pisi sta hoces
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Re: Chat
Ovaj post je postao/la Romaigenk, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
pisi sta hoces
pisi sta hoces
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
nije mene pogodilo samo kad sam vidio sta pises ljudima....Romaigenk je napisao/la:ovaj Rizah neka ide na forum od Talibana i istomisljenika ali neka meni ovdje ne prica o Islamu, pogotovo o njegovoj modernoj vrsti Islama..Jako sam alergican na ove "nove muslimane"..Mrzim ih kao i cetnike....
Ti Ahmo si glup i necu da trosim rijeci na tebe
A ti Fera, ja se samo zajebavo sa tobom a tebe to bas pogodilo....
You are someone else I am still right here
Ma nisam znao ali i bez obzira, ne volim da mi ti takvi pricaju o Islamu. Brate ima Dzamija, ima Hodza i imaju knjige za takve stvari i to (vjera) je INDIVIDUALNO, i ne treba niko nikome soliti pamet, a pogotovo ne na sportskom forumu..
Neka ide na takve forume i tamo neka se moralno i duhovno uzdisu, a ja znam ko je kakav i sta misli, pogotovo znam ove Nove Muslimane....Odmah se najezim od nervoze..Odmah bi pusko zaduzio i u rat protiv njih, jednom za sva vremena, da se zna ko je u BiH i sta su Bosanci i BIH muslimani
Neka ide na takve forume i tamo neka se moralno i duhovno uzdisu, a ja znam ko je kakav i sta misli, pogotovo znam ove Nove Muslimane....Odmah se najezim od nervoze..Odmah bi pusko zaduzio i u rat protiv njih, jednom za sva vremena, da se zna ko je u BiH i sta su Bosanci i BIH muslimani
I umjesto sto siris vjerska predavanja po sportskom forumu, ako si vec nekog izgubio u ratu, idi prodaj sve sto imas, kupi oruzja i pravac Srebrenica i postroji tamo cijeli grad.....Ja bi tako uradio da sam u ne daj Boze tvojoj situaciji....Postojio bi ih tamo u Srebrenici pa im drzao predavanja.....
14 februara u Tuzli Tony Cetinski,26 februara Gibonni..Karta za koncert Tonya 15 km,za parove 25 km,poskupile su ulaznice pravo.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
na tvoje neznanje i mrznju covjek je ( Rizah " teorije zavjere ..." ) odgovorio na istinit i argumentiran nacin i ti se ne mozes s time pomiriti i cijeli forum uzurpiras svojim uvredama i govorom neprimjerenim za normalna i zdrava insana , sram te bilo !!Romaigenk je napisao/la:Ma nisam znao ali i bez obzira, ne volim da mi ti takvi pricaju o Islamu. Brate ima Dzamija, ima Hodza i imaju knjige za takve stvari i to (vjera) je INDIVIDUALNO, i ne treba niko nikome soliti pamet, a pogotovo ne na sportskom forumu..
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Yebote al se zakuhalo 
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- _karabaja_
- Kontakt:
Sposoban si!Romaigenk je napisao/la:I umjesto sto siris vjerska predavanja po sportskom forumu, ako si vec nekog izgubio u ratu, idi prodaj sve sto imas, kupi oruzja i pravac Srebrenica i postroji tamo cijeli grad.....Ja bi tako uradio da sam u ne daj Boze tvojoj situaciji....Postojio bi ih tamo u Srebrenici pa im drzao predavanja.....
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
dobar ti avatarEmir_ZENICA je napisao/la:Ja lijepog vremena,popio sam najmanje 4 kafe od jutros
You are someone else I am still right here
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Znam
Danas hodam gradom sa jaranom i pricamo tako o utakmici Mexiko-BiH ...i sad sta bi igrao na kladionici ovo ono...slucajno pogledamo u nebo kad ptice i napravile oblik JEDINICE,i nasmija smo se,nije proslo 20 sekundi kad opet ptice i opet napravile oblik JEDINICE...
a prije u skoli kad vidim tako ptice uvijek dobijem 1
zavisi koji oblik naprave
Mexiko-BiH 1/1

Danas hodam gradom sa jaranom i pricamo tako o utakmici Mexiko-BiH ...i sad sta bi igrao na kladionici ovo ono...slucajno pogledamo u nebo kad ptice i napravile oblik JEDINICE,i nasmija smo se,nije proslo 20 sekundi kad opet ptice i opet napravile oblik JEDINICE...
Mexiko-BiH 1/1
A C A B !
e, a sto kvaziforumasi nakon nekog vremena promjene nick
primjer, wolwerine, gunners, bosanac itd..
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Koji je novi gunnersov i bosančevEdinTM87 je napisao/la:e, a sto kvaziforumasi nakon nekog vremena promjene nick![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
B0SANčev je Goalgetter, a Gunnersov ????
- Donnie Darko
- Kontakt:
da bi se takvi kao ti mogli zanimati.EdinTM87 je napisao/la:e, a sto kvaziforumasi nakon nekog vremena promjene nick![]()
i nije wolwerine nego wolverine.
GoalGetter i muhovicLBJ MVP je napisao/la:Koji je novi gunnersov i bosančevEdinTM87 je napisao/la:e, a sto kvaziforumasi nakon nekog vremena promjene nick![]()
Imas neki problem sto se ja zanimam?Donnie Darko je napisao/la:da bi se takvi kao ti mogli zanimati.
i nije wolwerine nego wolverine.
- Donnie Darko
- Kontakt:
imas ti neki problem sa mojom promjenom profila?
Imas ti neki problem sto ja imam neki problem sa tvojom promjenom profila?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ost'o sam bez teksta... Ono na'!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.