jacky09 je napisao/la: Sutra očekujem ovaj prizor:

Dočekao sam ga.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
jacky09 je napisao/la: Sutra očekujem ovaj prizor:
Sve su slike prejakeLily je napisao/la: @YNWA, zadnja slika je predobra.
ma ja ne marim za komsije kad je LFC u pitanju.reds_forever je napisao/la:Sve su slike prejakeLily je napisao/la: @YNWA, zadnja slika je predobra.Mene jos drzi sreca od jucer, sva sreca pa zivim u kuci, da sam u stanu, sad bi mi komsije psovale i LFC i YNWA,i Fields of Anfield Road i svasta nesto zbog glasne muzike
![]()
Ako stvarno ovo urade (i dalje sumnjam), vjerujem da ce postojati neka zavrzlama. Bice vjerovatno sporiji net, iako fol duplaju brzinu, stalno prekidanje, zakljucavanje torrenta... Zamisli samo da svi imaju flat, to je nenormalan saobracaj. Previse losih iskustava se ima sa HS da bi im se vjerovalo. Bude li sve uredu i kako pise ovamo, onaj najmanji paket ce vjerovatno biti najisplativiji.OTNYS_YNWA je napisao/la:Istina je.
Konkurencija je prevelika, piše na of. stranici. Ne znam što bi vas isfurali.![]()
ma nece biti flat nego fair use al i to je ok. na telemachu imaju flat i sve je ok i brzina i konekcija i nije nista zakljucano tako da mislim da bi sa svakim tim ogranicenjem telekom nastavio da gubi korisnika a to im nije u interesuTrasimaco je napisao/la:Ako stvarno ovo urade (i dalje sumnjam), vjerujem da ce postojati neka zavrzlama. Bice vjerovatno sporiji net, iako fol duplaju brzinu, stalno prekidanje, zakljucavanje torrenta... Zamisli samo da svi imaju flat, to je nenormalan saobracaj. Previse losih iskustava se ima sa HS da bi im se vjerovalo. Bude li sve uredu i kako pise ovamo, onaj najmanji paket ce vjerovatno biti najisplativiji.OTNYS_YNWA je napisao/la:Istina je.
Konkurencija je prevelika, piše na of. stranici. Ne znam što bi vas isfurali.![]()
Zagazio ja u off.![]()
bio sam skeptican u vezi njega, zbog toga sto dugo nije radio kao menager, i bilo je pitanje kako ce se ponovo priviknuti na taj posao, pritisak, pa non stop mora biti vezan za klub, ali zaista King nije imao nikakvih problema, uziva u trenutnom poslu, i siguran sam da ce biti menager Liverpoola i sledece sezonefera je napisao/la:ynwa ekstra slike.
kako mi je drago kad vidim dalglisha opet ondje gdje mu je i mjesto... na klupi liverpoola
slazem se sa tobom. i clarke je jako zasluzan za ovaj uspijeh. ja se nisam bojao za kenny-a jer svaki je posao mnogo laksi kad ga neko radi sa ovako puno emocija kao on. ja se samo bojim tog stresa i pritiska al nadam se da je i kenny sada iskusniiji i da se moze nositi sa tim da ne ode...YNWA je napisao/la:bio sam skeptican u vezi njega, zbog toga sto dugo nije radio kao menager, i bilo je pitanje kako ce se ponovo priviknuti na taj posao, pritisak, pa non stop mora biti vezan za klub, ali zaista King nije imao nikakvih problema, uziva u trenutnom poslu, i siguran sam da ce biti menager Liverpoola i sledece sezonefera je napisao/la:ynwa ekstra slike.
kako mi je drago kad vidim dalglisha opet ondje gdje mu je i mjesto... na klupi liverpoola
vec sam ranije rekao da sam iznenađen kako je za kratko vrijeme uspio napraviti mnogo, to ne bi mogao ni jedan drugi menager, od ekipe koja je bila nekoliko bodova od zone ispadanja, nismo imali igre, igraci su izgledali kao amateri, on je napravio ekipu koja je tako blizu lige prvaka, ponovo izgledamo odlicno na terenu, malo prije sam ponovo gledao snimak jucerasnje utakmice i zaista ni jednog trenutka Chelsea nije izgledao opasan, da se igralo jos nekoliko sati Chelsea ne bi uspio dati gol, ali treba reci da je i Clarke zasluzan za veliki napredak, i njemu treba obavezno dati novi ugovor
http://www.hs-hkb.ba/index.php?option=c ... k&catid=38Trasimaco je napisao/la:Nije valjda da si povjerovao u to?Red Assassin je napisao/la:Druze od sljedeceg mjeseca nemas vise muka.. Neogranicen download i dupla brzina na hsu
haha, jesi vidio natpisa kod slike gerrarda na zidu?Rizah je napisao/la:
![]()
![]()
prejako
![]()
![]()
Hahahahahahaha, cujte ga samo kad Meireles zabi: GET INNNNNNN, GET INNNNNNNNNN!!! hahahaha koji ludjakRizah je napisao/la:
![]()
![]()
prejako
![]()
![]()
Slazem se s tobom, jucer je stvarno bilo prelijepo, samo da nastavimo ovako. Y.N.W.Ared_boy je napisao/la:ljudi moji toliko mi je drago zbog jucerasnje pobjede... cak nisam mogao ni spavati, citavu noc sam razmisljao o tome... idemo u borbu za to 4 mjesto i ja sam uvjeren da cemo s ovakvom igrom to i uspjeti... jos abd na ljeto da dovedemo lijevog beka, lijevo i desno krilo. moje su zelje coentrao ili taiwo, hazard ili ashley young, arda turan ili pablo hernandez... YNWA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.