Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
alan_kardec je napisao/la: ↑21 maj 2022, 20:50Apsolutno.
Nevjerovatno kakvu je mašineriju napravio Ataman
Vasilije Micić![]()
![]()
Vasa - Teolumani je napisao/la: ↑21 maj 2022, 20:55Ataman je Jedan od rijetkih koji moze U NBA ,miran je do zadnjeg napada..Vasilije je Doktor .alan_kardec je napisao/la: ↑21 maj 2022, 20:50Apsolutno.
Vasilije Micić![]()
![]()
Teo je dao trojku protiv Šapnije i to je to , bar što ja pamtim . Fantastičan igrač , ali katastrofalan u završnicama .
TheChief je napisao/la: ↑21 maj 2022, 23:14Vasa - Teolumani je napisao/la: ↑21 maj 2022, 20:55Ataman je Jedan od rijetkih koji moze U NBA ,miran je do zadnjeg napada..Vasilije je Doktor .alan_kardec je napisao/la: ↑21 maj 2022, 20:50
Apsolutno.
Vasilije Micić![]()
![]()
Kakvo je tu sad stanje ?![]()
A protiv Hrvatske?bombaysaphire je napisao/la: ↑21 maj 2022, 23:24Teo je dao trojku protiv Šapnije i to je to , bar što ja pamtim . Fantastičan igrač , ali katastrofalan u završnicama .
Pa i protiv Francuza je nenormalo odigrao na SP.alan_kardec je napisao/la: ↑21 maj 2022, 23:50onako iz glave, Teo je imao i onu vrhunsku partiju u polufinalu EB 2009. protiv Slovenije, 30+ poena.
Maltene sam je izvukao skoro izgubljenu utakmicu.
Vaso je vjerovatno bolji igrač od Tea, ali prosječnog Srbina kad pitaš, velika većina će glasati za Tea, upravo zbog te trojke protiv mrskih Španaca 2010. i tog ludog polufinala 2009. kao i zbog te neke lucidnosti i vica u igri... Vaso je mlađi i ima šansu da po zaslugama stane rame uz rame sa Teom, možda već na sljedećem EB.
Ali kakvo pitanje novinara. Ti posle finala EL trazis od MVP F4 da ti salje poruku podrske Ukrajini. Bas me zanima da li bi to pitao Larkina ili Pleissa.bombaysaphire je napisao/la: ↑22 maj 2022, 13:28Yeben Ataman , kako ga zavuče lagano sportski , Vasilije sine vrijeme je za spavanje![]()
![]()
![]()
Vasa ni na nebu ni na zemlji , faca izgubljena u fazonu nisam ja majke mi , đe baš mene nađe![]()
Novinar je iz Litvanije , oni su kroz Eurolague davali najglasniju podršku Ukrajini , tako da je pitanje sasvim očekivano , sigurno bi pitao i Larkina i Pleissa da su bili na Vasinom mjestu .dscile je napisao/la: ↑22 maj 2022, 14:02Ali kakvo pitanje novinara. Ti posle finala EL trazis od MVP F4 da ti salje poruku podrske Ukrajini. Bas me zanima da li bi to pitao Larkina ili Pleissa.bombaysaphire je napisao/la: ↑22 maj 2022, 13:28Yeben Ataman , kako ga zavuče lagano sportski , Vasilije sine vrijeme je za spavanje![]()
![]()
![]()
Vasa ni na nebu ni na zemlji , faca izgubljena u fazonu nisam ja majke mi , đe baš mene nađe![]()
Poprilicno sam siguran da je pitao Vasu iskljucivo zato sto je Srbin, a svi znamo sta je bilo na zadnjoj utakmici izmedju Zvezde i Zalgirisa. Zato je Ataman i odreagovao kako je odreagovao, sumnjam da bi Larkina poslao na odmor da ga je ovaj to pitao.bombaysaphire je napisao/la: ↑22 maj 2022, 14:29Novinar je iz Litvanije , oni su kroz Eurolague davali najglasniju podršku Ukrajini , tako da je pitanje sasvim očekivano , sigurno bi pitao i Larkina i Pleissa da su bili na Vasinom mjestu .dscile je napisao/la: ↑22 maj 2022, 14:02Ali kakvo pitanje novinara. Ti posle finala EL trazis od MVP F4 da ti salje poruku podrske Ukrajini. Bas me zanima da li bi to pitao Larkina ili Pleissa.bombaysaphire je napisao/la: ↑22 maj 2022, 13:28Yeben Ataman , kako ga zavuče lagano sportski , Vasilije sine vrijeme je za spavanje![]()
![]()
![]()
Debilno je pitanje itekako .
Poprilično sam siguran da nisi u pravu , zaboravljaš da je Vasa igrao i za Žalgiris . Isto tako sam siguran da bi Ataman svakog igrača poslao na "odmor" , jer nemaju igrači šta odgovarati na politička pitanja . U Evropi je još uvijek trener bog allah džamija , zna se uloga .dscile je napisao/la: ↑22 maj 2022, 14:35Poprilicno sam siguran da je pitao Vasu iskljucivo zato sto je Srbin, a svi znamo sta je bilo na zadnjoj utakmici izmedju Zvezde i Zalgirisa. Zato je Ataman i odreagovao kako je odreagovao, sumnjam da bi Larkina poslao na odmor da ga je ovaj to pitao.bombaysaphire je napisao/la: ↑22 maj 2022, 14:29Novinar je iz Litvanije , oni su kroz Eurolague davali najglasniju podršku Ukrajini , tako da je pitanje sasvim očekivano , sigurno bi pitao i Larkina i Pleissa da su bili na Vasinom mjestu .
Debilno je pitanje itekako .
Kako god, debilno pitanje kojemu nije mjesto na konferenciji posle osvajanja EL. Cisto politicko pitanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.