Ma reddit i discord su užas u zadnje vrijeme, ni ne čitam toliko. Al' C9 ne izgleda dobro, zapravo NA izgleda kao qrac obični. 
FNC se mora riješiti supporta, lik intuje, nek dovedu Limita, normalnog mida i kvalitetnog toplanera. 
Nije Wukong bio toliko ključan koliko je Rogue zajebao četvrti i peti gejm. Imali su sve u svojim rukama i zeznuli. Peti gejmi su 8K golda ahead, možeš raditi šta hoćeš i ti gubiš back to back teamfightove. Kriv je Larssen jer je u jednom fightu u petom meču stajao kraj zida i nije radio ništa. Odo je nakon sedam godina došao do finala i drugog mjesta, još sedam i bit će titula 

, al' mi ga je žao. Plakao je noć prije kad su izbacili G2. 
Prestao sam igrati na početku sezone, tj. na početku predsezone. Neko me je istiltovao i obrišem, tako da sad samo gledam i igram WR. Čak ni ne gledao toliko kao prije, osim LEC-a nisam gledao ništa u regularnoj sezoni (nekad NA prije spavanja ako nemam ništa drugo), a ni PO drugih liga nisam puno pratio, tek finala. Nije da mi je dosadno gledati, no nije mi zanimljivo kao prethodnih godinama. Prije sam gledao svaki mogući LCK, LCS i LEC meč. Sad radije pogledam epizodu serije ili film umjesto da gledam TL vs IMT 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."