FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Interisimo
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Interisimo » 06 feb 2011, 23:27

Interista di cuore je napisao/la:previse golova se prima,pogotovo sa igracem vise sto smo primili 2...nikako mi se to ne svidja.napad je fenomenalan bio,Sneijder maestralan,al odbrana,golman i sredina kad smo bili u fazi odbrane jako losi...

dosta je bitno da niko od igraca koji su bili u opasnosti da propuste Juve nije dobio karton.Sad konacno sedmica pauze (ne pamtim kad je bilo zadnji put),pa onda u Torino na pobjedu kod nabrijanog Juventusa...

Forza Inter !
a jest, jbga, ko kad vazda nam se rotira ta zadnja linija, nekad sa Ranokiom igra Lucio, nekad Materazzi, nekad Cordoba, te sada nema lijevo Chivua...jbga, dok se malo skontaju a i Leo poradi na tome... a i primili smo ova zadnja dva gola , nakon sto smo vodili 3 razlike i opustili se...bit ce bolje, aBd ;)

A sto se tice tekme, odlicna partija: Ranocchie, Maicona, Snijdera, JZ, Kharje i Eto'o...ne znam vala o kome bi reko da je slabo odigrao...mozda Cambiasso podbacio malo, zna on i bolje odigrati(dati 2 goa :D )..al nista posebno...i zao mi je sto Coutinha nije ubacio umjesto Snijdera....

Dobro je, neka sada malo Milan misli o nama, dosta smo mi o njima, sada se odmoriti i skoncentrisati na Juve slijedece sedmice, da i to dobijemo, pa bar sa 0:1 :lol:

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 07 feb 2011, 00:57

Maicon odigrao predobro kako samo ide po strani, Sneijder da ne trosim rijeci, sad se zna koliko nam je falio, Pazzo je igracina, kako je samo iznudi penal iskusno, Capitano trci i iznosi lopte ko da mu je 25 god. Nagatomo je usao i pokazao se kao vrlo brz igrac i prodoran, Eto fenomenalan, Milito usao i fulao 3 prilike od koji je jedna bila 100% kad je prebacio cist gol..Cesar najbolji golam na svijetu...Ostali solidni, odbrana nesigurna..FORZA CHANPIONE!
Pazza Inter Amala

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 07 feb 2011, 10:40

fenomenalna tekma pogotovo za nekog neutralnog da uziva u napadima i sansama i jedne i druge ekipe , 8 pogodaka puno dobrih poteza pravi derby , iako je inter pobijedio i bio bolja ekipa tekma je lako mogla otici i na stranu rome da su kod 1:1 pogodili iz one 3 sanse u jednom napadu , igrac utakmice je etoo i to ubijedljivo 2 pogodka, asistancija i gol cambiasa je njegova zasluga , svi su odigrali dobro a malo losiji su bili cordoba i kharja , kod rome dobar navalni red a vucinic je fenomenalan igrac i bez uvrede romanistima mirko je igrac za top klub i tesko ce ostati u romi , napokon sam vidio i nagatoma i zadovoljan sam , japanac je strasno brz dobro se prikljucuje napadu i bice veoma koristan igrac za inter

ovom pobjedom se pojacao pritisak na milan i sa eventualnom pobjedom u torinu titula bi bila na dohvat ruke , mada ce u torinu biti jako , jako tesko ali sa ovakvom napadackom igrom ce pasti i juve

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 feb 2011, 12:02

Ako sam do sinoc imao neke dvojbe, od sinoc ih vise nemam: Julio Cesar je najbolji golman na svijetu !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 feb 2011, 12:05

Puma je napisao/la:Ako sam do sinoc imao neke dvojbe, od sinoc ih vise nemam: Julio Cesar je najbolji golman na svijetu !
Čini ti se ;) :lol: :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 feb 2011, 12:25

Nema rasprave. To sto je (kako cujem, nisam gledo utakmicu) bio krivac za dva gola, to ne mjenja nista.

Meni dosta ovaj klip gore
Call the coroner!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 07 feb 2011, 14:21

Puma je napisao/la:Ako sam do sinoc imao neke dvojbe, od sinoc ih vise nemam: Julio Cesar je najbolji golman na svijetu !
...jeste,ali poslije Casillasa... :)

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 07 feb 2011, 16:06

najbolji golman na svijetu već drugu godinu za redom...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 07 feb 2011, 18:38

Milito ponovo povrijedjen... :oops: govori se cak o mjesec dana pauze :o

Motta pozvan u repku Italije.sad se Interu ni za italijansku repku ne moze prigovarat jer imamo 3 igraca,Motta,Pazzo i Ranocchia 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 feb 2011, 18:42

enobarca je napisao/la:
...jeste,ali poslije Casillasa... :)
Sta?

@silent

nisam gledo, cuo sam da je pa eto necu reci kriv, vec da je slabo reagovao, ali bez obzira to ne mjenja sliku

@Interista

ne ide ga, ni golovi, ni zdravlje, propala sezona za Milita, Motta ce biti veliko pojacanje umrtvljenoj vezi azzura
Call the coroner!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 07 feb 2011, 20:02

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

i naravno najjaca za kraj 8-)
[youtube][/youtube]

necu vise bgm :lol:
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 07 feb 2011, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 feb 2011, 20:07

Inter bio nominovan za prestiznu nagradu Laureus kao tim godine, ali to je ocekivano otilso u ruke Spanije.

p.s Valentino Rossi je osvojio nagradu za comeback godine
Call the coroner!

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 08 feb 2011, 14:20

povreda milita koji iako nije bio u formi ce ipak puno nedostajati protiv bayerna , samo da se u ovim tekmama sa juventusom i fiorentinom ne povrijedi niko a pogotovo napadac gdje bi bili u velikim problemima

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 08 feb 2011, 23:08

slika

novi kapiten mlade reprezentacije Italije 8-)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 feb 2011, 23:18

J-ebo ga dan, sto nije igro kad su gostovali u septembru na Grbavici :D

Italy: Pinsoglio; Crescenzi, Caldirola, Camporese, Santon (Biraghi 66); Fabbrini (Donati 45), Romizi, Soriano (Rizzo 61), D'Alessandro (Saponara 44); Misuraca (Giannetti 61), Macheda

igro i Biraghi :P
Call the coroner!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 08 feb 2011, 23:21

i Donati i Caldirola su igrali,al jedan je Capitano...jest mi drago sto ga forsiraju i u toj mladoj repki i sto su mu dali traku,valjda se uspije trgnut i vratit na onaj nivo od prije povrede...

a Biraghi je dao loptu kod penala.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 feb 2011, 23:26

Luca je na posudbi, a u stvari zar nije on trebao biti dio deal-a za Pazzinija ? :?

Donatija nisam ni primjetio :oops:

dobra odluka Ferrare da da traku Santonu, samo mu to moze pomoci i podici mu poljuljano samopouzdanje 8-)
Call the coroner!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 08 feb 2011, 23:28

i Donati i Caldirola su na posudbi,a pisalo se da je trebo ic za Pazzinia,al i ako ode nece ga se sigurno odrec u potpunosti,vjerovatno posudba ili pola ugovora...

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 feb 2011, 14:08

Interista di cuore je napisao/la:i Donati i Caldirola su na posudbi,a pisalo se da je trebo ic za Pazzinia,al i ako ode nece ga se sigurno odrec u potpunosti,vjerovatno posudba ili pola ugovora...

Sine mozes mi molim te napisati sada prvih 11 , i u kojoj formaciji igrate ... hvala :)
Zadnja izmjena: Damir_BvB, dana/u 09 feb 2011, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
BvB Echte Liebe !!!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 09 feb 2011, 14:20

Damir_BvB je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:i Donati i Caldirola su na posudbi,a pisalo se da je trebo ic za Pazzinia,al i ako ode nece ga se sigurno odrec u potpunosti,vjerovatno posudba ili pola ugovora...

Sine mozes mi molim te napisati sada prvih 11 , i u kojoj formaciji igracu ... hvala :)
djete drago sta ti sebi umisljas,nama ima da se obracas sa duznim postovanjem,JASNO 8-) :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []