Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Jakobsen91
- Kontakt:
Re: Formula 1
Nesto mi ovo presporo, ocekivao sam oko 1.18.5 da se ide za pole. Mislim da ce nam q3 dati odgovore gdje je ko u ovom trenutku. Vjerujem da ima jos rezerve kod najboljih. Ali da je Merc napredovao, itekako jest.
-
- Kontakt:
Ne moraš se sklanjati ali ne smiješ niti blokirati nikoga. A ono je bilo očigledno blokiranje.jelle je napisao/la: ↑21 maj 2022, 16:35Pa svi su pripremali brzi krug , tu se niko nikom ne sklanja ha ja ...usao je u brzi krug samo je bio preblizu nekom ...Bundesliga je napisao/la: ↑21 maj 2022, 16:30Nema to veze. Pripremao se za brzi krug kao i svi. Imaju inžinjere koji im trebaju reći da se sklone. A ako mu je rekao, onda je do vozača.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Spanija... Ova staza jede gume.
Al je stigao da udje u brzi krug ... Tu prica sva staje ...u brzom krugu ga niko nije blokirao ..Bundesliga je napisao/la: ↑21 maj 2022, 16:37Ne moraš se sklanjati ali ne smiješ niti blokirati nikoga. A ono je bilo očigledno blokiranje.jelle je napisao/la: ↑21 maj 2022, 16:35Pa svi su pripremali brzi krug , tu se niko nikom ne sklanja ha ja ...usao je u brzi krug samo je bio preblizu nekom ...Bundesliga je napisao/la: ↑21 maj 2022, 16:30Nema to veze. Pripremao se za brzi krug kao i svi. Imaju inžinjere koji im trebaju reći da se sklone. A ako mu je rekao, onda je do vozača.
Magnussen 

Mislio sam u smislu da ce se odmaci napred od RB-a s obzirom koliko su najavljivali Barcelonu i silna unapredjenja. Na kraju isto ostalo, egal.
Puna mi je kapa ovih priča da se svaki vikend sabotira Alonso.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Konacno i Micka sreca malo da pogleda.
Ferrari najbolje da ne donosi nikakav upgrade vise, jer ocito da nemaju koristi od njega. Nek cuvaju budzet za popravljanje bolida kad se neko razbije.
Jbt Magnusen izvalci maksimum maksimuma iz ovog Hassa, kakav vozac
I Rb je donjeo unapredjenja ..ljudi ocekuju nerealno ...kasnili su 2 stotinke ...dovoljno je da su egal il malo brzi ...
Jel to Lec puca opet pod pritiskom
Da vidimo od čega je sad. Kako Max odveze 

“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Bravo sine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.