neno#4 je napisao/la:ti meni da kazes da sam kompleksas,ja nijednom tebi nisam ovako sto kazao,molim te da se suzdrzis,i sta hocete molim te pa realno cemo vas razderat kao sto vas deremo u zadnjih pet godina,sjecam se da ste nas uzeli kad je stojkovic jos igrao mislim da je to vasa zadnja tekma, koja opet u konacnici nije nista znacila jer smo mi dobili siroki na pecari ,cuj dobili bi i partizan da li to ti poredis slobodu i partizanaseemic je napisao/la:neno#4 je napisao/la:
prvo nije liga 10 nego liga 8, drugo u polufinalu kupa u mostaru ste bili porazeni,trece u ligi 8 u skenderiji ste fasovali oko 25 razlike mada je moglo biti 40 da nije vv ubacio drugu postavu,cetvrto u skenderiji smo pobijedili za 14 minuta,peto jedno dva puta smo jaci od vas i da vam nije zlaje trenutno bi bili u rangu zrinjskog ili cak i ispod,itd...da ti na nabrajam vise jer su stvarno bolji a sto ti gajis neke iluzije to je vec tvoja stvar,i ako dodje do trece tekme nemate ni tu sta da trazite jer smo puno puno bolji...
BUDI BOSNA
Prvo izvinjavam se zbog 10... drugo, nisam ja oni.
Trece, to je bila prva utakmica, u kojoj bi Bosna dobila i KK Partizan u punoj hali. Cetvrto, sam dokazujes koliko je srece bilo. Koja to ekipa pobjeđuje za samo 14 minuta?! Peto, jaca Bosna jeste, ali veceras gubi...
Kompleksaš...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, sve si pokazao kada si napisao za ligu 10,nego se samo nalozite kada bosna dolazi, a i to ce vam nazalost biti kratkog maha,jer ste svi puni prezira prema GLAVNOM GRADU,cast izuzecima(tu mislim na @targeta i @institut)
Eh bas ti krenu da kazem sto mene to stavi