Dal obavezno ostati,budući reprezentativacmma_hz je napisao/la: ↑19 maj 2022, 23:07Vakat je da i ja pocnem pricati pricu koju svi vrte a to je da nam je potreban skroz remont ekipe.Znaci sa najmanje 15 tak igraca nazalost se treba nekako dog da idu ovo ljeto.
Redom Lazic,Dupovac,Hebibovic,Secerovic,Bodul,Velkoski,Ahmetovic,Palic,Oremus,Kobiljar,Cmiljanic,Bagaric,uz odlaske Pidre,Sabana i Djokanovica i naravno KaRinic golman ako je jos tu.
Mogu ostati Dizdarevic,Mujakic,Kapic,Suljic,Avramovski,Dal i Catakovic.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nemoj Mirzino mladunce(babu dojio daBogda) hljeba ti, a Lazic je jedan od rijetkih profesionalaca u ekipimma_hz je napisao/la: ↑19 maj 2022, 23:07Vakat je da i ja pocnem pricati pricu koju svi vrte a to je da nam je potreban skroz remont ekipe.Znaci sa najmanje 15 tak igraca nazalost se treba nekako dog da idu ovo ljeto.
Redom Lazic,Dupovac,Hebibovic,Secerovic,Bodul,Velkoski,Ahmetovic,Palic,Oremus,Kobiljar,Cmiljanic,Bagaric,uz odlaske Pidre,Sabana i Djokanovica i naravno KaRinic golman ako je jos tu.
Realno Hebibovica, Velkoskog, Dupovca treba prekrižit na svaki mogući način pa i Ahmetovića. Loši su s godinama će bit još lošiji, a i ušlo se u zasićenje sa njima, dosta nam i je i previše. Treba ih se riješit na najlakši način po klub. Da su legende ko što su umislili sami bi rekli ne mogu dat više očigledno, hvala i vidimo se drugom prilikom.
Rasprodat ove omladince kako se pisalo šta može i jovo nanovo.
Reći će neki ne možeš mijenjat 20 igrača, ovo je sezona u kojoj mora i može se zamijenit više od pola ekipe.
Rasprodat ove omladince kako se pisalo šta može i jovo nanovo.
Reći će neki ne možeš mijenjat 20 igrača, ovo je sezona u kojoj mora i može se zamijenit više od pola ekipe.
Samo naprijed Saraj'vo!
- feniksptica
- Kontakt:
Neka Lazica. Neka i Borisa ako ce igrat za neki simolican novac.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma navijaci sve krivi 100%pitara je napisao/la: ↑19 maj 2022, 23:03Čataković 12 utakmica 1 golharis004 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 22:52Najveci karcinom u klubu su ovi kvazi navijaci. Neko ko uđe da ovo pročita može samo zaplakat od muke. Poslije izgubljenog kupa ovdje bi se lomile noge igračima, neko bi nešto rastjerivao, neko bi juniore u prvi tim od čega se ježim. Pa ko da igra više, cijela postava bude sastavljena igraca koji su tu od juniora. Pa Ćatakovic, Kapić, Mujakić i Suljic su lagano mogli naći angažman u drugim sredinama i dođu ovdje zbog čega ? Da ih krezuba masa nosi po ustima i psuje umrli dio porodice. Najveća zamjerka svim tim igračima jeste što su uopšte došli ovdje. Da sam profesionalac za dva života ne bih igrao u ovakvoj sredini. Bukvalno svaki igrač je ovdje popljuvan, od Dizdarevica do faking Ahmetovića. Jel ima jedan jedini igrač da nama odgovara ?
Ne voli se klub na taj način, jbg izgubili smo i u redu je bit razočaran pa ne gledat utakmice do kraja sezone, stvarno jeste mučno bilo, ali Sarajevo će ostat i u narednih par godina mi ćemo sigurno bit ponovo prvaci i ponovo će se pojedinci klet u igrace na terenu.
Atmosfera koju smo napravili je užasna, poraz boli ko da su mi dio duše otkinuli ali je slavlje rođenih nešto najiskrenije što sam vidio unazad dugo vremena. Nismo ni zaslužili ko navijači nešto više.
Suljic 22 utakmice 3 gola
Mujakic 7 utakmica
To je statistika od prosle sezone
Kapic od sezone 2017/18 odigrao 53 utakmice za Šerif, Grasgopers i Paderborn ukupno
Nemojte se zavaravati da je neko ovdje dosao iz neke ljubavi sve je to cista korist
Evo i veceras da istoka nije bilo mi bi pobijedili...
Catakovic,kapic,Mujakic i Suljic za Madrid potpisuju ovo ljeto..

Grozan post od Harisa, kakve qrcine od igraca mi imamo pa to ni Famos nema!
Mislio sam i ja da je normalan . Kad danas u društvu Bakira,seje Brajlovica i zahiragicaspezial je napisao/la: ↑19 maj 2022, 23:06Svi nasi igraci osim Lazica su zapustene picqice koje za klub boli karna koliko i za lanjski snijeg. Plate najbolje u ligi, hodaju okolo zderu piju ghuze i nijedan igrac ne moze potrcat nakon pola sata. Yebo ti igracine suljica kapica i kompaniju kad mogu trcat 40 minuta i onda se ne vide. Smijesni su svi.
Ja ovo sranjje do daljnjeg ne pratim, ne vrijedi, ja ginem derem glas na sjeveru 90+ minuta ko hajvan, oni ne mogu 5 utakmica gol dati. Bitno je nakantat posusje 6 razlike.
Mirvic sa bakirom i skakom. Mislio sam da je normalan covjek.
U 2022.godinu nam hebib dupe i merso igraju prvu postavu. Nerealno.
Ma brate Lazic je stranac i nije mu mala plata sigurno.Za stranca moramo bolje.A ni meni mladunce ne mirise aman al imao je par dobrih stvari jbg.Dao bi mu jos jednu godinu.pitara je napisao/la: ↑19 maj 2022, 23:10Nemoj Mirzino mladunce(babu dojio daBogda) hljeba ti, a Lazic je jedan od rijetkih profesionalaca u ekipimma_hz je napisao/la: ↑19 maj 2022, 23:07Vakat je da i ja pocnem pricati pricu koju svi vrte a to je da nam je potreban skroz remont ekipe.Znaci sa najmanje 15 tak igraca nazalost se treba nekako dog da idu ovo ljeto.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Bravo isti sam i ja. Ne dam ba više živce za ove preplačene pulene više da su mi iz oka ispali. Dosta godina gubim živce, glas ne dam ba više dosta je.spezial je napisao/la: ↑19 maj 2022, 23:06Svi nasi igraci osim Lazica su zapustene picqice koje za klub boli karna koliko i za lanjski snijeg. Plate najbolje u ligi, hodaju okolo zderu piju ghuze i nijedan igrac ne moze potrcat nakon pola sata. Yebo ti igracine suljica kapica i kompaniju kad mogu trcat 40 minuta i onda se ne vide. Smijesni su svi.
Ja ovo sranjje do daljnjeg ne pratim, ne vrijedi, ja ginem derem glas na sjeveru 90+ minuta ko hajvan, oni ne mogu 5 utakmica gol dati. Bitno je nakantat posusje 6 razlike.
Mirvic sa bakirom i skakom. Mislio sam da je normalan covjek.
U 2022.godinu nam hebib dupe i merso igraju prvu postavu. Nerealno.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Das mu šansu on odmah vrati svoje havere , mislim da je Dženan svoje zavrsio , Hebib , Ahmet i slični dosta
- 19BordoBijeli46
-
- Kontakt:
Sta fali brate Lazicu?Momak skroz korektan,danas skoro bez greske.Protiv Zelje odigrao utakmicu zivota.Van terena isto veliki gospodin i profesionalac.Trenutno je u formi u kakvoj je bio u prvom mandatu.Nikada ne pravi neke belaje ni ispade i po meni je zasluzio produzenje ugovora kad su isti dobili mutavi Hebibovic,Merso od 37 godina,Krle...mma_hz je napisao/la: ↑19 maj 2022, 23:07Vakat je da i ja pocnem pricati pricu koju svi vrte a to je da nam je potreban skroz remont ekipe.Znaci sa najmanje 15 tak igraca nazalost se treba nekako dog da idu ovo ljeto.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 maj 2022, 23:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sve razumijem ali ko dovede secerovica
Najebem im se majke svima prvo zbog toga sto se niko nije oglasio po pitanju Sirokog. Od Ajle do Mirvica do Poture.
Drugo **** majku ovim balerinama koje nastavljaju da nas ponizavaju i igraju se sa grbom kluba za koji igraju.
Treće kolko je sutra naci sportskog direktora i trenera, a zatim rastjerati ove preplacene pickice.
Kod Zrinjskog ni jedan igrač nema vise od 3000 Max platu fixnu sve ostalo je po ucinku zato se i jesu popisali na ligu ove godine.
Hebibibovic out uz zahvalnicu
Ahmet out uz zahvalnicu
Krste out uz zahvalnicu
Bagarić out
Bodul out
Cmiljanic out
Oremus out
Dubovac out uz zahvalnicu
Sabanovic ako je istina za Angres i za one pare ja cu ga krkace nosit ako treba
Pidro zahvalnica
Seferović out
Ove dvije utakmice gurnut djecu da vidimo na koga se moze racunat sljedeću sezonu
Kolko je sutra sportski direktor, a nakon toga trener!
Drugo **** majku ovim balerinama koje nastavljaju da nas ponizavaju i igraju se sa grbom kluba za koji igraju.
Treće kolko je sutra naci sportskog direktora i trenera, a zatim rastjerati ove preplacene pickice.
Kod Zrinjskog ni jedan igrač nema vise od 3000 Max platu fixnu sve ostalo je po ucinku zato se i jesu popisali na ligu ove godine.
Hebibibovic out uz zahvalnicu
Ahmet out uz zahvalnicu
Krste out uz zahvalnicu
Bagarić out
Bodul out
Cmiljanic out
Oremus out
Dubovac out uz zahvalnicu
Sabanovic ako je istina za Angres i za one pare ja cu ga krkace nosit ako treba
Pidro zahvalnica
Seferović out
Ove dvije utakmice gurnut djecu da vidimo na koga se moze racunat sljedeću sezonu
Kolko je sutra sportski direktor, a nakon toga trener!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
-
- Kontakt:
Glupo je Dzenu kriviti za bilo sta, normalno je da ce staviti ove sto ih bolje poznaje i sto su s njim osvajali u prošlim mandatima. Dzeno je prelazno rijesenje, nece ostati trener. Nije Vasoskog trebalo dirati, trebao je ostati i ovo finale.HeraklitMracni je napisao/la: ↑19 maj 2022, 23:15Das mu šansu on odmah vrati svoje havere , mislim da je Dženan svoje zavrsio , Hebib , Ahmet i slični dosta
Ma Sablic i Vasovski su krivi gdje ce primadone i balerine krive bit,naucice ih Vasovski u Sablic da od 100 prilika mozda pogode jednu
Zašto je tu gdje jeste, FK Sarajevo
Novi predsjednik popisa i otjera trenera Sablica jer mu nije igralo mladunce
Novi predsjednik popisa novog trenera i natjera ga da igra mladunce jer ce ga nalupati zalizani
Novi predsjednik popisa novog trenera zato sto je ovaj suspendovao jednog od legendi kluba (krle, hebib, glupovac...)
Novi predsjednik pravi festu sa kuravama iz kluba pred derbi
Novi predsjednik ogleda u soljicu, javno, sa plavim go.nom hoce li mu klub pobjediti
Novog predsjednika gledaju igraci kako to sve radi ...
Što smo mi?
Ko smo mi?
FK Sarajevo trenutno predstavljaju jos samo navijaci...i to svi mi, i Istok (koji s pravom trenutno psuje) i Sjever (posebno) i Zapad.
Ostalo je sve kyrac goli...
I ne smijemo im dopustiti da nam ga ovakvi i slicni ljudi otmu...fuujj
Novi predsjednik popisa i otjera trenera Sablica jer mu nije igralo mladunce
Novi predsjednik popisa novog trenera i natjera ga da igra mladunce jer ce ga nalupati zalizani
Novi predsjednik popisa novog trenera zato sto je ovaj suspendovao jednog od legendi kluba (krle, hebib, glupovac...)
Novi predsjednik pravi festu sa kuravama iz kluba pred derbi
Novi predsjednik ogleda u soljicu, javno, sa plavim go.nom hoce li mu klub pobjediti
Novog predsjednika gledaju igraci kako to sve radi ...
Što smo mi?
Ko smo mi?
FK Sarajevo trenutno predstavljaju jos samo navijaci...i to svi mi, i Istok (koji s pravom trenutno psuje) i Sjever (posebno) i Zapad.
Ostalo je sve kyrac goli...
I ne smijemo im dopustiti da nam ga ovakvi i slicni ljudi otmu...fuujj
bordobijeli je napisao/la: ↑19 maj 2022, 23:00Evo sad s utakmice vruće glave, tezak poraz. Lijep ambijent, dobro navijanje Velezovi vise al mi odlicno navijali. Utakmica ubili smo ih prvo poluvrijeme, morali smo voditi, morali 4-5 odlicni šansi. U drugom smo pali snagom, velez se malo digao al nista specijalno. Velika boljka naseg tima fizicka sprema 5-6 igraca riknulo u 60 min Suljic, Ahmetovic, Hebibovic, Mujakic, Varesanovic, Kapic. Moglo se ranije mjenjati. Veceras nije bilo ni sreče al srecu treba zasluziti, nismo pravi ovu sezonu i to smo i veceras platili. Penale necu komentarisati to uvijek moze otici i na jednu i na drugu stranu. Cestitke velezu bili su sretni veceras, a nama sezona za zaborav. Ko te nije volio nije ni obolio. Volim te Sarajevo![]()

Ako ova sezona ne otvori oci Mirvicu i generalno ljudima u struci onda za nas nema nade. Ovo sve moze biti dobro ako ce dovesti do remonta a ako cemo opet i naredne sezone gledati Hebiba i njemu slicne onda se tu nema sta ni pratiti.
Hajde ovaj poraz realno i nije neka tragedija jer mi nismo ove sezone ni zasluzili da nesto osvojimo to bi samo bila nagrada za los rad u sustini.
Da se ne lazemo volio bi da jesmo osvojili bar taj kup ali ako ce ovo dovesti do nekog zaokreta u vodjenju kluba i remonta ekipe onda sreca pa nismo osvojili nista...
Hajde ovaj poraz realno i nije neka tragedija jer mi nismo ove sezone ni zasluzili da nesto osvojimo to bi samo bila nagrada za los rad u sustini.
Da se ne lazemo volio bi da jesmo osvojili bar taj kup ali ako ce ovo dovesti do nekog zaokreta u vodjenju kluba i remonta ekipe onda sreca pa nismo osvojili nista...
You are someone else I am still right here
Ali nase strasno pojacanje catakovic nema mjesta medju 16 igraca koji su dobili sansu igrati
Pokenjam se ovom strucnjaku menadzeru kepciji u labrnju, umjesto da nam je doveo 5 trkaca da preoru teren, on doveo sminkere suljica, secerovica, mujakica, catakovica koji ne mogu duze od 7 minuta trcat, i avramovskog koji ne moze svezat poluvrijeme ozbiljnog fudbala bez da se povrijedi.
Dodaj na to invalide koje smo vec imali u vidu merse hebe dupovca bodula i krleta, uz neizostavne palica i kobiljara, horor!
Dal varesanovic i oremus pucaju penale. Pa dudic da je biro ne bi bolje izabro

Pokenjam se ovom strucnjaku menadzeru kepciji u labrnju, umjesto da nam je doveo 5 trkaca da preoru teren, on doveo sminkere suljica, secerovica, mujakica, catakovica koji ne mogu duze od 7 minuta trcat, i avramovskog koji ne moze svezat poluvrijeme ozbiljnog fudbala bez da se povrijedi.
Dodaj na to invalide koje smo vec imali u vidu merse hebe dupovca bodula i krleta, uz neizostavne palica i kobiljara, horor!
Dal varesanovic i oremus pucaju penale. Pa dudic da je biro ne bi bolje izabro

I nek mi neko opet kaze pa ti sve blatis ko god dodje, mobitel kojim pise cu mu utrpati u usta
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, sarajevo19461987 i 27 gostiju.