Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Formula 1
Kakva nesreća za Ferrari, glupe utrke. Baš užas
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Dešavaju se ove stvari što se Lecu desilo, treba biti spreman na to. 

“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Kako je Mick tek 12, strasnu su mu taktiku spremili iz tima
- AshburtonG
- Kontakt:
Jesam ja nesto propustio ili je pogresan ovaj prikaz guma na tabeli sa strane? Kod Maxa stoji Medium.
edit: evo ispravili su.
edit: evo ispravili su.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 22 maj 2022, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ne znam šta je problem ljudima što Max malo nervoze pokazuje, kao šampion imaš bolid gdje jednu trku nisi imao problem, a to je Imola i problem je ako si nervozan?
Sad borba Checo i Max, bez timskih naredbi nadam se.
Sad borba Checo i Max, bez timskih naredbi nadam se.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pa normalno da će se buniti, od prve utrke mu ne mogu bolid napraviti bez problema, a za titulu se bori, i ti bi isto bio plačipičkaNeutral je napisao/la: ↑22 maj 2022, 15:54Perez skoro na 5 sekundi prednosti u odnosu na Georgea.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 15:50Da je radio DRS kako treba davno bi ga Maks uzeo, dokaz Perez maloprije
Koja razlika u bolidima. Vjerujem da ce Russell bit vozac dana. Sergio ce pustiti nervoznog Maxa koji doslovno place na sve i napada sopstvenu ekipu od prve utrke.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
zasto se ne bi zalio kad problemi postoje pa imali su 2-3 dnfa od pocetka sezone, hamilton je plakao u sezonama kad se sam sa sobom trkao na prve neke trzavice
- CROtorious
- Kontakt:
Sta je lik napravio? Dosao do 3. mjesta izletanjem Sainza i Maxa, onda se branio par krugova protiv covjeka koji nema drs i zatim cim je dosao Checo sa drsom otpuhao ga za 2 kruga i sad ce ga i Max prestic.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Sjebase pereza
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Svih 20 vozaca se buni, samo reziser odlucuje koga ce forsirati i prikazati, danas je to Max, nekad je Lewis. Vozaci su u stalnoj komunikaciji s timom.
Checo ide do kraja, Max mora jednom u box, mislim da je ovo strateški zbog Merca, jer Checo može i do pobjede, a i da Russel ne može preko kad zagusti.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ovo je odlicna taktika red bulla, pereza ce ostaviti da uspori russella dok max odmakne dovoljno da moze izac opet iz boxa na prvo mjesto 

Rubens nije radio za Michaela koliko Perez radi za Maxa 

Hamo se dovuče do P6 nekako
Perez strašan tempo, Max gubi vrijeme, mislim da bi trebao u box, a zatim nek bolji pobijedi.
Ide Sainz iza Russella uskoro.
Ide Sainz iza Russella uskoro.
Tako ce i biti, strasan posao RB.QUARTERBACK je napisao/la: ↑22 maj 2022, 16:00ovo je odlicna taktika red bulla, pereza ce ostaviti da uspori russella dok max odmakne dovoljno da moze izac opet iz boxa na prvo mjesto![]()
Brzi na S gumama nakon 488448 krugova s njima u odnosu na Russella koji ima prakticno nove gume.
Nije dominantan bolid.
Ferrari u utrci katastrofalan, Lewis i Sainz 8 sekundi i poed svega sto se dogadjalo na stazi.
Nije dominantan bolid.
Ferrari u utrci katastrofalan, Lewis i Sainz 8 sekundi i poed svega sto se dogadjalo na stazi.
Perez nemoze da novijim gumama nista smanjit, Ovo mi izgleda kao kad vozis GoCard pa ti onaj cica u kabini smanji brzinu 
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- AshburtonG
- Kontakt:
Max ce izaci skoro 8 sekundi iza Pereza vjerovatno, a ako ne izadje ispred Russela, tesko da ce do pobjede. Ako degradacija softa pocne naglo, mozda i preko 10 sekundi bude iza.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hamilton ce pasti minimalno 3 pozicije kad opet ode u box ima najstariji medium na gridu trenutno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.