Da ne znam da Sociosi upravljaju i imaju glavnu riječ, pratim Madrid 20 godina, neko ce mi reći da ne znam kako funkcioniše.
Kaže ima djecu kojoj će ostati novci njegovi, koji su isto Madridisti, vrlo vjerovatno i Sociosi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Da ne znam da Sociosi upravljaju i imaju glavnu riječ, pratim Madrid 20 godina, neko ce mi reći da ne znam kako funkcioniše.
Zao mi je sto ni ti sam ne znas sto pisesmessilla je napisao/la: ↑20 maj 2022, 17:49Dobar pokušaj spina. Prvo porediš učinak klasične devetke sa krilom, a onda još tvrdiš da sam rekao nešto što nisam. Nit sam rekao da je flop, niti me interesuje da to prognoziram. Činjenica je da frajer nije dokazan igrač nakon jedne sezone, pogotovo ne nakon sezone u portugalskoj ligi. Tek treba da se dokaže i opravda hajp.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 17:38Koliko sam samo puta cuo taj argument u zivotu
"Ta ce on,mujo mujic je u toj ligi dao 30 golova"
Taj argument se moze koristiti za svakog igraca ,Vinicijus je nista posebno dao 15 golova u ligi gdje neki Enes turcin dao isto 15
Dokazao se u top 6(5?) ligi svijeta,dokazao se u LP
Al jok ne valja![]()
![]()
![]()
Ali zato se baca drkica kada anus fati dadne gol jednom u 3 mjeseca![]()
![]()
Nigdje ja nisam rekao da je neka sezona nebitna. Ko god prati nogomet ili ga je igrao bar malo, zna da su to priče za djecu malu. Te fore, gdje je koji klub bio koje godine su glupe, i ljudi koji to forsiraju su takodjer čudnovati, kao ovaj sombreraš.
Žao mi je što gubiš vrijeme sa nama. Ja mislim da bi ti bio dobar i kao agent i kao skaut. Samo jbga nećeš da uzmeš pare, draže ti kad na kladari uložiš cenera i dobiješ cvaju.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 17:57Zao mi je sto ni ti sam ne znas sto pises
Jbg nemas argumenata,slabo fudbalsko znanje
Volio bih da Darwin dodje u rejal ,da vidimo koliko je "precjenjen"![]()
Jos jedno 15 godina gledanja fudbala,i mozda dostignes moj level fudbalskog znanjamessilla je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:02Žao mi je što gubiš vrijeme sa nama. Ja mislim da bi ti bio dobar i kao agent i kao skaut. Samo jbga nećeš da uzmeš pare, draže ti kad na kladari uložiš cenera i dobiješ cvaju.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 17:57Zao mi je sto ni ti sam ne znas sto pises
Jbg nemas argumenata,slabo fudbalsko znanje
Volio bih da Darwin dodje u rejal ,da vidimo koliko je "precjenjen"![]()
Ako pratiš Madrid 20 godina onda znaš da su izbori svako 4 godine i ako nemaš plan koji se svidja svim članovima kluba, nebitno je ko si ili čiji si. Bilo je tu u zadnjih 20 godina puno bogatijih ljudi od Pereza, npr Sanz koji je vlasnik, dakle većinski vlasnik Malage i njegov sin ali su gubili izbore. Ponavljam nije to Bosna da se sportski kolektivi ostavljaju u amanet. I nisu slučajno tu gdje jesu, i Real i Barcelona.emir18 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 17:56Da ne znam da Sociosi upravljaju i imaju glavnu riječ, pratim Madrid 20 godina, neko ce mi reći da ne znam kako funkcioniše.
Kaže ima djecu kojoj će ostati novci njegovi, koji su isto Madridisti, vrlo vjerovatno i Sociosi.
Normalno da nije ničija ostavština, ali ljudi pričaju da će Madrid propasti kad ode Perez, Real Madrid je institucija, Perez je od kluba napravio mašinu za novac, novi stadion koji akumulira, sume koji drugi klubovi mogu samo sanjati.denimen99 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:08Ako pratiš Madrid 20 godina onda znaš da su izbori svako 4 godine i ako nemaš plan koji se svidja svim članovima kluba, nebitno je ko si ili čiji si. Bilo je tu u zadnjih 20 godina puno bogatijih ljudi od Pereza, npr Sanz koji je vlasnik, dakle većinski vlasnik Malage i njegov sin ali su gubili izbore. Ponavljam nije to Bosna da se sportski kolektivi ostavljaju u amanet. I nisu slučajno tu gdje jesu, i Real i Barcelona.
Haaland nije nikad ni bio opcija za Real.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 10:53Navijam za Real i cijenim Pereza maksimalno,najavljivao se novi Real,novi Galaktikosi,tj zvijezde,Haaland,Mbappe,bez jednog je ostao,ako ostane i bez drugog bgmi bit će to njegov veliki poraz...
Haaland je itekako bio opcija i planB, ali ovaj ako nas ispali, uraditi će ti na najpoganiji način, 7 dana prije finala LP i par sedmica poslje što je Haaland se dogovorio sa Cityem.Shategabri je napisao/la: ↑21 maj 2022, 11:01Haaland nije nikad ni bio opcija za Real.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 10:53Navijam za Real i cijenim Pereza maksimalno,najavljivao se novi Real,novi Galaktikosi,tj zvijezde,Haaland,Mbappe,bez jednog je ostao,ako ostane i bez drugog bgmi bit će to njegov veliki poraz...
Mbappe je gotova, stvar, kad bi ostao u PSG samo bi sebi rušio karijeru i reputaciju.