Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Nisam dugo ocekivo ovoliko sutrasnji trening 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ima ili ijedna ekipa da ne donosi neki upgrade za ovak vikend?
Ferrari sporiji pola sekunde od RB u sektoru 3

“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ferrari došao sa upgradeom ide prangijanje.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne ide.
Još je rano govoriti, ali totalno su spori u sektoru 3 u odnosu na RB gdje se očekivala dominacija. Mada opet, upitno je ko je s koliko goriva bio. RB izgubio dodatnih 5kg na težini. Doslovno pišaju po njima što se tiče razvoja, a Ferrarij je inicijalno imao daleko najjači bolid. Sad će FP2 dati više odgovora, ali sam baš razočaran Ferrarijem i kao što sam govorio, ako im ne budu znali odgovoriti na pravi način ništa od titule.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Sačekajmo 2 trening, bitno je da se taj pod sredi da neposkakuje ko lud, još nisu onaj upgrade sa HP odobrili.Hernandor je napisao/la: ↑20 maj 2022, 16:45Ne ide.
Još je rano govoriti, ali totalno su spori u sektoru 3 u odnosu na RB gdje se očekivala dominacija. Mada opet, upitno je ko je s koliko goriva bio. RB izgubio dodatnih 5kg na težini. Doslovno pišaju po njima što se tiče razvoja, a Ferrarij je inicijalno imao daleko najjači bolid. Sad će FP2 dati više odgovora, ali sam baš razočaran Ferrarijem i kao što sam govorio, ako im ne budu znali odgovoriti na pravi način ništa od titule.
RB je mašinerija, ali Ferrari nije sve karte pokazao, igraju pametno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Izgleda da je Ferrari popravio topspeed, ako je vjerovati navodima.
Što Perez nije vozio prvi trening?
Timovi su se dogovorili da na makar 2 vikenda u jednoj sesiji mora voziti mlađi vozač.
Ferrari je imao probleme na medium gumama i u Miamiju, danas opet
Verstappen rutinski ovo uzima.
Treći trkački vikend zaredom se hajpa mećka na osnovu drugog treninga. Suditi tek nakon trke.
Al Rusell je i na treninzima brzi od Hame, bas ga dominira decko
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Maksmilijanov race pace dosta bolji od oba Ferarija. Čak je i Mercedes imao bolji race pace od Ferarija.
Ali tek je drugi trening, međutim degradacija guma kod Ferarija biće ozbiljan problem izgleda
Prema njemačkom Skaju na srednje tvrdim
Makmilijan 12 krugova = 26.0 tempo
Šarl 11 krugova 26.68
Hamilton 7 krugova 26.5
Rasel 8 krugova 26.6
Dobro vrijeme Mercedesa je zbog najmanje krugova, pao bi im ritam da su više odvezli
Ali tek je drugi trening, međutim degradacija guma kod Ferarija biće ozbiljan problem izgleda
Prema njemačkom Skaju na srednje tvrdim
Makmilijan 12 krugova = 26.0 tempo
Šarl 11 krugova 26.68
Hamilton 7 krugova 26.5
Rasel 8 krugova 26.6
Dobro vrijeme Mercedesa je zbog najmanje krugova, pao bi im ritam da su više odvezli
Zadnja izmjena: BocaJuniors1905, dana/u 20 maj 2022, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ajmo Leclerc, kako bi valjalo slavit u nedjelju i malo se othrvati Maxu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.