FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
73
33%

Ukupno glasova: 219

spezial
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la spezial » 20 maj 2022, 15:59

Jucer jedino ko je prekucao smo mi na sjeveru. Najezio sam se kad sam gledao ono za Kelija na pocetku. Grmili smo 90 minuta i nadglasali brojnije navijace Veleza.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 20 maj 2022, 16:03

Sami se nudimo.

slika
Sarajevo ljubavi moja.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 maj 2022, 16:04

Dizdarevic, Sahinovic
Sabanovic (ako ode u francusku onda NOVI IGRAC), Mulalic
Lazic, Mujakic
NOVI IGRAC, Trako
NOVI IGRAC, Jovasevic
Kapic, Ramic
Djokanovic, Alisah
NOVI IGRAC, Irfan Ramic
Avramovski, Salcin
Suljic, Pramenkovic
Catakovic, Bijelonja
Trener Hasancic

Radije bih da neko sad izadje i kaze da ce se radit na ovaj nacin, dovest tri pojacanja, promovisat 4-5 mladica da budu drugi izbor na svojim pozicijama, dat priliku Hasancicu jer ih najbolje poznaje a i juniori igraju strasno dobar fudbal. Ovo kad bi se uradilo, ja sam 95% siguran da bismo odigrali bolju, sezonu nego ovu i da bi puno vise raje gledalo tekme uz puno manje psovanja i urlanja. Al odmah spustit ocekivanja na minimum, naglasit bas prelaznu sezonu, taman sedmi zavrsili. Prosjek godina prvog tima bi bio oko 22, ako ne i manji. Samo mladost, cak preci na transfer politiku kao Chelsea, igrac stariji od 30 god moze dobit ugovor na max jednu godinu. Znaci kad napunis 30 ili produzavas na godinu dana ili letis iz kluba, trazi nekog ko ce te primit, mi zelimo mladu i poletnu ekipu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 maj 2022, 16:04

Moras izabrat prave ljude sa pravim idejama i dobrim znanjem na svim pozicijsma i stad iza njih.

Zeljo kad je stao iza ivanovog sina3-4 titule
Velez stao iz naseg isprdka 2 put evropu kup
Mi stali iza Husrefa 4-5 trofeja (dk)
Mostarski velez 2 stao iza vinka titule
Mostarski velez 2 stao iza jakirovica ubio hljeb u ligi postavio rekorde koje za 59 godina niko nece moci stic

Imas Uscuplica maksimovica koji su osvoili 3-4 trofeja u vidi vatrogasaca i moci PICE PRESJEDNIKA..

Dovest Mehmeda Mehu Kodru, ponudit mu poziciju trener / menager, ako to nece dovest sd u saglasnoscu da njim

Kupit TITAN 3.0

Dovest ljude sa iskustvom po mogucnosti da su radili u dinamu zvezdi partiznu u akademiju.. vidjet koliko bi ovo sve kostalo.

Ostatak budzeta prilagodit zahtjevima ovih strucnjaka ka ostvarivanju klubski ciljeva..

Tacne da istjeraju zakoga smatraju da je skart amater debil mentalni neznalica itd

Da dovedu ono sto im garantuje da ce ispunit coljeve kluba i vise od toga, ne minimum vec sigurica cilj a vrlo lahko i preko cilja..

To bi kostalo oko 30 m km, prvu godinu vec drugu bi to trebalo da ide na 20 m km i ovo nisu neke pare za tana i mirvica znaci to je po 7M € godisnje cak i manje ako se doda sa cemo imat nesto zarade od sponzora grada ulaznica tv prava itd.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 20 maj 2022, 16:07

Svake sedmice se neki drugi polusvijet sprda s nasom svetinjom. Ove je na redu sejo brajlovic, prije toga hana hadziavdagic. Ko li je sljedeci, deen backovic? Ili neki drugi seoski kafandzija?

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 maj 2022, 16:08

spezial je napisao/la:
20 maj 2022, 16:07
Svake sedmice se neki drugi polusvijet sprda s nasom svetinjom. Ove je na redu sejo brajlovic, prije toga hana hadziavdagic. Ko li je sljedeci, deen backovic? Ili neki drugi seoski kafandzija?
Sami smo krivi brate. I treba da se sprdaju svi redom.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 maj 2022, 16:15

Pa Mirvic se im sam nudi i neka nas sprdaju.
Kazem ja ofira se lik opasno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 maj 2022, 16:18

sonpenn je napisao/la:
20 maj 2022, 16:03
Sami se nudimo.

slika
I opet ce nasi trcati kod njega.Yebo vas on,nikada nisam usao kod njega niti bi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 20 maj 2022, 16:23

Šta nam uradiše od kluba… Mirvić se pretvorio u cirkusanta, rekoše mi da se vidjelo na tvu da se smijao na terenu poslije utakmice. Pa druže ako ti je smiješno vrati se u Ameriku, tamo tuši maske i odatle njeguj prijateljstva sa raznim ublehima koje javno promovišeš i dovodiš u neku vezu sa FK Sarajevo bez ikakvog razloga. Dokazao je da nije profesionalac, a bez profesionalaca ćemo se samo ovako vrtiti u krug dok ne ohladimo svi kolektivno i dok nas ne bude 5 na AFH.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 maj 2022, 16:24

Pa prvi ti predsjednik trci. Cuj trcat ce nasi, pa nije Arkan. Mirvic je sam naletio na volej i sad suti i trpi. Covjek drzi restoran sa dobrom hranom, nek ide ko hoce. Sad trebamo bojkotovat svakog kome naletimo na volej jer smo mahalski klub pogodan za ismijavanje.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 20 maj 2022, 16:24

ElCartel11 je napisao/la:
20 maj 2022, 16:15
Kako vas nije stid tako pričati? On je uložio pare u ovaj klub i vi kritikujete stvari koje on radi.
Još samo treba da ga kritikujete zbog toga koga zapošljava, šta objavljuje, sa kim utakmice gleda i po restoranima ide, slavi li remi na derbiju dernekom u loži i u sarajevskim klubovima...

Fuj kakvi ste, sram vas bilo!

hotonjskimaher
Kontakt:

Post Postao/la hotonjskimaher » 20 maj 2022, 16:33

PapirnaMarka je napisao/la:
20 maj 2022, 16:24
Kako vas nije stid tako pričati? On je uložio pare u ovaj klub i vi kritikujete stvari koje on radi.
Još samo treba da ga kritikujete zbog toga koga zapošljava, šta objavljuje, sa kim utakmice gleda i po restoranima ide, slavi li remi na derbiju dernekom u loži i u sarajevskim klubovima...

MRŠ! **** TE MIRVIĆ I SEJO USTA .
BOLJE DA NAM JE KLUB NA KRAJU EGZISTENCIJE NEGO SA OVIM FOČACIMA DA NAS UDRUŽEJE I OFIRA !
MIRVIĆ NA PREDAVANJA KOD AZMIRA !
Maroon Brothers 1946

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 20 maj 2022, 16:37

hotonjskimaher je napisao/la:
20 maj 2022, 16:33

BOLJE DA NAM JE KLUB NA KRAJU EGZISTENCIJE NEGO SA OVIM FOČACIMA DA NAS UDRUŽEJE I OFIRA !
E cuj kod azmira :rol: :rol: :rol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 maj 2022, 16:39

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
20 maj 2022, 16:23
Šta nam uradiše od kluba… Mirvić se pretvorio u cirkusanta, rekoše mi da se vidjelo na tvu da se smijao na terenu poslije utakmice. Pa druže ako ti je smiješno vrati se u Ameriku, tamo tuši maske i odatle njeguj prijateljstva sa raznim ublehima koje javno promovišeš i dovodiš u neku vezu sa FK Sarajevo bez ikakvog razloga. Dokazao je da nije profesionalac, a bez profesionalaca ćemo se samo ovako vrtiti u krug dok ne ohladimo svi kolektivno i dok nas ne bude 5 na AFH.

slika

slika

slika

Poslije tekme je sišao na teren i uradio ono sto i treba da uradi "profesionalac" u tom cime se bavi(kad vec izvlacic tu rijec)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 20 maj 2022, 16:44

hotonjskimaher je napisao/la:
20 maj 2022, 16:33

Sarkazam buraz.. :rol:

Pogledaj mi malo i objave prije mjesec kad sam skoro jedini govorio da je ovo cirkus što radi, a meni su ovakve stvari govorili da ga ne smijemo kritikovati jer je uložio pare u klub.

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 20 maj 2022, 16:52

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
20 maj 2022, 16:23
čovjek se ne smije nasmijati ? pa to je dio svakog posla i profesionalizma ali način na koji ti to predstavljaš je nivo14-godišnjeg djeteta. Jel možeš otkupiti upravljačka prava ili naći nekoga? Ako misliš da možeš bolje, izvoli, sigurno će te čovjek saslušati.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 20 maj 2022, 17:03

Bagro jedna sad vam i Mirvic ne valja. Sta je sljedeće? Ne valja vam grb? Ne valja vam boja dresa? Ne valja vam historija?Ma mrs bagro u focu i ostala sela sa kojih ste se doselili ovamo . Igraci su kojima se majke treba psovati a Mirvicu možete podudlati svi redom
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 20 maj 2022, 17:37

NazorUso je napisao/la:
20 maj 2022, 14:42
Papac imao jednu od boljih karijera u BiH - SD prelos, neko je vec napisao. Ok igracka karijera, ali sta si radio zadnjih 5 godina ? Vozao skuter po Dubrovniku, jeo i pio i tjt. Spahic-Trivunovic nije nikakva pljacka, Topic-Akrapovic mislim da bi donijelo vise rezultata a da bi te kostali isto ili cak manje para...
Bravo, najbolji post danas.
Kontaju bio dobar igrač i to je jedina referenca.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 20 maj 2022, 17:44

Je l moguće da ce vratit Hadziju

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 20 maj 2022, 17:45

Samozdravlje je napisao/la:
20 maj 2022, 15:48
Arnelv52 je napisao/la:
20 maj 2022, 15:28
Ne znam kako Krste, Hebibović i Ahmetović mogu biti krivi kad ti momci i ne igraju izuzev Anela koji zadnje vrijeme igra malo više. A po meni od zadnje tri Anelove utakmice on je loše odigrao samo ovu zadnju, utakmicu pred ovom je bio jedan od boljih na terenu. U svakom slučaju nisu njih trojca ti igrači koji će redovno igrati i rješavati utakmice.

U tome i jeste problem. Dodaj jos Oremusa,pa i Bagarica i Bodula. Da li igraju na bankomatu ?
Bez ove sestorice bi mozda imali neki bod manje, a mozda i ne.
Uvjeren sam da njih sestorica i donose qrcobolju i da bi bez njih imali bolju atmosferu medju igracima, a i trener bi bio vise uvazavan.
Ne igraju u smislu da imaju male minutaže.
Zadnja izmjena: Arnelv52, dana/u 20 maj 2022, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, EastMadness, Google Adsense [Bot], Lecler, Silvester071, ŠTA_JE i 77 gostiju.