Mindaugas Nikoličius je inače dobitnik zlatne lopte i radi strašan posao u Hajduku.Pitar6785 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 14:27Fudbalska karijera nema nikakve veze sa pozicijom sd..
Papac muratovic varesanovic naljic kodro nalic svi su oni bili u velikim klubovima i bili su treneri sd i bili teski corci a mnogo su skuplji nego bosanske amatercine koje nista losije radili.
Spahica kad cujes kako prica i onaj hrapavi glas dokaz ti je da je covjek seljacina teska..
Kao igrac bio prosjecan dosta ga je izvlacino srce znanje fudbalski na nivou limenog bilo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja.
Papac imao jednu od boljih karijera u BiH - SD prelos, neko je vec napisao. Ok igracka karijera, ali sta si radio zadnjih 5 godina ? Vozao skuter po Dubrovniku, jeo i pio i tjt. Spahic-Trivunovic nije nikakva pljacka, Topic-Akrapovic mislim da bi donijelo vise rezultata a da bi te kostali isto ili cak manje para...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bolje rezultate imale kone sa 500km plate plus 10 plata koje nisu isplacene i onda neko brani ove kretene. Juce gledam na tv,pa vise sam ja pretrcao i nervirao se nego nasi igraci,sa onakvom podrskom bi umro na terenu,jos jednom kao i milion puta do sad HZ polozile ispit,bili i ostali najaca karika
Heba, Krste, Dupovac, Ahmetović hvala, doviđenja i prijatno.
Samo naprijed Saraj'vo!
Od danas uvest 6 treninga dnevno da vanago zarade platu,nema posla na svijetu da ces dobit pare kad svoj posao radis najgore sto se moze radit. Treba zaradit danas platu a ja mislim o ovom hebivjetrima
ovi nasi manekeni sto su ovdje zaradili ne bi u S.Arabiji toliko. Majku vam svima
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Da li će Mirvić odustati od finansiranja? Ne.
Da li će odriješiti kesu? Da.
Da li ćemo doživiti novi fijasko? Da.
Moje predviđanje naredne sezone.
Da li će odriješiti kesu? Da.
Da li ćemo doživiti novi fijasko? Da.
Moje predviđanje naredne sezone.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne znam kako Krste, Hebibović i Ahmetović mogu biti krivi kad ti momci i ne igraju izuzev Anela koji zadnje vrijeme igra malo više. A po meni od zadnje tri Anelove utakmice on je loše odigrao samo ovu zadnju, utakmicu pred ovom je bio jedan od boljih na terenu. U svakom slučaju nisu njih trojca ti igrači koji će redovno igrati i rješavati utakmice.
Naš problem godinama unazad su ovi u narodu poznati kao kapitalci i preciznije od toga, vjerovatno, način kako dodju u klub. A meni se čini da oni dolaze u klub sa idejom da će ovu ligu prepišati i da su bar za klasu kvalitetniji od svih a nisu još kad na to dodamo da ne znaju, da je njihova glava upitna i da dolaze u klub gdje je pomalo sve u anarhiji dobijemo da što se kaže svaki igrač svoju politiku vodi: dobijemo igrače koji igraju samo za sebe, druge ugojene, djecu koja sve to samo gledaju, treće kojima sve to smeta a ne mogu da poprave i tako dalje... unutarnji konflikt bar u tinjajućoj verziji.
Od ovih pojačanja mene samo Nihad nije razočarao, a o Avramovskom nemam još neki stav. Ovo ostalo je katastrofa od Šećerovića koji se ugojio k'o govedo, Suljića i Ćatakovića koji igraju samo za publiku, Kapić je malo prije njih došao i on je bio katastrofa do neki dan pa se malo popravio, Bodul ista priča k'o prethodni, Kobiljar k'o i Adnan i tako dalje a to su naši ključni igrači. Od ovih igrača se očekivalo da igraju svaku i da rješavaju svaku utakmicu a oni to ne mogu.
A što se tiče rješenja ono je uvijek ležalo u akademiji. Prvo napraviti akademiju pa onda dovoditi kapitalce. Ta "vrhunska" pojačanja trebaju da dodju u nešto što ima jak temelj i jak kostur da još malo pojačaju a mi lijepimo pločice, unosimo bojler a temelji nam slabi. S tim da se ja što se kaže fundamentalno ne slažem sa onim što se radi u akademiji ali to je tema za neku drugu emisiju.
Naš problem godinama unazad su ovi u narodu poznati kao kapitalci i preciznije od toga, vjerovatno, način kako dodju u klub. A meni se čini da oni dolaze u klub sa idejom da će ovu ligu prepišati i da su bar za klasu kvalitetniji od svih a nisu još kad na to dodamo da ne znaju, da je njihova glava upitna i da dolaze u klub gdje je pomalo sve u anarhiji dobijemo da što se kaže svaki igrač svoju politiku vodi: dobijemo igrače koji igraju samo za sebe, druge ugojene, djecu koja sve to samo gledaju, treće kojima sve to smeta a ne mogu da poprave i tako dalje... unutarnji konflikt bar u tinjajućoj verziji.
Od ovih pojačanja mene samo Nihad nije razočarao, a o Avramovskom nemam još neki stav. Ovo ostalo je katastrofa od Šećerovića koji se ugojio k'o govedo, Suljića i Ćatakovića koji igraju samo za publiku, Kapić je malo prije njih došao i on je bio katastrofa do neki dan pa se malo popravio, Bodul ista priča k'o prethodni, Kobiljar k'o i Adnan i tako dalje a to su naši ključni igrači. Od ovih igrača se očekivalo da igraju svaku i da rješavaju svaku utakmicu a oni to ne mogu.
A što se tiče rješenja ono je uvijek ležalo u akademiji. Prvo napraviti akademiju pa onda dovoditi kapitalce. Ta "vrhunska" pojačanja trebaju da dodju u nešto što ima jak temelj i jak kostur da još malo pojačaju a mi lijepimo pločice, unosimo bojler a temelji nam slabi. S tim da se ja što se kaže fundamentalno ne slažem sa onim što se radi u akademiji ali to je tema za neku drugu emisiju.
Sto se tice SD-a, postavio bih Topica prije Spahe, samo za to sto je on zeljan rada, a Spahu i nece nesto biti briga radi rezultata. Ali nema od Marka nista nakon ovih komentara po medijima.
Za trenera treba sjesti s vise ljudi, mozda cak i iz nase lige s nekima. Ipak, pokusao bih prvenstveno s Brunom Akrapovicem. Nisam za Vuleta. Da ga imenujemo brzo bi se srusio i taj mit o njemu.
Za trenera treba sjesti s vise ljudi, mozda cak i iz nase lige s nekima. Ipak, pokusao bih prvenstveno s Brunom Akrapovicem. Nisam za Vuleta. Da ga imenujemo brzo bi se srusio i taj mit o njemu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- napoleon72
- Kontakt:
Jel tacno da su ostali kandidati za SDa Emir Hadzic i Ibrakovic?

Zadnja izmjena: napoleon72, dana/u 20 maj 2022, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ništa od Karačića
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
PS. a dobro je da je u odvojenom postu, hodogram kako smo prije 10 godina trebali napraviti je sledeći:
1. napraviš igrače u akademiji
2. pošalješ te igrače da igraju vani
3. vratiš te igrače nazad
4. kupiš "kapitalce" i pokušaš ući u grupne faze
U medjuvremenu pokušati napraviti rezultat na kontinuitet a to znači držati klub stabilnim a to znači ne zalijetati se previše naprijed kako ne bi pao previše nazad.
A ima jedna poslovica koja kaže da je najbolje vrijeme da se zasadi drvo bilo prije deset godina, a drugo najbolje vrijeme je danas. Ja sam što se tiče toga pesimista ali sve se nadam i ostaje da se vidi imamo li mi bar mrvu zrelosti.
1. napraviš igrače u akademiji
2. pošalješ te igrače da igraju vani
3. vratiš te igrače nazad
4. kupiš "kapitalce" i pokušaš ući u grupne faze
U medjuvremenu pokušati napraviti rezultat na kontinuitet a to znači držati klub stabilnim a to znači ne zalijetati se previše naprijed kako ne bi pao previše nazad.
A ima jedna poslovica koja kaže da je najbolje vrijeme da se zasadi drvo bilo prije deset godina, a drugo najbolje vrijeme je danas. Ja sam što se tiče toga pesimista ali sve se nadam i ostaje da se vidi imamo li mi bar mrvu zrelosti.
-
- Kontakt:
Arnelv52 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 15:28Ne znam kako Krste, Hebibović i Ahmetović mogu biti krivi kad ti momci i ne igraju izuzev Anela koji zadnje vrijeme igra malo više. A po meni od zadnje tri Anelove utakmice on je loše odigrao samo ovu zadnju, utakmicu pred ovom je bio jedan od boljih na terenu. U svakom slučaju nisu njih trojca ti igrači koji će redovno igrati i rješavati utakmice.
U tome i jeste problem. Dodaj jos Oremusa,pa i Bagarica i Bodula. Da li igraju na bankomatu ?
Bez ove sestorice bi mozda imali neki bod manje, a mozda i ne.
Uvjeren sam da njih sestorica i donose qrcobolju i da bi bez njih imali bolju atmosferu medju igracima, a i trener bi bio vise uvazavan.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ElCartel11
- Kontakt:
Oremus, Bagaric, Kanuric, Kobiljar, Bodul, Cmiljanic.
Ovih 10 minimum mora otici i rasteretiri budžet za nova pojacanja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kod Aldina Treće
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, Bing [Bot], boki86, bordobijeli, Cwirek, Direktorcic, EastMadness, Ferroviere1987, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hamagara, HariTz, johntravolta123, Kockoglavi, Lecler, leo1946, macahz, Maroon1946, muhamedhulk, Napapijri, Oerde, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, samoFKS, Serha, strahmeipomisliti, tuitamo, USB, zagorski i 374 gosta.