Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Lewis ili Russell vozac dana. Ovaj sa 1 min zaostatka dosao do 4 mjesta, ovaj drugi drzao toliko krugova Maxa iza sebe koji je i pored "odmora" kraj staze izdominirao utrku sa 49934 sekundi prednosti u odnosu na druge.
Mercedes se popravio, ali ni blizu kao što sam mislio. Ova sezona ja završena što se borbe za titulu tiče kada su oni u pitanju. Baš me zanima šta će odlučiti, pripreme za sljedeću sezonu ili razvoj u ovoj sezoni da postanu ravnopravni sa RB-u. Da ne bude kao Ferrari, razvoj za sljedeću sezonu, pa da budu "stabilni" da prospiaju bodove zbog bolida koji ne može izdržati utrku u kontinuitetu.
Mercedes se popravio, ali ni blizu kao što sam mislio. Ova sezona ja završena što se borbe za titulu tiče kada su oni u pitanju. Baš me zanima šta će odlučiti, pripreme za sljedeću sezonu ili razvoj u ovoj sezoni da postanu ravnopravni sa RB-u. Da ne bude kao Ferrari, razvoj za sljedeću sezonu, pa da budu "stabilni" da prospiaju bodove zbog bolida koji ne može izdržati utrku u kontinuitetu.
Stvarno me Perez iznedadjuje da nakon samo 4-5 trka sezone odmah postaje Vodonosa.
Ma mislim cak da je Ferrari smanjio tempo Sainzu da ne bi bolid otkazao.
Ma mislim cak da je Ferrari smanjio tempo Sainzu da ne bi bolid otkazao.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Hamilton varalica
na maximalno ga odvrnili 

Zadnja izmjena: jelle, dana/u 22 maj 2022, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
stvarno je cudno sto je vodonosa generacijskom talentu koji ce po završetku karijere biti višestruki prvak
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma ljudi sta je vama za pereza se znalo da je drugi vozac cim je potpisao za red bull, njega ce jedino u nekim vanrednim okolnostima tim gurnut u prvi plan..
ipak problemi za mercedes na kraju, sreca pa im se ovo desilo 2 kruga do kraja inace bi bas propali kroz poredak
ipak problemi za mercedes na kraju, sreca pa im se ovo desilo 2 kruga do kraja inace bi bas propali kroz poredak
Ferrari vala niti je imao nafake u nesreće kao što je donekle RB imao, da im otkaže bolid na stazi gdje su sporiji od konkurenata. 

“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
1-2 RB, dosta sreće, ali i nesreće sa DRS.
Bravo Checo, bravo Max
Bravo Checo, bravo Max

Koja razlika u razgovoru Maxa kad ne radi DRS, i Leca nakon odustajanja. Steta velika za odustajanje, oduvo bi momak preko 30s razlike danas.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ma ne može se niko s tim gospodskim manirima sa Leclercom porediti, teška klasa.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Red Bull is on Fire again.... a udjes ovdje pocetkom i citas kako se raspadaju
Bravo momci.

Bravo momci.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
nastavlja se niz, Max kad završi trku i pobjedi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Covjek je rekao da se Mercedes nece boriti za titulu ni u jednoj konkurenciji, sto ocito nece, jer su jos iza RedBulla i Ferrarija, nikada nije rekao da ce stati sa razvojem i da ce biti na nivou Alfe. Kakvi bolidi pisu ovdje majko moja, pa veci ste bolidi od samih formula
Znao je Perez da je drugi vozac sa potpisom za RB, ali Bottas nije to znao kada je došao u Mercedes.
What a time to be alive.
What a time to be alive.
-
- Kontakt:
RB je imao srece realno. A imat ce oni jos problema sa pouzdanoscu, bit ce tu DNF-ova.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- AshburtonG
- Kontakt:
E moj Checo. Glumis vecu kujicu od Bottasa i sad bi pricao.
Bottas makar nije blokirao druge ljude po stazi naustrb svojih rezultata.

Bottas makar nije blokirao druge ljude po stazi naustrb svojih rezultata.

Ma daleko su oni još od tempa Ferrarija i RB. Dovoljno je vidjeti odnos Leclerc-Russell u prvom stintu da se vidi da su još daleko.ZeroStyle je napisao/la: ↑22 maj 2022, 16:44Covjek je rekao da se Mercedes nece boriti za titulu ni u jednoj konkurenciji, sto ocito nece, jer su jos iza RedBulla i Ferrarija, nikada nije rekao da ce stati sa razvojem i da ce biti na nivou Alfe. Kakvi bolidi pisu ovdje majko moja, pa veci ste bolidi od samih formula
- CROtorious
- Kontakt:
Istina. Zato je Bottas glumioAshburtonG je napisao/la: ↑22 maj 2022, 16:46E moj Checo. Glumis vecu kujicu od Bottasa i sad bi pricao.![]()
Bottas makar nije blokirao druge ljude po stazi naustrb svojih rezultata.![]()

Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.