Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Asmir Begović
ovaj begovic se ponasa kao ad brani u Man Utdu....Joj koji je to napor igrati 3 utakmice u 7 dana, uzas...Kao da oni iz svog dzepa placaju da igraju..Pa primaju stotine hiljada eura, ima da trcis 22 sata na adn za te pare....Pogotovo ovaj kanadski patriota, kad je vec dobio privilegiju da brani za BIH iz koje je pobjega, on vec drugi put pravi se grbav i ne odaziva se pozivu......Ebote Stoke City, ja ti ekipe...
Ma to je greška koju niko nije htio predvidjeti iako je bilo očigledno da zbog rasporeda i ovih problema oko viza bi moglo doći do otkaza ali nije u redu javiti tek tako da se nećeš pojaviti ali opet ko zna možda je on i ranije zvao selektora isto kao i Ibričić pa mu ovaj nije dozvolio da odmara ovu tekmu pa su novinari od toga napravili priču. Kako god nema sad smisla ni prozivati Asmira da se preko repke prodao čovjek je već bio na radaru i transfer listi velikih klubova i dok je branio u Portsmouthu a i igrao je jedva 3 minute prije Albanije gdje je branio 2-go poluvrijeme tako da te priče i nemaju nekog osnova.Glavni razlog za ovo su loši odnosi unutar saveza i nekomunikacija e sad kako će se to sve popraviti i hoće li veliko je pitanje.Cartman je napisao/la:Pusic je kriv za sve. Kako Dzeko moze ostat u Engleskoj, a svi drugi moraju doc? Ne moze to tako. Nego nema muda da javno blati Dzeku jer zna da ce ga navijaci i novinari ubit iste sekunde. Ali zato ima muda blatit Ibricica i Begovica. Razumjem i Ibricica i Begovica ako se nikad vise ne odazovu. Sto bi oni spasavali posao covjeku koji ih javno vrijedja i servira teske optuzbe?
Susic misli da je on jos neka zvijezda jer je igrao prije 20 godina. E nisi moj Susicu, ti si najmanje vazan od svih u reprezentaciji. Mravac je vazniji od tebe.
Nadam se da ce mu Asmir i Ibro ipak oprostit. Ne radi Susica, nego zato sto vole svoju zemlju.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Vidim koliko vole svoju zemlju...Cartman je napisao/la:Pusic je kriv za sve. Kako Dzeko moze ostat u Engleskoj, a svi drugi moraju doc? Ne moze to tako. Nego nema muda da javno blati Dzeku jer zna da ce ga navijaci i novinari ubit iste sekunde. Ali zato ima muda blatit Ibricica i Begovica. Razumjem i Ibricica i Begovica ako se nikad vise ne odazovu. Sto bi oni spasavali posao covjeku koji ih javno vrijedja i servira teske optuzbe?
Susic misli da je on jos neka zvijezda jer je igrao prije 20 godina. E nisi moj Susicu, ti si najmanje vazan od svih u reprezentaciji. Mravac je vazniji od tebe.
Nadam se da ce mu Asmir i Ibro ipak oprostit. Ne radi Susica, nego zato sto vole svoju zemlju.
Edin Dzeko je EDIN DZEKO i on uvijek treba imati prednost u odnosu na ovog jada Ibricica i Asmira. I pored cinjenice da je Edin tek dosao u City on je htio da dodje na ovu utakmicu i bio je spreman na sve. Fino je Mancini nazvao i zamolio Papeta da postedi Dzeku jer ljudi igraju u subotu najvazniju utakmicu u sezoni.
Koji je izgovor seljacicu Ibri i Begovicu? Pa ovom prvom liga pocinje za dva mjeseca, sta hoce koji racku ba? Ovaj drugi se lafo boji da mu Sorensen ne uzme mjesto, a taj isti Sorensen ce vjerovatno braniti za Dansku protiv Engleske.
Safete, suspenduj ih molim te. Pogotovo ovog jada Ibricica koji je umislio da je neki igrac... On lafo nesto ucjenjuje da nece vise igrati... Iskreno se nadam da neces, jer imamo boljih igraca i prije svega LJUDI od tebe.
Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?
harishp je napisao/la:Kako to @Curtmo promijeni spiku i razmisljanje.Dok si rekao piksla gore nego ovaj Curlingcar Begson.Samo kad je ici uz nos i biti kontras.I sad ovaj pise da Begovic oprosti i jos satro voli ovu domovinu ja blesave ljubaviCartman je napisao/la:Evo i citav intervju sa ciganom
Ako su iko Pusici onda su vala dvolicnjaci kao ovi.
Lola sad i avatar stavio njegov.![]()
![]()
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 feb 2011, 14:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa upravo zato sto mu liga pocinje za dva mjeseca ne zeli igrat. Sam covjek kaze da nije spreman.
Sto se tice Begovica, jos se njegov razlog ne zna. Cekam njegovu izjavu. Jer Susicu ne vjerujem ni sekunde.
Sto se tice Begovica, jos se njegov razlog ne zna. Cekam njegovu izjavu. Jer Susicu ne vjerujem ni sekunde.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma jok ba, eto ja sam spreman...
Igra prijateljske, zabija golove i lafo nije spreman. Ma i da nije spreman, moze odigrati jedno poluvrijeme, ali njemu je mrsko doci, stoka je to ba. Valja ici igrati za Hajduk neke prijateljske, kurce palce...
SAFETE SUSPENDUJ GA !!!
Igra prijateljske, zabija golove i lafo nije spreman. Ma i da nije spreman, moze odigrati jedno poluvrijeme, ali njemu je mrsko doci, stoka je to ba. Valja ici igrati za Hajduk neke prijateljske, kurce palce...
SAFETE SUSPENDUJ GA !!!
Safete muto uspio si i ono malo atmosfere sto je valjalo da sjebes.A kako i nebi kad svaki dan drugu izjavu dajes za medije.
Jedan dan Dzeko mora doci,cak sam zvao Mancinia da mora doci...sutra ne mora bitnije je da se uklopi u sistem City-a.
Onda kaze nema popustanja nikom,sutra popusti Dzeki ostali to vide i zloupotrebe.
Safete muto sarajlijo nikad trenera od tebe,jer si pravi mekusac!!!!
Jedan dan Dzeko mora doci,cak sam zvao Mancinia da mora doci...sutra ne mora bitnije je da se uklopi u sistem City-a.
Onda kaze nema popustanja nikom,sutra popusti Dzeki ostali to vide i zloupotrebe.
1921-2011
Cuj ovog atmosferasa.Kakva bolan atmosfera Ciro te izgleda Mikadom nahranio.A sad -akcijaEsii TM87 je napisao/la:Safete muto uspio si i ono malo atmosfere sto je valjalo da sjebes.A kako i nebi kad svaki dan drugu izjavu dajes za medije.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 feb 2011, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ti matuzaleme ni jedne
Sad nam je bajno,jedan mikado nas hladno odbija...a Semir Stilic koji je ako ne bolji od mikada ceka prilku godinama da debituje.
Sad nam je bajno,jedan mikado nas hladno odbija...a Semir Stilic koji je ako ne bolji od mikada ceka prilku godinama da debituje.
1921-2011
Ma Mikado je mila majka u odnosu na ovog lazova Susica. Ciru svakako niko nije shvatao ozbiljno i znao je se barem neki red, a sad je ovo kao divlji zapad. Pa Susic je i dobio otkaz 10 puta jer je nemoguce saradjivat sa takvim covjekom. Naviko da je uvijek po njegovom kad je bio igrac, ali yebiga, kad si qurac od trenera onda te niko ne slusa.
-
padobranac1978
- Kontakt:
e ako se kod njega znao red,onda ti nisi dobarCartman je napisao/la:Ma Mikado je mila majka u odnosu na ovog lazova Susica. Ciru svakako niko nije shvatao ozbiljno i znao je se barem neki red, a sad je ovo kao divlji zapad.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Dosadan si... Ozibljno.Madafaka je napisao/la:Ma jok ba, eto ja sam spreman...
SAFETE SUSPENDUJ GA !!!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ko je to odbio da dodje na okupljanje? Niko. Pa dolazili su da igraju protiv yebene Rijeke. A ovaj jedva skupi igrace za Meksiko. Ciro je za Susica Mourinho. Ma i Tulic je za njega barem Rafa Benitez.padobranac1978 je napisao/la:e ako se kod njega znao red,onda ti nisi dobarCartman je napisao/la:Ma Mikado je mila majka u odnosu na ovog lazova Susica. Ciru svakako niko nije shvatao ozbiljno i znao je se barem neki red, a sad je ovo kao divlji zapad.
Jos da vam kazem da je Begovic nedavno za StoKe TV izjavio kako vi sto ga ne volite i kritikujete i niste dobri navijaci i ne volite reprezentaciju...
Pitao ga novinar nedavno zasto ga jedan dio navijaca ne voli u BIH? (ko zna kako je taj lik dosao do toga)
I Begovic na to odgovara, ma to i nisu pravi navijaci BIH i nacionalnog tima....

Pitao ga novinar nedavno zasto ga jedan dio navijaca ne voli u BIH? (ko zna kako je taj lik dosao do toga)
I Begovic na to odgovara, ma to i nisu pravi navijaci BIH i nacionalnog tima....
-
padobranac1978
- Kontakt:
i sad da se igra protiv Rijeke svi bi bili tuCartman je napisao/la:Ko je to odbio da dodje na okupljanje? Niko. Pa dolazili su da igraju protiv yebene Rijeke. A ovaj jedva skupi igrace za Meksiko. Ciro je za Susica Mourinho. Ma i Tulic je za njega barem Rafa Benitez.padobranac1978 je napisao/la:e ako se kod njega znao red,onda ti nisi dobarCartman je napisao/la:Ma Mikado je mila majka u odnosu na ovog lazova Susica. Ciru svakako niko nije shvatao ozbiljno i znao je se barem neki red, a sad je ovo kao divlji zapad.
Najgore od svega je to,sto likovi koji su svrsavali na Ciru i mikada...sad odjednom protiv istog

Cartman je napisao/la: Ma i Tulic je za njega barem Rafa Benitez.
1921-2011
Kurtman ti ga tako seres po ovom forumu, da ti tona Pampersa ne moze pomoci... A pisanje ti je frustracija jaca! Blatis, brate, ali nista konkretno i konstruktivno. Ko Roda u Magli se, buraz...
Cartman je napisao/la:Ko je to odbio da dodje na okupljanje? Niko. Pa dolazili su da igraju protiv yebene Rijeke. A ovaj jedva skupi igrace za Meksiko. Ciro je za Susica Mourinho. Ma i Tulic je za njega barem Rafa Benitez.padobranac1978 je napisao/la:e ako se kod njega znao red,onda ti nisi dobarCartman je napisao/la:Ma Mikado je mila majka u odnosu na ovog lazova Susica. Ciru svakako niko nije shvatao ozbiljno i znao je se barem neki red, a sad je ovo kao divlji zapad.
Madafaka je napisao/la:Ma jok ba, eto ja sam spreman...
SAFETE SUSPENDUJ GA !!!
Slažem se sa tobom što se tiče ibričića,odaziva se na nekakve prijateljske utakmice svog bivšeg kluba,a za svetinju je umoran..
ali se ne slažem što se tiče Džeke,neka ima isti kriterij prema svima !
Bas sam ovo sada pisao. Koliko god mrzim Ciru, barem su igraci postovali njegove odluke, kakve god one bile.Cartman je napisao/la:Ko je to odbio da dodje na okupljanje? Niko. Pa dolazili su da igraju protiv yebene Rijeke. A ovaj jedva skupi igrace za Meksiko. Ciro je za Susica Mourinho. Ma i Tulic je za njega barem Rafa Benitez.padobranac1978 je napisao/la:e ako se kod njega znao red,onda ti nisi dobarCartman je napisao/la:Ma Mikado je mila majka u odnosu na ovog lazova Susica. Ciru svakako niko nije shvatao ozbiljno i znao je se barem neki red, a sad je ovo kao divlji zapad.
Odkad je Pape trener, imamo 11 trenera na terenu + 7-8 na klupi + strucni stab + svi mi.
Postujem Susica, ali covjece, nemozes reci "Svi MORAJU ici u Atlantu" i onda sutradan pustiti Dzeku.
Onaj momak koji je rekao "Dzeko je Dzeko"... Eh, izvinjavam se ali nemoze tako! Sa tim mentalitetom idemo u k****! Ako mu sve pustamo samo zato jer vrijedi 35M Eura, nemojte se zacuditi ako Dzeko postane "zvjezdica"...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
padobranac1978
- Kontakt:
posto ne citiras da ti odgovorim,nađi negdje napisanu ijednu rijec protiv istog kojeg si spomenuo
osim da nije napravio rezultat koji mnogi ovdje apostrofiraju (baraz) a isti za mene nije neki uspijeh,ali euforija je vladala sto jest,jest...da ti to nije Baljic rodjak pricao ? A doticnom Begovicu je mrsko i u Evropu na okupljanje doci,a ne preko bare...
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Futbol, hurem, kovac, mercurial, MostarNeretva, random11 i 58 gostiju.