezentacije Emir Spahić u utorak je iz rodnog Dubrovnika doputovao u Sarajevo, gdje je obavio drugi krug pregovora sa predsjednikom Upravnog odbora kluba s Koševa Ismirom Mirvićem oko preuzimanja sportskog segmenta bordo timaKako saznaje “Avaz”, Mirvić je nekadašnjem „Zmaju“ dao odriješene ruke – sve da se pita oko sportskog dijela, te mu obećao deset puta veći budžet, nego što je to sada.
- U klub sam zajedno sa svojim partnerom Tanom do danas investirao ogromna finansijska sredstva i spremni smo za naš grad i naš klub uložiti i 10 puta više, izjavio je Mirvić – između ostalog, nakon ostavke makedonskog trenera Aleksandra Vasoskog.
Spahić će večeras u Zenici biti na finalnoj utakmici Kupa BiH, a konačan odgovor Mirviću saopćit će u petak (sutra). Kako smo objavili jučer, Mirvić i Spahić su prvi krug razgovora održali u nedjelju u Dubrovniku...
Ukoliko nekadašnji kapiten „Zmajeva“ prihvati ponudu iz sarajevske Titove 38b da bude sportski direktor, novi trener kluba s Koševa najvjerovatnije će biti Vule Trivunović
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 19 maj 2022, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Spahic i Vule . Ne ide nikako 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- 19BordoBijeli46
PJESME SE ORE
I BAKLJE GORE
SRUSIT CEMO ZENICU
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Kako ljudi ne vide dalje od nosa,Vasivski,Sablic dobri treneri nije uopate bilo do njih vec do curica i balerina th igraca,mjenjanjem trenera svaka 2 mjeseca nista postic neceni ali eto takva smo mi sorta. Samo je trebalo Kepciju zadrzat kojibima veze,pametan i zna sta radi al jok daj nam za dva mjeseca finale LP
MEHO KODRO AKO JE SLOBODAN DOVEST GA I DAT MU FUNKCIJU TRENER SD, i ugovor na 5 godina..
Meho kad je bio prosli put mismo bili pod pritiskom da moramo uzet titulu jer smo bili u zaostatku dobrom u tom aspektu od konkurenata koji sad imaju trenera koji kaze u rezervar goriva od 30 l nemoze da stane 50 l..
Sad je druga situacija posebno ako bi kup uzeli..
Spehic je teska ubleha, i da je iko ista vidio u njemu bar bi u 2 ligi spanije njemacke mogao bit pomocnik..
Primjer VEDAD IBISEVIC, senaid ibricic itd
Kodra dovest i dat mu budzet i odrijesene ruke
Imam osjecaj da ce nas Velezje nabit 3-5 golova razlike, odlucio sam da ne gledam utakmicu
Previse glupih igraca (dupovac)
Niko nemoze da baci sprint 20 metara
Dzeno trener juniora max
Kod veleza jedini sto obrana i golman nevaljaju
Btw; Dizdarevic nije nikakav golman i ako se moze prodat to uradit dovest ovog bivseg golmana zrinjskog bi bio pun pogodak. Onaj kali iz juniora (sehinovic)je sad bolji duplo od dizdarevica . **** golmana koji je 1.78 m
Meho kad je bio prosli put mismo bili pod pritiskom da moramo uzet titulu jer smo bili u zaostatku dobrom u tom aspektu od konkurenata koji sad imaju trenera koji kaze u rezervar goriva od 30 l nemoze da stane 50 l..
Sad je druga situacija posebno ako bi kup uzeli..
Spehic je teska ubleha, i da je iko ista vidio u njemu bar bi u 2 ligi spanije njemacke mogao bit pomocnik..
Primjer VEDAD IBISEVIC, senaid ibricic itd
Kodra dovest i dat mu budzet i odrijesene ruke
Imam osjecaj da ce nas Velezje nabit 3-5 golova razlike, odlucio sam da ne gledam utakmicu
Previse glupih igraca (dupovac)
Niko nemoze da baci sprint 20 metara
Dzeno trener juniora max
Kod veleza jedini sto obrana i golman nevaljaju
Btw; Dizdarevic nije nikakav golman i ako se moze prodat to uradit dovest ovog bivseg golmana zrinjskog bi bio pun pogodak. Onaj kali iz juniora (sehinovic)je sad bolji duplo od dizdarevica . **** golmana koji je 1.78 m
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 19 maj 2022, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
ispade Kodro Murinjo , neka hvala
FC United Of Manchester !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nije Kepcija bajan bio. Iako sam i ja u čudu ostao sto ga otjeraše. Čovjek koji zove trenera i govori mu taj i taj ti ne smiju igrati, za mene nije dobar izbor za klub. Toliko.zagor1987 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 13:54Kako ljudi ne vide dalje od nosa,Vasivski,Sablic dobri treneri nije uopate bilo do njih vec do curica i balerina th igraca,mjenjanjem trenera svaka 2 mjeseca nista postic neceni ali eto takva smo mi sorta. Samo je trebalo Kepciju zadrzat kojibima veze,pametan i zna sta radi al jok daj nam za dva mjeseca finale LP
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Sta kod da bude danas treba dati Mirvicu i ekipi podrsku. svako ima pravo na losu godinu. bitno je da se iz greski uci i ide napred.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Spaha Emir unosi nemir
Meho i Spaha ovaj prvi kao trener,drugi kao SD
Nesto mi tu govori da se radi o sukobu generacija,i da nece biti realizovano.
Danas tesko,vrlo tesko,a nije da se ne moze.
Bez obzira na sve podrska ne smije i nece izostati.

Meho i Spaha ovaj prvi kao trener,drugi kao SD
Nesto mi tu govori da se radi o sukobu generacija,i da nece biti realizovano.
Danas tesko,vrlo tesko,a nije da se ne moze.
Bez obzira na sve podrska ne smije i nece izostati.

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, ajdohordas, Amidzaa, boki86, Bordo10, bosnas_, broj6, Dave, diplomatija, Direktorcic, ErosViverosViv, hazarder, JavierBosnia, johntravolta123, MojaMalenkost, mosarajvosa83, MostarReds22, MSOZ101, napoleon72, Noke995, Pitar6785, Posejdon, samoFKS, Taree, Turo, UltraSa46, Venom i 174 gosta.