Pomalo sefe, poenta foruma je da se "palamudi" tj. iznose razlicita misljenja. Neko to upakuje, neko opsuje, neko okrene na zaHebanciju... Kad budemo imali rezltete, onda mogu ocekivati da se ne palamudi. Dok nas brukaju na svakom koraku, treba polemisati.bozovic10 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 19:30Poenta je koga boli **** ko je nama dobar. To treba **** za sva vremena. Skupi se nas 30 na forumu i palamudimo nesto. Od nas 30 jedno 23 Sarajeva nije vidilo osim na dnevniku face televizije. Glavna nam tema koliko ko ima platu i ko koga guzi. Najgori smo sami sebi.PapirnaMarka je napisao/la: ↑20 maj 2022, 19:22Hadzija je meni itekako drag kao igrač bio, što zbog igre u klubu, što zbog toga jer je za kone prvo igrao pa onda kasnije došao kod nas.
Kao sportski direktor pokvario je tu sliku o sebi, ali treba biti realan i reći da smo najbolje rezultate u historiji ostvarili sa njim. Znači nešto je i dobro uradio, nije sve loše, ali opet ga pamtimo po lošem.
Zbog toga ne bi volio da Vule bude novi trener, jer kakav god bude i da ima dobre rezultate, kad-tad će doći serija loših i na kraju i on će otići iz kluba i mnogima postati omražen.
Takvi smo mi navijači i takav je ovo klub, koliko god si dobar ili loš na kraju nekom ne valjaš, a u nerijetkim situacijama završiš tako da ne valjaš nikom.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma glupo je govorit da lopta neće u gol. Hajde protiv borca jedna tekma, protiv želje isto neće u gol, protiv veleža neće. Yebiga, ne znamo i to je to, ne možemo biti toliki pehovi da ona stalno neće.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kakav vam je ovo argument "neko ko poznaje močvaru"
Jwl to nama orijentir za sve treba biti bara i močvara? A da dovedemo nekoga ko je radio negdje gdje postoji nesto sto se zove SISTEM i sto se zove red rad i disciplina a mahala je zabranjena rijec?
Cuj poznaje ovu močvaru
Super, daj i u za trenera nekoga ko nije niti ce maknuti iz ove lige i ciji je fudbal i dalje u 87'
Jer ipak on poznaje močvaru
To sto je fudbal napredovao ispref nas 130 godina i sto nasa djeca, nasa prva ekipa izgledaju kao da se bave drugim sportom spram ekipa iz malo boljih liga, to je manje bitno...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Spremno je slovom i brojem 12(dvanaest) otkaza 

-
- Kontakt:
U kur.cu

Ako vise od 2 otjeraju mimo ovi sto im istice ugovor evo ruka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Morteme ima li opcija da se covjek odclani... prerezao sam clansku makazama ali hocu i da se odclanim...
Dovidjenja i prijatno
Dovidjenja i prijatno

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Znam par ljudi koji su to isto uradili nakon Milsamija, nisi jedini.Ahmoveliki je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:51Morteme ima li opcija da se covjek odclani... prerezao sam clansku makazama ali hocu i da se odclanim...
Dovidjenja i prijatno![]()
Aj brate moj sretno hvala ti za sveAhmoveliki je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:51Morteme ima li opcija da se covjek odclani... prerezao sam clansku makazama ali hocu i da se odclanim...
Jedan je Ahmoveliki
1946
-
- Kontakt:
Vi što pljujete mirvića, najbolje bi bilo da vi uložite milione u Sarajevo. Ili da barem kupite člansku kartu, ili da odete malo do koševa. A ne da visite po forumu i pljujete svakog. Od trenera po vama niko nevalja najbolje bi bilo da klopp dodje... Ništa se ne može ostvariti preko noći. Budite sretni što čovjek ulaže u klub kojeg posjećuje 600 ljudi na domaćoj utakmici.
-
- Kontakt:
Idi daidza ufati se eurosongaDaidza8 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:59Aj brate moj sretno hvala ti za sveAhmoveliki je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:51Morteme ima li opcija da se covjek odclani... prerezao sam clansku makazama ali hocu i da se odclanim...
Jedan je Ahmoveliki

-
- Kontakt:
Dizdarevic
X-Lazic-Mujakic-X
Kapic-X
Avramovski-Catakovic-Suljic
X
(U slucaju prodaje Sabanovica,Andreja i Varesanovica)
Treba nam lijevi bek jer sad poslije odlaska Pidre smo na brojci 0,desni bek takodjer.Mozda ne bi bio los Kadusic ili Ovcinu opet zaganjati.A zasto ne pokusati tu sa Seveljom koji je malo je reci odlicno odradio posudbu(do duse vecinom na stoperu)
Zamjena za Andreja potrebna i jedan bas ubica napadac(za napadaca bi i najvise novca odvojio)
Vjerujem da Dizdarevic nece nigdje,treba i jedno krilo kvalitetno.Znaci 5 igraca+trener su nam potrebni sad za ljeto.Ovo ostalo je ok.Prodati ovu trojicu gore,odyebati sve ove sto im istice ugovor sem Lazica,pokusati dogovoriti raskid sa nekim i znatno si rasteretio budzet
X-Lazic-Mujakic-X
Kapic-X
Avramovski-Catakovic-Suljic
X
(U slucaju prodaje Sabanovica,Andreja i Varesanovica)
Treba nam lijevi bek jer sad poslije odlaska Pidre smo na brojci 0,desni bek takodjer.Mozda ne bi bio los Kadusic ili Ovcinu opet zaganjati.A zasto ne pokusati tu sa Seveljom koji je malo je reci odlicno odradio posudbu(do duse vecinom na stoperu)
Zamjena za Andreja potrebna i jedan bas ubica napadac(za napadaca bi i najvise novca odvojio)
Vjerujem da Dizdarevic nece nigdje,treba i jedno krilo kvalitetno.Znaci 5 igraca+trener su nam potrebni sad za ljeto.Ovo ostalo je ok.Prodati ovu trojicu gore,odyebati sve ove sto im istice ugovor sem Lazica,pokusati dogovoriti raskid sa nekim i znatno si rasteretio budzet
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 20 maj 2022, 22:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Odjavi seAhmoveliki je napisao/la: ↑20 maj 2022, 21:37Idi daidza ufati se eurosongaDaidza8 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:59Aj brate moj sretno hvala ti za sveAhmoveliki je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:51Morteme ima li opcija da se covjek odclani... prerezao sam clansku makazama ali hocu i da se odclanim...
Jedan je Ahmoveliki![]()

1946
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Legendarni Emir Spahić (41) još nije prihvatio ponudu FK Sarajevo da preuzme brigu o sportskom dijelu kluba s Koševa, saznaje "Avaz" u sarajevskoj Titovoj 38b.
- Pored Spahića, u igri za sportskog direktora je još nekoliko kvalitetnih imena. Međutim, u ovom trenutku je teško izlaziti sa bilo kakvim špekulacijama. Pregovori su u toku, javlja naš izvor iz FK Sarajevo.
Inače, Spahić je do danas trebao dostaviti konačan odgovor u sarajevsku Titovu 38b.
Upravni odbor FK Sarajevo na čelu sa Ismirom Mirvićem će naredne sedmice - možda već u ponedjeljak, predstaviti novog sportskog direktora.
S druge strane, klupi bordo tima, kako smo i najavili, trenutno je najbliži Vule Trivunović.
- Pored Spahića, u igri za sportskog direktora je još nekoliko kvalitetnih imena. Međutim, u ovom trenutku je teško izlaziti sa bilo kakvim špekulacijama. Pregovori su u toku, javlja naš izvor iz FK Sarajevo.
Inače, Spahić je do danas trebao dostaviti konačan odgovor u sarajevsku Titovu 38b.
Upravni odbor FK Sarajevo na čelu sa Ismirom Mirvićem će naredne sedmice - možda već u ponedjeljak, predstaviti novog sportskog direktora.
S druge strane, klupi bordo tima, kako smo i najavili, trenutno je najbliži Vule Trivunović.
I da za 2 godine budemo najbolji klub na BalkanuPantelija je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:24Kakav vam je ovo argument "neko ko poznaje močvaru"
Jwl to nama orijentir za sve treba biti bara i močvara? A da dovedemo nekoga ko je radio negdje gdje postoji nesto sto se zove SISTEM i sto se zove red rad i disciplina a mahala je zabranjena rijec?
Cuj poznaje ovu močvaru
Super, daj i u za trenera nekoga ko nije niti ce maknuti iz ove lige i ciji je fudbal i dalje u 87'
Jer ipak on poznaje močvaru
To sto je fudbal napredovao ispref nas 130 godina i sto nasa djeca, nasa prva ekipa izgledaju kao da se bave drugim sportom spram ekipa iz malo boljih liga, to je manje bitno...

-
- Kontakt:
"Evo me u Milanu, čuo sam o čemu se radi, zovu me navijači i novinari. Ali, stvarno nemam ništa konkretno da kažem na tu temu", rekao je Trivunović za MONDO.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 maj 2022, 21:53
Raport saznaje: Emir Spahić ne dolazi na Koševo!
Ko je sad lud ovdje?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: insimadop, miguelramos, nedimmmm1337, Proximic, sekac i 82 gosta.