Jel realno ovako nesto napisati uopste

Ma nosi se u k, ako ista valja u ovoj sezoni to je Zrinjski i Manijaci, ovi izdominirali na terenu ovi drugi na tribinama a bogme i na ulici .
Medjusobno
Ma medjusobno se zakacili i onda policija lagano nabila ih sa noge na nogu.SelamKomsija je napisao/la: ↑19 maj 2022, 21:24Ja sad na klixu citam sa policijom da su se pobili
Mozda te podsjeca na gostovanje strumfova u tuzliMeraak1921 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 21:27Izgubili, dobili batine, izbaceni, nesto mi poznato ovo, nedavno je bilo![]()
Znas ti vrlo dobro na sta nas podsjecacurvanord je napisao/la: ↑19 maj 2022, 22:19Mozda te podsjeca na gostovanje strumfova u tuzliMeraak1921 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 21:27Izgubili, dobili batine, izbaceni, nesto mi poznato ovo, nedavno je bilo![]()
![]()
![]()
![]()
Nista stranotikTak1 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 20:58I hocemo li pricati o bježaniji hordi od 10 maturanata sinoć ili je OsmaDolazi izvukao deblji kraj pa se ušutio.
Dobre horde akcije izvode od velikog zvona pa do upada na maturu, baš ste zakuhali sa tim srednjoškolcima. Opaki neki maturanti čim vam ljudi ostaju u bježanju po ko zna koji put
SelamKomsija je napisao/la: ↑19 maj 2022, 22:30Ko napade red army hahahahahaha robijasi ili hordasi
Pali smo malo u drugom poluvremenu. Al eto od 90 min barem 65-70 smo bili dobri bas. To kazem cak i ja koji sam uvijek jako kritican po tom pitanju.kupus army je napisao/la: ↑20 maj 2022, 00:13Najbolje izdanje Hordi u zadnjih 10 godina, brutalno navijanje, šteta manjeg sukoba na kraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.