FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije hadzic opustite se 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Allah mubarek braćo, danas zadnji put na Hasetu gledamo vrsnog strijelca Bagarić Dražena u najdražem dresu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
U19 Sarajevo-sloboda 1:0
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Hoce li manekeni danas poslije utakmice preko qurca prosetati se do gola i lafo dati neki aplauz ili ce prici svim tribinama,zahvaliti se navijacima sto nisu stali sa podrskom citavu sezonu i izvinuti za sve?
Ma ja mislim da nema nista od Hadzije i da je to beze neka suplja.Pa i Mirvic je valjda malo bolje istrazio i raspitao se zasto je upravo on prvi okrivljen i otjeran kada je bilo izvjesno da cemo izgubiti titulu.Nije budala da ga vraca
Topic/Hadzibegic bi bilo idealno
Ma ja mislim da nema nista od Hadzije i da je to beze neka suplja.Pa i Mirvic je valjda malo bolje istrazio i raspitao se zasto je upravo on prvi okrivljen i otjeran kada je bilo izvjesno da cemo izgubiti titulu.Nije budala da ga vraca
Topic/Hadzibegic bi bilo idealno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Bilo bi novih Letica,Pejovica,Zidana,Cruzova itd..
Hadziji dobro ima ko placati boli ga,a klub u propast samo.
Hadziji dobro ima ko placati boli ga,a klub u propast samo.
Sarajevo-sloboda 3:0
Viteskic x2
Viteskic x2
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
https://sportsport.ba/assets/pictures/g ... 887179.jpgscudetto89 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 12:49Kako mislis u fizickom smislu, jel mu nesto fali, visak kila ne kontam?, momak je najbrzi igrac fks trenutno, samo mu onaj bogalj nije davao sansu, mislim da kobiljar treba ostatiDave je napisao/la: ↑21 maj 2022, 23:55Igrač koji sebi dopusti da onako izgleda u fizičkom smislu, ne treba ovom klubu i tačka. Isto vrijedi i za Šećerovića.scudetto89 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 23:47@ Testo za odlaske se slazem za svakog igraca, sem kobiljara ne bih se slozio da on treba da ide, momak je brz, dobar tehnicar, zna loptu podvaliti itd.
https://sportsport.ba/assets/pictures/g ... 887179.jpg
https://sportsport.ba/assets/pictures/g ... 887180.jpg
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ne fali, bas naprotiv...scudetto89 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 12:49Kako mislis u fizickom smislu, jel mu nesto fali, visak kila ne kontam?, momak je najbrzi igrac fks trenutno, samo mu onaj bogalj nije davao sansu, mislim da kobiljar treba ostatiDave je napisao/la: ↑21 maj 2022, 23:55Igrač koji sebi dopusti da onako izgleda u fizičkom smislu, ne treba ovom klubu i tačka. Isto vrijedi i za Šećerovića.scudetto89 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 23:47@ Testo za odlaske se slazem za svakog igraca, sem kobiljara ne bih se slozio da on treba da ide, momak je brz, dobar tehnicar, zna loptu podvaliti itd.
Ne znam koji je mjesec trudnoce i koliko ce porodiljskog uzeti al eto vrijedilo bi ga sacekati.
You are someone else I am still right here
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja mislim da Kobiljar mozda nije debeo, ja bih prije rekao da ima viska kilograma
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Kobiljar je trudan, nemojte biti bezobrazni i grijesiti se o momka.
-
- Kontakt:
@ fera , dave nisam ga upratio da vidim jeli debeo, mora se poraditi na tome, da je dobar igrac jeste, da ga treba otjerati po meni ne treba, ali ne odlucujem ja o tome , svako dobro momci
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
To bi trebalo biti rjesenje ili u tom smjeru traziti boljitak. Mozda se ne bih slozio sa svih 12 u ovom trenutku, ali bih sad to potpisao. Tih 12 uglavnom lezihljebovica, qrcobolja, izlapljelih igraca svaki mjesec kostaju FKS od 100 do 150 kKM(sa ili bez doprinosa). Zasluzujuli te pare, gledajuci ucinak i prevagu koju prave na terenu.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 15:54Ako Mirvic ili neko blizak njemu čita forum onda mu je najbolje, najisplatnije i najbrže bi dostignemo uspjeh sa sljedecom vizijom:
1 korak otpustiti: Velkoski, Hebibovic, Dupovac, Lazic, Ahmetovic, Cmiljanic, Bagaric, Kanuric, Palic, Oremus, Kobiljar, Bodul.
12 igraca jeste puno za jedan transfer rok ali sto prije ovo napravimo bolje ce biti.
2 korak: prekomandovati u prvu ekipu juniore. Ima dosta nadarenih igraca koji ce pojesti travu, da se dokazu i prodaju u jace lige.
3 korak: kad se prekomanduju juniori i ovi sto su ostali igraci vidjeti gdje nam najvise skripi i tu dovesti jake strance u rangu Avramovskog, a ne u rangu Cmilje i Oremuša koji nikakav doprinos ne daju.
Prvi korak je odvojiti kukolj od zita. Mozda nam u ovom trenutku nedostaje zita, ali i sa tako malo zita ne bi imali plasman i bodovni saldo drasticno losiji. Na godisnjem nivou kukolj nas kosta bar milion KM, a sto je najgore i ono malo zita ce pokvariti. To cak i nije kukolj, to je tumor koji se mora hirurskim rezom odstraniti.
Stvaranje tima nije sprint(TS Susic) nego maraton kroz Akademiju na nivou cijele BiH kako je to krenulo sa Tanom i TC Butmir.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Jes, bilo bi ako se ne misle bavit profesionalno fudbalom, sta ce nam. Neki ocekivaju od akademije da svake godine izbace po 11 igraca, ako se uspije bar dva svake godine za prvog tima to j odlicno. Od ovih trenutno sto su nedavno potpisali ugovore.bosvastarigrad je napisao/la: ↑22 maj 2022, 12:20Sad bi nasi strucnjaci rekli : Koji ce im qurac zadaća i engleski , neka samo igraju lopte![]()
Ps. Od ovih nekoliko djecaka sto su nedavno potpisali ugovore vecina njih nece ni dobit priliku da igra za prvi tim
Zadnja izmjena: FkSa46, dana/u 22 maj 2022, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ma opusteno samo, treba se i nasaliti u ovim teskim danima.scudetto89 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 13:39@ fera , dave nisam ga upratio da vidim jeli debeo, mora se poraditi na tome, da je dobar igrac jeste, da ga treba otjerati po meni ne treba, ali ne odlucujem ja o tome , svako dobro momci
-
- Kontakt:
Protiv Veleza, poderao, zguzvao i bacio kao toalet papir. Izvini, citam i ne mogu da vjerujem da se to moze oprostiti. No to je iza nas.Zagor je napisao/la: ↑22 maj 2022, 10:39
Samo deranje dresa je konfuzno. Nije htio bas tako da se desi. Upitan je i kvalitet dresa kad se onako brzo podera hahahahahahahaha... Na kraju krajeva momak se lijepo izvinuo vrlo brzo, mozda cak istu noc, nakon toga. Sta sad izgubili utakmicu, mislim da je listica u pitanju tad bila, i naravno da ce covjek u afektu svasta uradit. Jbg desava se. Pa koliko se situacija desi, a da mi ne znamo, nije snimljeno i sl.. De malo ohanite ljudi.
Meni je veci izadajnik Fanimo bio, hoce doc, nece doc, s.ere mu se, ne se.re... Pa majstore odluci se... Benjo je tu uvijek bio...
Pitanje svih pitanja je s kakvim igrackim kadrom cemo uci u novi pocetak.
-
- Kontakt:
Sali se Ti mladicu na nekim drugim temama.fera je napisao/la: ↑22 maj 2022, 13:50Ma opusteno samo, treba se i nasaliti u ovim teskim danima.scudetto89 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 13:39@ fera , dave nisam ga upratio da vidim jeli debeo, mora se poraditi na tome, da je dobar igrac jeste, da ga treba otjerati po meni ne treba, ali ne odlucujem ja o tome , svako dobro momci

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Meni je Tatar drag jer je samarao Salcina ! Isti taj Salcin je imao ispade s haverima Sabljicom i ekipom... Zao mi sto ga nije jos samarao 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Za mene postoji samo jedna temaSamozdravlje je napisao/la: ↑22 maj 2022, 13:59Sali se Ti mladicu na nekim drugim temama.fera post_ :mrgreen: je napisao/la:22 maj 2022, 13:50Ma opusteno samo, treba se i nasaliti u ovim teskim danima.scudetto89 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 13:39@ fera , dave nisam ga upratio da vidim jeli debeo, mora se poraditi na tome, da je dobar igrac jeste, da ga treba otjerati po meni ne treba, ali ne odlucujem ja o tome , svako dobro momci![]()

- BegovicRamiz
- Kontakt:
Zuka koliko igraju juniori znas li
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], EastMadness, mnon46, samoFKS i 66 gostiju.