Boris CmiljanicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2022, 11:47Izgleda bi nam mogao doći spic. Crnogorac, 193cm.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Boris CmiljanicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2022, 11:47Izgleda bi nam mogao doći spic. Crnogorac, 193cm.
Pa moraju ici na instant uspjeh jer vidis bijesnu masu koja 2 dana divlja na forumu jer nije sezona bila uspjesna. Mora sve i odmah. Zakacili se na ismira a lik kad se bukvalno uzme sve u obzir imao uticaj od polusezone. A mi smo otisli u go.vna dosta prije ismira. Ne moze se ispraviti onakav javasluk za jedan prijelazni rok.zagorski je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:00Zalosno je da do sada nijedna Uprava i vlasnicka struktura nije uradila ono sto su svi deklarativno postavili kao najvazniji cilj, a to je Akademija.
Ozbiljan rad u Akademiji i ulaganje u istu je jedini ispravan ali i profitabilan sistem koji nam moze donijeti dugorocnu finansijsku stabilnost i sportske uspjehe.
A niko jos nije to ispostovao, svi pricaju, a onda lete za nekakvim instant uspjehom.
Sta ce nam?Imamo Oremusa koji je "puno puno bolji"
Vjerojatno ostajem bez napadača izuzev Čatakovića.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2022, 11:47Izgleda bi nam mogao doći spic. Crnogorac, 193cm.
To je taj luzerski mentalitet. Tako nam je u svemu, a glavna je "bolje da me moj krade" ili" oni vec dosta kradu, pa neće, valjda, vise".keli je napisao/la: ↑21 maj 2022, 11:51Ali ove patriote koje podrzavaju mutne transfere, azmirov sistem vodjenja kluba itd... A vazda prica savez mafija, drzava mafija a iz samog njihovog likovanja doticnog i "haj bolje da nas on malo pokrade zna covjek posao nego ova ubleha" mozes zakljucit da bi isti bili da su na kakvoj bitnoj funkciji...zbog takvih stavova smo u svakom segmentu ko drzava jedna velika rinaka
Daleko od toga. Moraju ići na uspjeh jer svi obećaju titule i nerealne uspjehe, kao što je biti najbolji klub na balkanu za 2 godine i sl.keli je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:12Pa moraju ici na instant uspjeh jer vidis bijesnu masu koja 2 dana divlja na forumu jer nije sezona bila uspjesna. Mora sve i odmah. Zakacili se na ismira a lik kad se bukvalno uzme sve u obzir imao uticaj od polusezone. A mi smo otisli u go.vna dosta prije ismira. Ne moze se ispraviti onakav javasluk za jedan prijelazni rok.zagorski je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:00Zalosno je da do sada nijedna Uprava i vlasnicka struktura nije uradila ono sto su svi deklarativno postavili kao najvazniji cilj, a to je Akademija.
Ozbiljan rad u Akademiji i ulaganje u istu je jedini ispravan ali i profitabilan sistem koji nam moze donijeti dugorocnu finansijsku stabilnost i sportske uspjehe.
A niko jos nije to ispostovao, svi pricaju, a onda lete za nekakvim instant uspjehom.
Imali bi tuki hahaPapirnaMarka je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:24Daleko od toga. Moraju ići na uspjeh jer svi obećaju titule i nerealne uspjehe, kao što je biti najbolji klub na balkanu za 2 godine i sl.keli je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:12Pa moraju ici na instant uspjeh jer vidis bijesnu masu koja 2 dana divlja na forumu jer nije sezona bila uspjesna. Mora sve i odmah. Zakacili se na ismira a lik kad se bukvalno uzme sve u obzir imao uticaj od polusezone. A mi smo otisli u go.vna dosta prije ismira. Ne moze se ispraviti onakav javasluk za jedan prijelazni rok.zagorski je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:00Zalosno je da do sada nijedna Uprava i vlasnicka struktura nije uradila ono sto su svi deklarativno postavili kao najvazniji cilj, a to je Akademija.
Neka kažu da je cilj na akademiju stavit fokus, te da ćemo 2-3 godine ganjati da promovišemo akademce. Svi bi strpljenja imali.
Nemoj da se lažemo... Kakvo strpljenje?PapirnaMarka je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:24Daleko od toga. Moraju ići na uspjeh jer svi obećaju titule i nerealne uspjehe, kao što je biti najbolji klub na balkanu za 2 godine i sl.keli je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:12Pa moraju ici na instant uspjeh jer vidis bijesnu masu koja 2 dana divlja na forumu jer nije sezona bila uspjesna. Mora sve i odmah. Zakacili se na ismira a lik kad se bukvalno uzme sve u obzir imao uticaj od polusezone. A mi smo otisli u go.vna dosta prije ismira. Ne moze se ispraviti onakav javasluk za jedan prijelazni rok.zagorski je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:00Zalosno je da do sada nijedna Uprava i vlasnicka struktura nije uradila ono sto su svi deklarativno postavili kao najvazniji cilj, a to je Akademija.
Neka kažu da je cilj na akademiju stavit fokus, te da ćemo 2-3 godine ganjati da promovišemo akademce. Svi bi strpljenja imali.
Pa ne znam baš koliko bi strpljenja imali. Nismo mi Sloboda ili tamo neki klub naviknut na tavorenje u ligi.PapirnaMarka je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:24Daleko od toga. Moraju ići na uspjeh jer svi obećaju titule i nerealne uspjehe, kao što je biti najbolji klub na balkanu za 2 godine i sl.keli je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:12Pa moraju ici na instant uspjeh jer vidis bijesnu masu koja 2 dana divlja na forumu jer nije sezona bila uspjesna. Mora sve i odmah. Zakacili se na ismira a lik kad se bukvalno uzme sve u obzir imao uticaj od polusezone. A mi smo otisli u go.vna dosta prije ismira. Ne moze se ispraviti onakav javasluk za jedan prijelazni rok.zagorski je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:00Zalosno je da do sada nijedna Uprava i vlasnicka struktura nije uradila ono sto su svi deklarativno postavili kao najvazniji cilj, a to je Akademija.
Može trčati, širok radijus kretanja... **** ga samo lopta, sreća ne zarađuje za hljeb od šutanja iste...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:13Sta ce nam?Imamo Oremusa koji je "puno puno bolji"
Hvala Hadzija![]()
Daj vratite ga da nam zavrsi jos nekog Husarinog ili iz Doboja Kaknja/Krupe
Nadam se da ti je provjeren infoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2022, 13:08Kepčija je dogovarao Burekovića, nadam se da to nije propalo jer je on otišao..
Ma mahalskaado-hz je napisao/la: ↑21 maj 2022, 13:09Nadam se da ti je provjeren infoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 maj 2022, 13:08Kepčija je dogovarao Burekovića, nadam se da to nije propalo jer je on otišao..![]()
Trenutno korisnika/ca: Beli98, benko21, Hajdeee, InatSilniBosanski, mma_hz, nedimmmm1337, Rule_hz, Seipronto i 65 gostiju.