FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Veceras se zagrijavaju za Slobodu u baštama onih novih zgrada na Stupu, pored naravno standardnih baza i nargilana na Novoj Otoci.scudetto89 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 18:15Gdje su curice odmarajuli kafica, sisa pivce koje , moguli uzeti tri boda mrtvoj slobodi, nebi me cudilo da sutra opet pokazu kvalitet na terenu i popusimo naravno, kakvi manekeni igraju za ovakav klub , ja prosto nekad ne vjerujem !
Da im se i danas sjetimo najmilijih,nadam se da uzivaju curice kao i miscudetto89 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 18:15Gdje su curice odmarajuli kafica, sisa pivce koje , moguli uzeti tri boda mrtvoj slobodi, nebi me cudilo da sutra opet pokazu kvalitet na terenu i popusimo naravno, kakvi manekeni igraju za ovakav klub , ja prosto nekad ne vjerujem !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- Zovu me sa svih strana, od Sarajeva i Novog Sada, do Malte, i čestitaju, a ja objašnjavam da ništa nije gotovo, rekao je Trivunović za “Dnevni avaz” i dodao:
- Bez obzira koga će FK Sarajevo dovesti za trenera, znate svi da ja volim taj klub, te da cijenim sve što mi je dao taj grad i moj FK Sarajevo. Neću da budem ono što nisam. Sačekat ću svoj red - ako dođe, spreman sam. A i ako ne dođe, opet ću voljeti moj klub i radovati se svakom njegovom uspjehu. Neka čelnici kluba odluče onako kako misle da je najbolje, zaključio je Trivunović.
Nema odmora dok traje obnova.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta treba da se izreda 10 anonimusa trenera i kad sa jednim ubodemo bice priča kako smo ekstra skautirali.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ako je npr. Dejanovic iz Veleza, koji je rodjen 19.01.2000. godine imao status U21 igraca, da li to znaci da ce u narednoj sezoni igraci rodjeni 2001. godine imati taj status ?
Samozdravlje je napisao/la: ↑20 maj 2022, 23:21
Prijatelju pitao bih te sljedece:
- Ako nisu planirani za veliku minutazu, zasto ugovori na 2 god. Dvije godine ugovora za 10 min. Po mom skromnom misljenju njima je grehota dati da gaze tepih na Butmiru, a da ne govorimo da sjede na klupi ( za recimo 5k necega- € ili KM+ doprinosi)
- Naosvajali se trfeja uz Rahmana, Deraca Dresa(sve ga vise shvacam), Kovu i Ahmo dok je bio igac. Kako te legende ne osvojise na +13
![]()
Kako Evropu ne dohvatise.
- Je li se zezas "DOPRINOSE STABILNOSTI UNUTAR EKIPE"? Neka vise ne doprinose, odosmo u crnu rupu. Je li to ono zna dobre viceve ?
- To sto su dugo u Klubu i sto ce ostati ili zagrabiti iz kase, jeste ono sto nas i dovelo do ovog sad.
Kod nas se sve svodi na pare. Ne radi se o pričanju viceva nego se radi o stvarima koje se ne mogu kupiti. 20 drugih igrača ima koji mogu napraviti rezultat. Da je 5 akademaca, to je opet 15 drugih igrača koji mogu napraviti rezultat. Naš problem je što smo fulali sa svih njih 15 pa odosmo u crnu rupu. U istu crnu rupu bismo otišli i da njih trojce nije bilo ali se iz te crne rupe daleko lakše vraćaš kad imaš ljude kojima je stalo da klub napreduje i ne gledaju samo na vlastitu promociju ili na vlastiti džep.
-
- Kontakt:
Da, to je tako i određeno. Igrači rođeni 1. januara 2001. godine i kasnije naredne sezone će se računati kao U-21 igrači, onda sezonu poslije igrači rođeni 1. januara 2002. godine i kasnije i tako dalje.

Dakle, Dizdarević, Đokanović, Dino Islamović i Dal Varešanović su i naredne sezone bonus igraci ?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑21 maj 2022, 20:27Da, to je tako i određeno. Igrači rođeni 1. januara 2001. godine i kasnije naredne sezone će se računati kao U-21 igrači, onda sezonu poslije igrači rođeni 1. januara 2002. godine i kasnije i tako dalje.
-
- Kontakt:

Lijepo se s momkom rastati, a u seniore prebaciti Jovaševića, da ne bi imali u Jovaševiću novog Islamovića za dvije godine.
I on će dobiti otkaz za 2 mjeseca.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 19:39Čuj Trivunovic pa oca mi ko da smo bez prebijene marke.
Sta treba da se izreda 10 anonimusa trenera i kad sa jednim ubodemo bice priča kako smo ekstra skautirali.

Trenutno korisnika/ca: admir1946, amypitar, Arhitekt, Beli98, Bistrik, Bordo10, bordospartanac, Cautinho, Cwirek, Dadox, Dave, dmx, EastMadness, Ferroviere1987, galia95, Google Adsense [Bot], hajroooooo, Haksss, HordasFks, hotonjskimaher, Imamkarbarum, Jadnimi, JavierBosnia, johntravolta123, JuricaSpindl, Kaunas, Lecler, LegendKiller, leo1946, Lokomotifa, MaroonBjelave, miguelramos, mire971, MokraKifla, moreno123, nebeskasila, Oerde, Poligon10, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, riki46, Rodman, ronaldo99, samoFKS, sekac, strahmeipomisliti, supervizor, Taree, Tracy3McGrady, Zevs i 381 gost.