Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Formula 1
Perez se kao nije navikao još na tuširanje urinom.
ma nekom ce od vodecih do kraja riknuti motor 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
dobro si ti ovo izracunoAshburtonG je napisao/la: ↑22 maj 2022, 16:06Max ce izaci skoro 8 sekundi iza Pereza vjerovatno, a ako ne izadje ispred Russela, tesko da ce do pobjede. Ako degradacija softa pocne naglo, mozda i preko 10 sekundi bude iza.

- AshburtonG
- Kontakt:
Pa Perez je usporio. Zato se i zali sad. Cim je poceo smanjivat prednost, 4 sljedeca kruga je vozio sporije od Maxa, dok ovaj nije usao.QUARTERBACK je napisao/la: ↑22 maj 2022, 16:16dobro si ti ovo izracunoAshburtonG je napisao/la: ↑22 maj 2022, 16:06Max ce izaci skoro 8 sekundi iza Pereza vjerovatno, a ako ne izadje ispred Russela, tesko da ce do pobjede. Ako degradacija softa pocne naglo, mozda i preko 10 sekundi bude iza.![]()

Dupli standardi.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 22 maj 2022, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Tim kojem se u ovoj situaciji vozači trkaju pa nek bolji pobijedi je amaterski.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Bolji pace ima Max, zao mi je Checa stvarno ali presao bi ga Max svakako bez timskih naredbi.
Sainz ide na 3.
Sainz ide na 3.
Znaci Max preuzima vodecu poziciju ispred Leclerca
Max takodjer dva puta nije zavrsio trku, tako da manite se prica ferari ne moze napraviti bolid da izdrzi trku
Ako Leclecr nastavi dominaciju u kvalama onda u Monacu ne trebamo ni gledati ko ce dobiti, osim ako se ne slupa od zid ili da opet crkne ferari
Max takodjer dva puta nije zavrsio trku, tako da manite se prica ferari ne moze napraviti bolid da izdrzi trku
Ako Leclecr nastavi dominaciju u kvalama onda u Monacu ne trebamo ni gledati ko ce dobiti, osim ako se ne slupa od zid ili da opet crkne ferari
Joj Sainza na softu ovako tanak, kontam može do 3. bar Bottas ga drži.
100% se slažem.
Jasne direktive i ćao, ne znam šta ljudi očekuju da će drugom vozaču dati da pobijedi u situaciji gdje su u deficitu bodovnom. Zato je Perez bolji od hibrida španskog. Treba Ferrari Bottasa zvati dok nije kasno.

Ferrari je imao odličan tempo danas sa Lecom by the way.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
- AshburtonG
- Kontakt:
Sto to isto niste pisali prethodnih godina?Hernandor je napisao/la: ↑22 maj 2022, 16:20100% se slažem.
Jasne direktive i ćao, ne znam šta ljudi očekuju da će drugom vozaču dati da pobijedi u situaciji gdje su u deficitu bodovnom. Zato je Perez bolji od hibrida španskog. Treba Ferrari Bottasa zvati dok nije kasno.
Ferrari je imao odličan tempo danas sa Lecom by the way.

Hamilton leti na softu. Mislim da ne bi trebalo bit problema za preci i Bottasa do kraja.
-
- Kontakt:
Opet 5.9 debili Alonsu mijenjaju. Kako su retardirani 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Svaku trku sabotaže za šampiona

“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Sainz je baš tanak na softu ybt.
-
- Kontakt:
I am not yet born; O hear me.
- AshburtonG
- Kontakt:
Lol
Ako Sainz ovako nastavi, mogao bi i Hamilton imat sansu.
Ako Sainz ovako nastavi, mogao bi i Hamilton imat sansu.
Čemu te riječi?Bundesliga je napisao/la: ↑22 maj 2022, 16:26Duckaj ga smradu
?AshburtonG je napisao/la: ↑22 maj 2022, 15:13Covjek ima ostecenja na podu, difuzoru i jos je izgubio 30ak sekundi zbog incidenta. Koja budala bi nastavila, a da nemas raketu da to nadoknadis? Uozbiljite se.
Da je LeClerc na ovoj poziciji bio Sainzovoj imao bi treću poziciju zakucanu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.