Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Svrakino, kad vas kupuje bosanski amerikanac?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Hajde ga podoji seljoberu vrapcicki

Oj šta da ti čovjek kaže, a da ti mater ne uvrijedi.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pucaju “plemićki” čirevi. Znaju da nikada neće imati ono što su vidjeli u zadnja 2 dana.
Mirza Celik podnio inicijativu u skupstini KS-a da se Zelji, Sarajevu i KK Bosni dodijele po dva miliona iz budzeta
Koji ti je qurac bolan.Napravio si profil samo da vrijedjas ljude.Ti si klasican primjer osobe koja u kuci ne smije rec rijeci nikom,pa dodjes ovdje na forum da se istresas.Popij sta za smirenjeWilson33 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 08:59Poserem se i na tebe i na vrapcice cijele
Klub koji postoji 100 godina a 0 naslova da ima zakona ugasili bi ih nasilno ko i tvoju slobodu sugavu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Lik je toliko inteligentan da mu je registracija na ovaj forum vjerovatno highlight godine.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Divno je brate živjeti u Bosni i Hercegovini voljenoj i predivnoj zemlji, samo država nam šugava zbog politićara i njihovih ovaca, a za putovnicu BiH ne znam legendo moja,pošto imam hrvatsku,s njom mogu putovati u puno više zemalja bez vize i da me ne gledaju kao niži sloj. Hvala na pitanju, kod tebe,stanje?Mamba21 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 00:43Kako je živjeti u Bosni i Hercegovini, nositi putovnicu Bosne i Hercegovine??Fourteenwords je napisao/la: ↑20 maj 2022, 23:39Pa kaže:
Yebemo Saraj'vo,yebemo Želju,yebemo veleža i Bosnu cijelu.
Jel to sve sto znas glupane u zivotu, nisi svjestan koliko si sebi jutros nabio kompleks i pokusavas to ovdje da ispoljavas, e moj debilu nikad neces odrast izgleda, hodi dodji da vidim imas li muda se posrati, dat cu ti lokacijuWilson33 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 08:59Poserem se i na tebe i na vrapcice cijele
Klub koji postoji 100 godina a 0 naslova da ima zakona ugasili bi ih nasilno ko i tvoju slobodu sugavu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Sloboda i Velez luzerski klubovi na srecu penale uzeli prvi trofej nakon 60 godina slave ko da su osvojili CL nema veceg smecafukara87 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 11:57Jel to sve sto znas glupane u zivotu, nisi svjestan koliko si sebi jutros nabio kompleks i pokusavas to ovdje da ispoljavas, e moj debilu nikad neces odrast izgleda, hodi dodji da vidim imas li muda se posrati, dat cu ti lokaciju
Klasični mahalski kluboviWilson33 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:11Sloboda i Velez luzerski klubovi na srecu penale uzeli prvi trofej nakon 60 godina slave ko da su osvojili CL nema veceg smeca
DAS IST WALTER
Jedini mostarski šampion 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ali svakako veliki uspjeh za FK Vrapčići da za 30 godina postojanja osvoje prvi trofej
DAS IST WALTER
Za vrapcicane je ovo labudji pjev jos 200 godina ce proc a naslov uzet nece fuj gamadDamirT je napisao/la: ↑21 maj 2022, 10:57Koji ti je qurac bolan.Napravio si profil samo da vrijedjas ljude.Ti si klasican primjer osobe koja u kuci ne smije rec rijeci nikom,pa dodjes ovdje na forum da se istresas.Popij sta za smirenje![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Evo kaže Dzeno pokušaćemo pobijediti Slobodu. Dokle je to došlo jbt.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Sto bi nas strucnjak rekao ako ne mozes pobjediti, gledaj bar da ne izgubisMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:35Evo kaže Dzeno pokušaćemo pobijediti Slobodu. Dokle je to došlo jbt.
Koliko treba od Sarajeva do Zenice. Koliko Sarajevo ima stanovnika?
Ozbiljno pitam
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Je li bila opcija ljetos da Velež igra pod BB euro tekme?
Šta je problem sa tim, ne žele to ljudi iz kluba i navijači, ne dozvoljava policija, neće Zrinjski da ustupi stadion?
Šta je problem sa tim, ne žele to ljudi iz kluba i navijači, ne dozvoljava policija, neće Zrinjski da ustupi stadion?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Kolko znam da nije bila , jer radi opste sigurnosti svih aktera nebi bilo poželjno . Situacija bi se bezveze zagrijavala i sigurno bi bilo nekih incidenata. Nema šta tu zrinjski da ustupi ili ne , kad nisu vlasnici stadiona . Isto kao da kazes neće Sarajevo da dadne kosevo Dini merlinu za koncert , i Sarajevo i zrinjski se ništa ne pitaju .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ma ja, kontam, mada mislim i kada bi se sve dogovorili da bi tu murija presjekla jer ne vidim kako bi to oni mogli preuzeti rizik za organizovati takvu utakmicu.opalaopala je napisao/la: ↑21 maj 2022, 13:17Kolko znam da nije bila , jer radi opste sigurnosti svih aktera nebi bilo poželjno . Situacija bi se bezveze zagrijavala i sigurno bi bilo nekih incidenata. Nema šta tu zrinjski da ustupi ili ne , kad nisu vlasnici stadiona . Isto kao da kazes neće Sarajevo da dadne kosevo Dini merlinu za koncert , i Sarajevo i zrinjski se ništa ne pitaju .
Mislio sam da je Zrinjskom ustupljen stadion od strane grada Mostara, pa da se onda oni pitaju za te stvari.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"