Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Al su od Olimpika trofejniji.. Moramo provjeriti u nekom centru za arhivu i slično
-
- Kontakt:
Miki se tek ustao , promukao i izmoren . Ali opet večeras forca do kraja , jes da ga je voz izmorio jučer al se večeras ne propusta . Miki idemo prvo zalit jednu , pa na proslavu .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Dobro je (ustvari, je li?), živi su. Na ponudi je bio ili mamurluk ili suicid, trećeg nema.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- svrakino1921
- Kontakt:

Nekadašnji fudbaler Željezničara Neil Wood gradi solidnu trenersku karijeru u svojoj zemlji. Bivši igrač Manchester Uniteda od danas je zvanično trener Salford Cityja, engleskog četvrtoligaša, koji je u vlasništvu nekolicine bivših fudbalera ovog engleskog kluba.
Wood je radio u akademiji Manchester Uniteda, a ovo će mu biti prvi samostalni trenerski angažman van Manchester Uniteda.
Podsjećamo, 2008. godine Neil Wood je stigao u Željezničar, ali u bh. klubu nije se dugo zadržao i nakon polusezone je otišao iz bosanskohercegovačkog prvenstva.
U jednom razgovoru sa mojim jaranom poslije treninga na pomocnom na Grbavici gdje sam i ja bio
Neil je izjavio a da ga jaran nije ni pitao sta voli da objeduje od hrane u Metropoli
Kralj kaze-koje ste vi budale
Kakvu masnu hranu jedete
Burek cevapi i kafa sa rahatlokumom
Dobro zivite do 40 godine
I dan danas kad prodem Bascarsijom smijem se jer se sjetim tih rijeci
A turisti zvanju one cevape ...
-
- Kontakt:
Lijepo je bilo vidit Mikia i onu crvenu zastavu na kojoj piše Ne furamo fašizam . Kako ga RAja promjeni , a vamo sa medjugorcima samo fašizam furao i kukaste križeve. bRAvo Miki još večeras izdrži mogao bi biti neki čovjek od tebe , dosta si bio idiot i degenerik al drUstvo je krivo .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Antipolitika3
- Kontakt:
A i jest vam generacija na tribinama bila sto druga Tita pamti,gledam sve 60+ godina.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 17:19
@Antipolitika3 a jest nam dobro bilo kad smo ono pjevali “Mi smo Titovi, Tito je nas” u vozu. Danas opet ima da gori![]()
Malo ljudi navijali kad se kup osvojio i to je to .
Sarajlija manje od vas a kao da su kuci igrali valjda vasi od reume i gastritisa nisu mogli pratit tempo Hordi.

Cestitke tebi onlyzrinja da napokon nakon 36 godina zapamtis jedan trofej sumnjam da ce ih za zivota biti vise jer onoliko srece imati kad su pitari trebali realno voditi barem 3:0 nece se niti za 100 godina ponoviti.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Opala mentalno zaostao.
-
- Kontakt:
I politika se tek sad ustao , eto kako je dobro bilo .

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Vise nas u Zenici nego vas pod Bijelim brijegom slaveci titulu. Mostar je Velez pa makar od Reala vi bili trofejniji.Antipolitika3 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:08A i jest vam generacija na tribinama bila sto druga Tita pamti,gledam sve 60+ godina.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 17:19
@Antipolitika3 a jest nam dobro bilo kad smo ono pjevali “Mi smo Titovi, Tito je nas” u vozu. Danas opet ima da gori![]()
Sarajlija manje od vas a kao da su kuci igrali valjda vasi od reume i gastritisa nisu mogli pratit tempo Hordi.![]()
![]()
![]()
Cestitke tebi onlyzrinja da napokon nakon 36 godina zapamtis jedan trofej sumnjam da ce ih za zivota biti vise jer onoliko srece imati kad su pitari trebali realno voditi barem 3:0 nece se niti za 100 godina ponoviti.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Prilika za prvi samostalni trofej i malo vas je bilo,ocekivao sam barem 10 milja iz dijasporetersnakvadrat je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:14Vise nas u Zenici nego vas pod Bijelim brijegom slaveci titulu. Mostar je Velez pa makar od Reala vi bili trofejniji.Antipolitika3 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:08A i jest vam generacija na tribinama bila sto druga Tita pamti,gledam sve 60+ godina.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 17:19
Sarajlija manje od vas a kao da su kuci igrali valjda vasi od reume i gastritisa nisu mogli pratit tempo Hordi.![]()
![]()
![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
hvala drug ziv biosamirr je napisao/la: ↑20 maj 2022, 19:482016 godina ! Evropa: Zrinjski, Sloboda, Radnik i Široki Brijeg.tareizo je napisao/la: ↑20 maj 2022, 19:18volio bi znati bez ikakvih provokacija stvarno, kad je zadnji put bilo, tj u kojoj sezoni se desilo da i zeljo i sarajevo ne predtavljajuu europi
inace jucerasnji osvrt na tekmu je da je sarajevo bilo bolje samo zahvaljujuci igri u prvom poluvremenu ,al tako je to u fudbalu i naravno i HZ i RA![]()
![]()
![]()
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
-
- Kontakt:
I mi smo očekivali da će na proslavu medjugoraca doći barem komplet Medjugroje , Ljubuski , Citluk i da će biti bar 5.000 ljudi kad ono pustoš i bijeda. Čitajte komentare i pohvale invazije ljudi od 7 mj do 77 godina , ono sto vi nikad nećete imat jer su vam očevi i dede jučer bili u ZeniciAntipolitika3 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:15Prilika za prvi samostalni trofej i malo vas je bilo,ocekivao sam barem 10 milja iz dijasporetersnakvadrat je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:14Vise nas u Zenici nego vas pod Bijelim brijegom slaveci titulu. Mostar je Velez pa makar od Reala vi bili trofejniji.Antipolitika3 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:08
A i jest vam generacija na tribinama bila sto druga Tita pamti,gledam sve 60+ godina.
![]()
![]()
Cestitke tebi onlyzrinja da napokon nakon 36 godina zapamtis jedan trofej sumnjam da ce ih za zivota biti vise jer onoliko srece imati kad su pitari trebali realno voditi barem 3:0 nece se niti za 100 godina ponoviti.![]()
Znaš li života ti gdje se izgubi Beus jučer , jel čir ili mu je pozlilo ? Donijet ćemo majmunu banana .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Kad BiH napravi veliki nacionalni stadion pa da ga onda mjerimo postenskiAntipolitika3 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:15Prilika za prvi samostalni trofej i malo vas je bilo,ocekivao sam barem 10 milja iz dijasporetersnakvadrat je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:14Vise nas u Zenici nego vas pod Bijelim brijegom slaveci titulu. Mostar je Velez pa makar od Reala vi bili trofejniji.Antipolitika3 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:08
A i jest vam generacija na tribinama bila sto druga Tita pamti,gledam sve 60+ godina.
![]()
![]()
Cestitke tebi onlyzrinja da napokon nakon 36 godina zapamtis jedan trofej sumnjam da ce ih za zivota biti vise jer onoliko srece imati kad su pitari trebali realno voditi barem 3:0 nece se niti za 100 godina ponoviti.![]()

Opuhali sve karte sto su se mogle opuhati

- Antipolitika3
- Kontakt:
Pa vec smo i odradjivali masovna okupljanja u drugom gradu BiH pa cak i u utakmicama gdje smo prve gubili po 3:0 par tisuca ljudi znalo otici tako da ti prica ne pije vodeRodjeni81 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:29Kad BiH napravi veliki nacionalni stadion pa da ga onda mjerimo postenskiAntipolitika3 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:15Prilika za prvi samostalni trofej i malo vas je bilo,ocekivao sam barem 10 milja iz dijasporetersnakvadrat je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:14
Vise nas u Zenici nego vas pod Bijelim brijegom slaveci titulu. Mostar je Velez pa makar od Reala vi bili trofejniji.![]()
Grbavica i Bilino su nam mali pogotovo sa ovim nekim restrikcijama.
Opuhali sve karte sto su se mogle opuhati![]()
i vi ce te nekad ovako komsija. Mislim vec jeste sa Velezom do prije rata, ali i u ovoj novijoj historiji kad na vrbi rodi grozdje.
![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Nije ih kući bilo vise od 1500 , osim proslave i kad igraju sa jednim jedinim mostarskim Velezom .Antipolitika3 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:37Pa vec smo i odradjivali masovna okupljanja u drugom gradu BiH pa cak i u utakmicama gdje smo prve gubili po 3:0 par tisuca ljudi znalo otici tako da ti prica ne pije vodeRodjeni81 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:29Kad BiH napravi veliki nacionalni stadion pa da ga onda mjerimo postenskiAntipolitika3 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:15
Prilika za prvi samostalni trofej i malo vas je bilo,ocekivao sam barem 10 milja iz dijaspore![]()
Grbavica i Bilino su nam mali pogotovo sa ovim nekim restrikcijama.
Opuhali sve karte sto su se mogle opuhati![]()
i vi ce te nekad ovako komsija. Mislim vec jeste sa Velezom do prije rata, ali i u ovoj novijoj historiji kad na vrbi rodi grozdje.
![]()
![]()

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Mislim da misli na utakmicu protiv Malmoe,gdje je u Širokom Brijegu bilo 6000 navijača Zrinjskog
-
- Kontakt:
Na širokom ih bude više nego na ukradenom stadionu na kojem inače igraju, pa logično Široki je bliže Međugorju.
Još da se pohvali...
Još da se pohvali...
Ali bar bi mamurluk bio isključen.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mirza Čelik, zastupnik DF-a u Skupštini Kantona Sarajevo, uputio je zastupničku inicijativu za otvaranje budžetske stavke, kako bi se pomoglo sarajevskim sportskim velikanima.
Čelik je u inicijativi tražio da se za Košarkaški klub Bosna, Fudbalski klub Sarajevo i Fudbalski klub Željezničar izdvoji po dva miliona KM.
Čelik je u inicijativi tražio da se za Košarkaški klub Bosna, Fudbalski klub Sarajevo i Fudbalski klub Željezničar izdvoji po dva miliona KM.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Trenutno korisnika/ca: HariTz, mosarajvosa83, Proximic i 18 gostiju.