Rade Krunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Rade Krunić
Krunić je zakrpa igrač, kad ti se povrijedi krilni igrač, ubaciš Krunića da obavi fundamentalne zadatke. Ili ako ti se povrijedi AM itd. Krunić nije prevaga igrač.
Fundamente u reprezentaciji mogu svi odraditi, zato smo u stanju uzeti bod većim ekipama.
Problem je što na nekim pozicijama, poput bekovskim, krilnim, poziciji AM nemamo kvalitet da dominiramo i pobjeđujemo utakmice.
Naš problem je isključivo napadačke prirode, nemaš ofanzivne bekove, nemaš mobilnijeg napadača koji može driblati ili odigrati 1-2, nemaš kreatora.
Fundamente u reprezentaciji mogu svi odraditi, zato smo u stanju uzeti bod većim ekipama.
Problem je što na nekim pozicijama, poput bekovskim, krilnim, poziciji AM nemamo kvalitet da dominiramo i pobjeđujemo utakmice.
Naš problem je isključivo napadačke prirode, nemaš ofanzivne bekove, nemaš mobilnijeg napadača koji može driblati ili odigrati 1-2, nemaš kreatora.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma naravno...fale nam igrači tipa Perisica, Kostica, Tadića i da ne nabrajam.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 maj 2022, 14:19Krunić je zakrpa igrač, kad ti se povrijedi krilni igrač, ubaciš Krunića da obavi fundamentalne zadatke. Ili ako ti se povrijedi AM itd. Krunić nije prevaga igrač.
Krunic nije prevaga igrac ali bi u reprezentaciji morao da uzima više odgovornosti, bas kao i Kolasinac. Nažalost, to nikada nismo vidjeli od igraca Arsenala (do jucer) i Milana.
- ASD
- Kontakt:
Mi nemamo brzine uopšte.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 maj 2022, 14:19Krunić je zakrpa igrač, kad ti se povrijedi krilni igrač, ubaciš Krunića da obavi fundamentalne zadatke. Ili ako ti se povrijedi AM itd. Krunić nije prevaga igrač.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
ASD je napisao/la: ↑19 maj 2022, 16:13Mi nemamo brzine uopšte.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 maj 2022, 14:19Krunić je zakrpa igrač, kad ti se povrijedi krilni igrač, ubaciš Krunića da obavi fundamentalne zadatke. Ili ako ti se povrijedi AM itd. Krunić nije prevaga igrač.

⚜️~⚜️~⚜️
- ASD
- Kontakt:
I opet pojedini govore kako imamo odličnu reprezentaciju. Kako možemo imati odličnu reprezentaciju kad smo jedna od najsporijih reprezentacija u Evropi ?(govorimo o ovima što se profesionalno bave fudbalom)DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 maj 2022, 16:24ASD je napisao/la: ↑19 maj 2022, 16:13Mi nemamo brzine uopšte.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 maj 2022, 14:19Krunić je zakrpa igrač, kad ti se povrijedi krilni igrač, ubaciš Krunića da obavi fundamentalne zadatke. Ili ako ti se povrijedi AM itd. Krunić nije prevaga igrač.
Naš problem je isključivo napadačke prirode, nemaš ofanzivne bekove, nemaš mobilnijeg napadača koji može driblati ili odigrati 1-2, nemaš kreatora.![]()
Igrački možda i nismo toliko loši, ali su nam igrači svi slični. Svi hoće loptu i svi hoće u sredinu.
Seo je top bio par zadnjih utakmica. Konačno je igrao onako kako se to od njega očekivalo. Protiv Finske, nakon njegovog izlaska, igra nam se raspala.hurem je napisao/la: ↑19 maj 2022, 14:44Ma naravno...fale nam igrači tipa Perisica, Kostica, Tadića i da ne nabrajam.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 maj 2022, 14:19Krunić je zakrpa igrač, kad ti se povrijedi krilni igrač, ubaciš Krunića da obavi fundamentalne zadatke. Ili ako ti se povrijedi AM itd. Krunić nije prevaga igrač.
Krunic nije prevaga igrac ali bi u reprezentaciji morao da uzima više odgovornosti, bas kao i Kolasinac. Nažalost, to nikada nismo vidjeli od igraca Arsenala (do jucer) i Milana.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
I ponovo dvije ukradene lopte kod 1 i 3 gola 
Blokira kralj cist gol glavom....

Blokira kralj cist gol glavom....
Nevjerovatno koliko je bitan šaraf u Piolijevoj mašini postao, nikad ne bih rekao da će se to desiti.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Kad vec Dzeko nece osvojiti titulu onda je i ova Milanova sladja kad znaš da je Krunic odigrao bitnu rolu u finišu sezone i u 3 krucijalne utakmice.
Dobio priliku opet u startnih 11 mimo svih očekivanja.
Kada su ga svi željeli prodati, Pioli ga je, i samo Pioli, vidio u startnih 11 kao bitnu kariku.
Mnogo puta sam napisao kako je Pioli najbolji "igrac" Milana. Milanisti će reći Leao.
Dobio priliku opet u startnih 11 mimo svih očekivanja.
Kada su ga svi željeli prodati, Pioli ga je, i samo Pioli, vidio u startnih 11 kao bitnu kariku.
Mnogo puta sam napisao kako je Pioli najbolji "igrac" Milana. Milanisti će reći Leao.

Drago mi je zbog Krunića, ali kao navijaču Intera i ne toliko.
Bitno je da će se proslavljati titula sa zastavom BiH.

Bitno je da će se proslavljati titula sa zastavom BiH.

Čestitke Rade!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Dugo mi nije bilo draže zbog titule koju je osvojio neki naš igrač. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Cestitke
....Vidjet cemo da li ce ovako dobre partije pruzati i u reprezentaciji. Cim se mijenja formacija to je zbog njega da bi mogao igrati na poziciji desetke kao u klubu.

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rade je veliki borac, igrao je na 4-5 različitih pozicija. Od 5 minuta do 90 i nikad se nije bunio. Pa danas kad se baci i glavom spasi čist gol. Majstor
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Jel on imao zastavu BIH na proslavi dans , ako nije pisaj ga
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Nije ali ako cemo tom logikom nisu ni Lazetic zastavu Srbije a ni Rebic HrvatskeImajednabrigada je napisao/la: ↑23 maj 2022, 01:05Jel on imao zastavu BIH na proslavi dans , ako nije pisaj ga
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Razočaran sam.

Momak se jos i korektno ponasa, s obzirom ko je i odakle je.
Jedino mu je mrlja ona slika iz mladosti u dresu Srbije s tri prsta.

+1MoodyHank je napisao/la: ↑27 maj 2022, 07:06Zašto? Aliju i njegovu užu porodicu mrze svi normalni stanovnici ove države.TheChief je napisao/la: ↑26 maj 2022, 21:41Odstraniti iz reprezentacije po kratkom postupku.
Ocekujem BHF da se oglase.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/rade- ... /220526153
Novopečeni par Krunić ipak je napravio svadbu za pamćenje, a nakon vjerskog obreda, slavlje je nastavljeno uz svirku trubača, a goste su zabavljali popularni srbijanski folk pjevači Uroš Živković i Nenad Manojlović, kao i pjevačica Aleksandra Bursać.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je