a jest, jbga, ko kad vazda nam se rotira ta zadnja linija, nekad sa Ranokiom igra Lucio, nekad Materazzi, nekad Cordoba, te sada nema lijevo Chivua...jbga, dok se malo skontaju a i Leo poradi na tome... a i primili smo ova zadnja dva gola , nakon sto smo vodili 3 razlike i opustili se...bit ce bolje, aBdInterista di cuore je napisao/la:previse golova se prima,pogotovo sa igracem vise sto smo primili 2...nikako mi se to ne svidja.napad je fenomenalan bio,Sneijder maestralan,al odbrana,golman i sredina kad smo bili u fazi odbrane jako losi...
dosta je bitno da niko od igraca koji su bili u opasnosti da propuste Juve nije dobio karton.Sad konacno sedmica pauze (ne pamtim kad je bilo zadnji put),pa onda u Torino na pobjedu kod nabrijanog Juventusa...
Forza Inter !
A sto se tice tekme, odlicna partija: Ranocchie, Maicona, Snijdera, JZ, Kharje i Eto'o...ne znam vala o kome bi reko da je slabo odigrao...mozda Cambiasso podbacio malo, zna on i bolje odigrati(dati 2 goa
Dobro je, neka sada malo Milan misli o nama, dosta smo mi o njima, sada se odmoriti i skoncentrisati na Juve slijedece sedmice, da i to dobijemo, pa bar sa 0:1