FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 maj 2022, 00:05

Surkovic rece da ce vjerovatno za dan dva biti zvanicno ko je sd?
Spahic navodno odbio,ko bi mogao biti onda?Hadzibegic?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 maj 2022, 00:08

michplatini je napisao/la:
21 maj 2022, 22:44
NazorUso je napisao/la:
21 maj 2022, 22:25
1921boy je napisao/la:
21 maj 2022, 22:05

Izvinite na upadu, nema od Kočevića ništa, i one informacije sa one rumours stranice nisu vjerodostojne, frajer kupi informacije sa foruma i objavljuje. Sinoć frajer sa Slobodine teme napisa da će Muminović vjerovatno završiti kod njih nije prošlo pola sata taj rumours objavljuje Muminović blizu povratka u Slobodu.

Sportski pozdrav!
Ja imam info za jednog drugog igraca, a ne za Nerimana. Imas pp.
Nije to neka velika tajna,Jaganjac je u pitanju😉
Valjal cemu? Obicno do sad sto su bili ti transferi od njih nama i obratno su se fule na kraju pokazivale .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 22 maj 2022, 00:18

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 maj 2022, 00:05
Mozda Topić?

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 maj 2022, 00:21

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 maj 2022, 00:05
Nije Spahić odbio, niti prihvatio. Danas je javio odluku, a koja je njegova odluka, to znaju ovi iz kluba.
Ma da ne bi se iznenadio ni da izbor padne na Topića.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 maj 2022, 00:30

Stavili u naslov kako Cala govori da se prica po gradu da ce Dudic biti novi trener,tri puta sam preslusao nije spomenuo ni jednom :damn: Il joj je privatno šapno mahalsku :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 maj 2022, 00:56

Aldin Janjos gost kod ovo fukse :rol: :rol: Da mu Ćala nije otac, ne bi mu dali da uđe na Koševo, a kamoli zaigra onih par utakmica.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 maj 2022, 01:25

holyman je napisao/la:
22 maj 2022, 00:03
38 bodova nam bjezi prvi

Dabogda nikad lopte ne vidjeli svi koji su bili dio ovoga
Isto kazem,dodaj na ovo i proslu sezonu,zelim im najblizim ove muke kroz koje mi prolazimo. Da se sjetimo i u ove kasne sate familije nasim balerinama.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 maj 2022, 01:49

Lucas je napisao/la:
21 maj 2022, 16:17
Oremuš je uglavnom korektno odigrao, svaki put kad je igrao na svojoj poziciji desnog beka, a više puta je fino pokrpio i na zadnjem veznom.On i Lazić stvarno ne zaslužuju omalovažavanje.

E zbog ovakvih razmisljanja nema nam naprijed.
Oremus te tuzakao, na prste ruke mozes izbrojati za tri godine dobre utakmice. kiksei protiv Laznih i jos... Star ko Troja, perspektivan za zaraditi kao Comor.
Stranac koji u fudbalski uredjenoj drzavi nema mjesta u drugoligasu Hrvatske. Jedan od najvecih promasaja E. Hadzica. Taj da trenira na Butmiru ne zasluzuje, a kamo li na klupi da sjedi. To sto je stranac samo biber po pilavu
Lazic izdao Klub i sebe. Budaletina koja je odigrala polusezonu iz snova i ne produzuje i usere se sebi u karijeru. Syebo Klub i ovi ga vracaju :puke:
Izvini ako sam pretjerao. Na desetine forumasa sad otkriva ko je Oremus, a mene su ismijavali kad je onu jedu dobro odigrao(jeste i 1 protiv Celtika).

Neki bi i Deraca Dresa vratili radi pisljivog igranja u Evropi. Hej poderao Dres za koji Hz rizikuju zdravlje i zivote.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 maj 2022, 01:59

zagorski je napisao/la:
21 maj 2022, 22:09
Joj kad slusam ovo nije mi dobro. Covjece reci fino da je ovo katastrofa za tim kao Sarajevo,sta ce vam ba dobro doci sto se nismo plasirali u evropu imacete kao vise vremena. To su one fraze nase debilne igraci se moraju odmoriti ili su unorni pa lose igrali,imal iko normalan u klubu. Jel nam direktorica sta naucila o fudbalu i jel od malena navija za Sarajevo? Bolje Vuleta i Spahica gledat od ovih ubleha

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 maj 2022, 02:01

Boze moj kakvih razmisljanja ima:
- Vratiti Tatara sto dres podera i baci ga ko zadnji dzeparos, jad.
- Lazic- Babuka. Nudilo mu se vise nego trjici najboljih za godinu ugovora da se mozemo malo opariti i on odbija. Sad ga vracamo.

Je li ovdje pise familija pojedinaca ili su pojedinci izgubili i onaj minimum navijackog dostojanstva ?

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 maj 2022, 02:06

ElCartel11 je napisao/la:
21 maj 2022, 15:54
Ako Mirvic ili neko blizak njemu čita forum onda mu je najbolje, najisplatnije i najbrže bi dostignemo uspjeh sa sljedecom vizijom:

1 korak otpustiti: Velkoski, Hebibovic, Dupovac, Lazic, Ahmetovic, Cmiljanic, Bagaric, Kanuric, Palic, Oremus, Kobiljar, Bodul.
12 igraca jeste puno za jedan transfer rok ali sto prije ovo napravimo bolje ce biti.

2 korak: prekomandovati u prvu ekipu juniore. Ima dosta nadarenih igraca koji ce pojesti travu, da se dokazu i prodaju u jace lige.

3 korak: kad se prekomanduju juniori i ovi sto su ostali igraci vidjeti gdje nam najvise skripi i tu dovesti jake strance u rangu Avramovskog, a ne u rangu Cmilje i Oremuša koji nikakav doprinos ne daju.

Evo ekipe sa igracima koji bi ostali nakon čistke, bez juniora i dodatnih stranaca:

............ Dizdarevic
X....... Trako - Mujakic......... X
.... Djokanovic - Kapic
X....... Avramovski........ Suljic
.............. Catakovic

Znaci u realnosti vidimo, da ovih 12 igraca koje bi nogirali uopste nisu bitni za ekipu, a teski su skart koji zauzimaju mjesta Akademcima.

Za rotacije ti ostanu od trenutnih igraca Secerovic, Sabanovic, Varesanovic, Ramic.
Ovo je bez novih stranaca koji bi uletjeli na ove X i juniora. Takodje i ovi koji su u prvih 11 mogu lako na klupu ako se dovedu jaci igraci na njihovim pozicijama. Tu mislim najvise na Catakovica, Mujakica, Kapica.

Uvijek sam govorio 4 jaka stranca + juniori i imaš ekipu beton za ovu ligu.
:clap:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 maj 2022, 02:13

Sta neko hoce Dudlica prije Vuleta,nek ostane kako kaze u familiji Velez i on i ovaj iz Hrasnice daleko im kuca nek nekom drugom uzimaju pare

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 22 maj 2022, 02:14

Samozdravlje je napisao/la:
22 maj 2022, 02:01
- Lazic- Babuka. Nudilo mu se vise nego trjici najboljih za godinu ugovora da se mozemo malo opariti i on odbija. Sad ga vracamo.

Je li ovdje pise familija pojedinaca ili su pojedinci izgubili i onaj minimum navijackog dostojanstva ?
Navijačkog dostojanstva? Druže mi smo dno dna, najgori navijači na svijetu, kakvi mi i dostojanstvo?
Adukor nas popišao, mi ga vratili, Lazić nas popišao, mi ga vratili, eto Tatar dres poderao, piše se da ga hoćemo vratiti. Da se razumijemo, ako oni na bilo koji način mogu pomoći klubu, neka se vrate i iskupe na terenu za ono što su uradili. Lazić to radi itekako, naš je najbolji igrač uz Asmira, Aduka je bio kharina drugi put.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 maj 2022, 02:29

mnon46 je napisao/la:
22 maj 2022, 02:14

Navijačkog dostojanstva? Druže mi smo dno dna, najgori navijači na svijetu, kakvi mi i dostojanstvo?
Adukor nas popišao, mi ga vratili, Lazić nas popišao, mi ga vratili, eto Tatar dres poderao, piše se da ga hoćemo vratiti. Da se razumijemo, ako oni na bilo koji način mogu pomoći klubu, neka se vrate i iskupe na terenu za ono što su uradili. Lazić to radi itekako, naš je najbolji igrač uz Asmira, Aduka je bio kharina drugi put.

Star sam ja covjek(65) mozda mi i nije mjesto na ovom forumu. Ne sjecam se da se prije agresije ovako gledalo na stvari oko "izdajica".
Na pamet mi pada kad se skandiralo protiv Hajduka:" Risic i Muse- prodane duse" igrali za Hajduk(istekli im ugovori),tad smo sa svojom djecom osvojili prvu titulu 1967 g. Ipak se Musovic vratio i pomogao, tad nam bilo guravo oko opstanka. No sad je drugacija furka.
Ja ove ne bih kad bi mi garantovali grupe EL. PODERATI DRES :puke:
Da Asmir Suljic je otisao cista obraza, uzele se pare za obestecenje i igrao da valja, sa Saidom izbacio Levski i imalo se tad sta vidjeti.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 maj 2022, 08:28

Da se nadovezem na ovo o strancima, neko rece da je Oremus nivo Avramovskog, samo sto je jedan fula a drugi nije. Upravo to, jesu nivo (u par deka), samo sto je jedan ofanzivno orijentisan i to se odmah vidi, a drugi radi defanzivni posao koji moze radit svaki trkac u ovoj ligi. Nebuloza je dovodit strance na bilo koju poziciju osim oba krila, desetke i spica. Eventualno neki kreativni DMF koji ce pokretat napade, tipa Crepulja. Za sve ostalo je bezveze dovodit strance. Lazica ne ubrajam u to, covjek je profesionalac a nema toliko visoku platu koliko se misli.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 maj 2022, 08:51

Probat prevariti Avramovskog da ostane još jednu sezonu kod nas

FkSa46
Kontakt:

Post Postao/la FkSa46 » 22 maj 2022, 09:54

Možda je moje mišljenje pogrešno ali ja Tataru cijepanje dresa ne zamjeram, iza toga nije bilo nikakve loše namjere prema klubu. Samo nepromišljen potez u afektu, uradio ono što mu je u tom trenutku nadomak ruke, koji su navijači pogrešno protumačili. Neko gurne sudiju, neko udari drugog igrača, neko izlupa sve po svlačionici itd...

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 22 maj 2022, 10:24

SVI NA KOŠEVO :rol: :rol: :rol:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 maj 2022, 10:28

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
22 maj 2022, 10:24
Dolazimo :rol: :rol: :rol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 22 maj 2022, 10:33

fukara87 je napisao/la:
22 maj 2022, 10:28
SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
22 maj 2022, 10:24
Dolazimo :rol: :rol: :rol:
:bih: :D
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, HariTz, johntravolta123, Krste11, Napapijri i 63 gosta.