Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Rodjeni niste mi mrski ,prestanite biti bahati ,nije samo da vi volite svoj klub
Finale kupa nije samo navijačka utakmica, finale kupa je simpatizerska "utakmica". Fudbalski praznik, fudbalski događaj kakav i treba da bude i tu nam i trebaju mase i od 7 do 77, a ne samo "200-300" edukovanih. Srećom imamo i ogromnu simpatizersku bazu, a i normalnu, kvalitetnu navijačku grupu. Nije džaba činjenica da dolazimo iz "najnavijačkijeg" grada u državiRaonffa je napisao/la: ↑21 maj 2022, 13:43Nije druže, hoće kone da vam kažu da imate jaku masu simpatizera, pa vjerovatno i najveću od svih naših klubova (kada uzmemo i dijasporaše), ali da RA kao navijačka skupina nema puno koristi od toga, što je apsolutno tačno.1922VFC1981 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 11:36Znaci problem je u 6000 simpatizera u centru Zenice, 3h daleko od Mostara jednog lijepog radnog dana, cetvrtka![]()
Kup kup kup je nas!![]()
Činjenica je da je kop RA potanak u smislu brojnosti i da Velež možda zaslužuje malo bolje u tom smislu, ali opet sa druge strane treba sagledati i neke druge parametre kada je u pitanju RA i Velež.
Prvenstveno logika je da će najveće jezgro ultras grupe činiti ljudi iz Mostara, e sad prema nekim podacima (a ti i ostali Mostarci me ispravite ako nisu tačni) na području Mostara (dakle i grad i okolna sela) živi oko 45 hiljada Bošnjaka, što objektivno nije sad neki aman zaman broj kada pogledaš Zenicu ili Tuzlu a o Sarajevu da ne pričam.
Dakle, kop RA je itekako dobar kada u obzir uzmeš koliko Veležovaca ima u Mostaru. Raja valjda malo poleti kada je u pitanju kop RA pa konta onoliki Mostar da ne mogu skupiti više ljudi u kopu, ali objektivno to je samo pola Mostara.
E sad, logika kaže da RA može pokupiti više ljudi od ovih simpatizera kojih ima mnogo, ali u tu priču ne ulazim jer nemam pojma kako funkcioniše.
PS: Ovo gore oko Bošnjaka, nije mi namjera da brojim krvna zrnca i to, nego idem logikom da su Bošnjaci navijači Veleža (u velikoj većini), pa njih uzimam kao parametar, a znam da ima i drugih nacija kao i kod ostalih klubova, pa eto ti drugi neka se ne ljute![]()

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ma normala brate, nisam ja mislio samo na ovu utakmicu u Zenici, nego generalno pričamBalorda je napisao/la: ↑21 maj 2022, 14:00Finale kupa nije samo navijačka utakmica, finale kupa je simpatizerska "utakmica". Fudbalski praznik, fudbalski događaj kakav i treba da bude i tu nam i trebaju mase i od 7 do 77, a ne samo "200-300" edukovanih. Srećom imamo i ogromnu simpatizersku bazu, a i normalnu, kvalitetnu navijačku grupu. Nije džaba činjenica da dolazimo iz "najnavijačkijeg" grada u državiRaonffa je napisao/la: ↑21 maj 2022, 13:43Nije druže, hoće kone da vam kažu da imate jaku masu simpatizera, pa vjerovatno i najveću od svih naših klubova (kada uzmemo i dijasporaše), ali da RA kao navijačka skupina nema puno koristi od toga, što je apsolutno tačno.1922VFC1981 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 11:36Znaci problem je u 6000 simpatizera u centru Zenice, 3h daleko od Mostara jednog lijepog radnog dana, cetvrtka![]()
Kup kup kup je nas!![]()
Činjenica je da je kop RA potanak u smislu brojnosti i da Velež možda zaslužuje malo bolje u tom smislu, ali opet sa druge strane treba sagledati i neke druge parametre kada je u pitanju RA i Velež.
Prvenstveno logika je da će najveće jezgro ultras grupe činiti ljudi iz Mostara, e sad prema nekim podacima (a ti i ostali Mostarci me ispravite ako nisu tačni) na području Mostara (dakle i grad i okolna sela) živi oko 45 hiljada Bošnjaka, što objektivno nije sad neki aman zaman broj kada pogledaš Zenicu ili Tuzlu a o Sarajevu da ne pričam.
Dakle, kop RA je itekako dobar kada u obzir uzmeš koliko Veležovaca ima u Mostaru. Raja valjda malo poleti kada je u pitanju kop RA pa konta onoliki Mostar da ne mogu skupiti više ljudi u kopu, ali objektivno to je samo pola Mostara.
E sad, logika kaže da RA može pokupiti više ljudi od ovih simpatizera kojih ima mnogo, ali u tu priču ne ulazim jer nemam pojma kako funkcioniše.
PS: Ovo gore oko Bošnjaka, nije mi namjera da brojim krvna zrnca i to, nego idem logikom da su Bošnjaci navijači Veleža (u velikoj većini), pa njih uzimam kao parametar, a znam da ima i drugih nacija kao i kod ostalih klubova, pa eto ti drugi neka se ne ljute![]()
( hajmo sad, neka krene haos, 3, 2, 1 ...)

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A potpuno si u pravu kada porediš veličine gradova, ljudi ovdje često zaboravljaju iz kako male "baze" se crpe navijači u Mostaru. Na stranu mnoštvo ljudi koji van Mostara navijaju za Velež, zna se odakle svaka grupa crpi snagu, iz grada i sa ulica.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
To ti kažem, duplo veću bazu po tom parametru imaju Sloboda i Čelik u odnosu na Velež, a Red Army je duplo ozbiljniji od Fukara, sa Robijašima su tu negdje mada ja bih tu, možda subjektivno, isto dao prednost RA.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
hvala vam sto povedoste **** te sarajvo

i cega vas je ba strah da na kraju tekme onom brzinom uskacete u kombije kroz gepek

-
- Kontakt:
Nešto više o ovom?
Hahahahahaha
Zadnja izmjena: tikTak1, dana/u 04 okt 2022, 03:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Estagfirulah
Kakav naslov

Kakav informer i blic, kakve pizde materine

Žiku ovog klauna, jezgro grupe napalo maturante

Doći i čitati postove pojedinih štrumfova ovdje je bolje od svake yebene komedije.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Stvarno naslov je glupost
na ovom video se ništa ne vidi
pitao bi ovog tiktak kako znaš da je ovo jezgro grupe
1946
- 19BordoBijeli46
tiktak pasa, idi umij se, dodji sebi, ne znas sta pricas.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trenutno uredu, ali svi vi zaboravili da je RA znao da u kopu ima 15tak ljudi, na strani isto tako znalo ih je biti i po 10 kad su igrali federalnu ligu. Nemoj da se lazemo, ajmo posteno.
Normalno da se s dizanjem kluba i s rezultatima dize i kop, grupa, raste sve, postaje ozbiljnije.
Mi sada po gostovanjima, po selima i gorama imamo vise ljudi nego po pojedinim gostovanjima kada smo bili i igrali u PL. Klub nam je u kantonalnoj odnosno sada u 3. ligi, oporavlja se od 20+ godina teskog zločina i uništenja. Klub se ne bori nizašta ovu sezonu, odnosno nema rezultatski imperativ, ali ovo sada sto imamo je solidan temelj, i ovo će samo da se dize i raste, aBd
Možeš li nam reći nešto više o ovom belaju, pošto vidim da si upućen

Ako ne ti, onda Merak u napad, ja biram tebe!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ma kakvo jezgro grupe, pustite ovu djecu navijaju sa foruma.
Ma kakvo jezgro grupe, sta vam je...odgovor nasih na ono u Ritualu nedavno, kao sto se vidi nije bilo spontano
glupa furka balavurdije, cuj upadaju u kafice i maturalne zabave, boze sacuvaj.

HAHAHAHHAHAHAH jel ti to neko umjesto spidare namrvio andola mame ti
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Jezgro grupe u ovom trenutku cugao pivo sa jezgrom Manijaka. Pola glava hordasa i manijaka se druze i to zna svako.
Ja govorim generalno, ne samo ovu sezonu jer nema smisla porediti navijačke grupe timova koji se takmiče u dva dijametralno različita ranga.Convicts1988 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 18:55Trenutno uredu, ali svi vi zaboravili da je RA znao da u kopu ima 15tak ljudi, na strani isto tako znalo ih je biti i po 10 kad su igrali federalnu ligu. Nemoj da se lazemo, ajmo posteno.
Normalno da se s dizanjem kluba i s rezultatima dize i kop, grupa, raste sve, postaje ozbiljnije.
Mi sada po gostovanjima, po selima i gorama imamo vise ljudi nego po pojedinim gostovanjima kada smo bili i igrali u PL. Klub nam je u kantonalnoj odnosno sada u 3. ligi, oporavlja se od 20+ godina teskog zločina i uništenja. Klub se ne bori nizašta ovu sezonu, odnosno nema rezultatski imperativ, ali ovo sada sto imamo je solidan temelj, i ovo će samo da se dize i raste, aBd![]()