Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prijateljska atmosfera prije utakmice , pa i poslije. Fina slika za naše uslove , gdje malo ko druge može gledat .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
A sto ne igrate u onom krmetnjaku u vrapcicima tamo i pripadate a ne na grbavicu stoki tamo nije mjestoopalaopala je napisao/la: ↑21 maj 2022, 13:17Kolko znam da nije bila , jer radi opste sigurnosti svih aktera nebi bilo poželjno . Situacija bi se bezveze zagrijavala i sigurno bi bilo nekih incidenata. Nema šta tu zrinjski da ustupi ili ne , kad nisu vlasnici stadiona . Isto kao da kazes neće Sarajevo da dadne kosevo Dini merlinu za koncert , i Sarajevo i zrinjski se ništa ne pitaju .
-
- Kontakt:
Koje ljutio de mi reci ? Sto si nasekiran bolan ? Opusti se i uživaj .Wilson33 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 13:55A sto ne igrate u onom krmetnjaku u vrapcicima tamo i pripadate a ne na grbavicu stoki tamo nije mjestoopalaopala je napisao/la: ↑21 maj 2022, 13:17Kolko znam da nije bila , jer radi opste sigurnosti svih aktera nebi bilo poželjno . Situacija bi se bezveze zagrijavala i sigurno bi bilo nekih incidenata. Nema šta tu zrinjski da ustupi ili ne , kad nisu vlasnici stadiona . Isto kao da kazes neće Sarajevo da dadne kosevo Dini merlinu za koncert , i Sarajevo i zrinjski se ništa ne pitaju .
Od sekiracije i ljutnje možeš samo secer dobit , opusti se .
Kad si gladan nisi svoj , pojedi snickers
Bgm su ti dobar kompleks nabili , kad si prije 5 dana profil napravio i samo to komentarises.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
U tor u vrapcice stokoopalaopala je napisao/la: ↑21 maj 2022, 13:59Koje ljutio de mi reci ? Sto si nasekiran bolan ? Opusti se i uživaj .Wilson33 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 13:55A sto ne igrate u onom krmetnjaku u vrapcicima tamo i pripadate a ne na grbavicu stoki tamo nije mjestoopalaopala je napisao/la: ↑21 maj 2022, 13:17
Kolko znam da nije bila , jer radi opste sigurnosti svih aktera nebi bilo poželjno . Situacija bi se bezveze zagrijavala i sigurno bi bilo nekih incidenata. Nema šta tu zrinjski da ustupi ili ne , kad nisu vlasnici stadiona . Isto kao da kazes neće Sarajevo da dadne kosevo Dini merlinu za koncert , i Sarajevo i zrinjski se ništa ne pitaju .
Kad si gladan nisi svoj , pojedi snickers![]()
Bgm su ti dobar kompleks nabili , kad si prije 5 dana profil napravio i samo to komentarises.
-
- Kontakt:
Još se nisi smirio ?Wilson33 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 14:00U tor u vrapcice stokoopalaopala je napisao/la: ↑21 maj 2022, 13:59Koje ljutio de mi reci ? Sto si nasekiran bolan ? Opusti se i uživaj .
Kad si gladan nisi svoj , pojedi snickers![]()
Jesil zdravo , koje ljutio ?
Kako su ti kući , jel sve ok , imas li šta jest , rata kredita te muci ? Previše si nešto histeričan , lagano momak lagano .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Vilson nam je malo pogodjen desavanjima zadnja 3 dana, nije mu lahko.. izdrzi decko
Fudbal se igra za trofeje, navijači su prolazni a trofeji ulaze u zapisnik i istoriju.opalaopala je napisao/la: ↑20 maj 2022, 23:32Ne slažem se ni ja s tobom , fudbal se igra radi navijača . Šta će ti trofeji ako ih nema ko slavit , fudbaleri dodju za pare odigraju i osvoje trofej i ... nikom ništa ? Bilo i prošlo zaboravi se , osjećaj proslave bilo trofeja , ulaska , pobjede ostaje za čitav život . Evo vidi našeg zrinskog ima trofeja al nema navijača , sve je to uzalud , previše sterilnofks74 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 23:21Ne slažem se sa tobom, trofeje ljudi osvajaju bez obzira na navijače. Džaba ti navijači ako ništa ne osvajaš, vidi našeg željkana ima navijače a trofeje polako zaboravljaju.opalaopala je napisao/la: ↑20 maj 2022, 22:57
Ma kralju dzaba nekima trofeji kad ih nema ko slavit . Trofeji su najmanji problem tu , problem je kad imaš trofeje a kad ih nema ko slavit kad je sve nazor i guranje . Pogledaš svugdje proslave i vidiš da se igra i bori radi navijača , a to sto neki u nas nemaju navijača ili je taj krug sužen na 5 kilometara oko stadiona, to je očigledan problem .
Primjera dajem ulože pare u vas , osvojite duplu krunu i nema ko slavit . I za koji će qur titule , a ulazak u premier ligu ljudi proslave kao te vaše duple krune . Ne govorim za vas nego općenito . Tako da su te titule potpuno bezvrijedne bez podrške![]()
![]()
. Nadam se da razumiješ

0:33
Jel ovo opet Velez igra?

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ne zeli to niko, prije svega, tu ne mozes dijete svoje odvesti. A vidio si sta je Velez, od 7 do 77 je bilo u Zenici. I zasto to raditi, nema nikakve potrebe. Putovat cemo dok ne napravimo sebi, a napravit cemo uskoro izgleda

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Komentar na ss.baPrije su imali najbolje navijace,sad imaju i konkurentan klub...
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Jesi čuo kad za k, g, h, ispred i u c, z, s?Wilson33 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 13:55A sto ne igrate u onom krmetnjaku u vrapcicima tamo i pripadate a ne na grbavicu stoki tamo nije mjestoopalaopala je napisao/la: ↑21 maj 2022, 13:17Kolko znam da nije bila , jer radi opste sigurnosti svih aktera nebi bilo poželjno . Situacija bi se bezveze zagrijavala i sigurno bi bilo nekih incidenata. Nema šta tu zrinjski da ustupi ili ne , kad nisu vlasnici stadiona . Isto kao da kazes neće Sarajevo da dadne kosevo Dini merlinu za koncert , i Sarajevo i zrinjski se ništa ne pitaju .
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Gospodin Wilson je onaj što ga je Denis maltretirao u djetinjstvu. Samo što ovo gospodina vidjelo nije, ovo je neka seljačina iz prknovčića, ili ti ga novog urbanovog 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ima smislakillafrommanilla je napisao/la: ↑21 maj 2022, 14:10Ne zeli to niko, prije svega, tu ne mozes dijete svoje odvesti. A vidio si sta je Velez, od 7 do 77 je bilo u Zenici. I zasto to raditi, nema nikakve potrebe. Putovat cemo dok ne napravimo sebi, a napravit cemo uskoro izgleda![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 14:03Vilson nam je malo pogodjen desavanjima zadnja 3 dana, nije mu lahko.. izdrzi decko

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma vala kralju puca mi qurac, ha pobijedili, ha zijanili. Pobjeda bitna k'o zubar u Švrakinom.MrkiMedo je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:43Sto bi nas strucnjak rekao ako ne mozes pobjediti, gledaj bar da ne izgubisMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:35Evo kaže Dzeno pokušaćemo pobijediti Slobodu. Dokle je to došlo jbt.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Prijatelju, nije ti korektan komentar zbog našeg forumaša @svrakino1921MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 maj 2022, 15:09Ma vala kralju puca mi qurac, ha pobijedili, ha zijanili. Pobjeda bitna k'o zubar u Švrakinom.MrkiMedo je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:43Sto bi nas strucnjak rekao ako ne mozes pobjediti, gledaj bar da ne izgubisMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:35Evo kaže Dzeno pokušaćemo pobijediti Slobodu. Dokle je to došlo jbt.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne znam šta ima čudno što slave kup k'o da je Bog zna šta... I treba ovako da se proslavi svaki trofej, nebitno je li prvi, drugi ili trideseti i nebitno koji klub je u pitanju. Zbog ovakvih stvari i zbog utakmica kakva je bila u četvrtak fudbal i jeste to što jeste.
Dao Bog da svaki vikend na stadionima širom države bude naboj i atmosfera na utakmicama kakva je bila na finalu. Tužno je što imamo takav mentalitet da je većini ljudi draže ostati kući za vikend i gledati lige petice, a u sopstvenom gradu imaju utakmicu najzanimljivije lige na svijetu.

Dao Bog da svaki vikend na stadionima širom države bude naboj i atmosfera na utakmicama kakva je bila na finalu. Tužno je što imamo takav mentalitet da je većini ljudi draže ostati kući za vikend i gledati lige petice, a u sopstvenom gradu imaju utakmicu najzanimljivije lige na svijetu.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zna naš Švrakindolac da je 100 nogu, 5 zuba, drugi naziv za raju iz Švrakinog.Sky9 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 15:38Prijatelju, nije ti korektan komentar zbog našeg forumaša @svrakino1921MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 maj 2022, 15:09Ma vala kralju puca mi qurac, ha pobijedili, ha zijanili. Pobjeda bitna k'o zubar u Švrakinom.![]()
Igrači će odmah na trening.
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, svrakino1921 i 10 gostiju.