AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma šuti, strah me je svega. 
Na momente sam miran jer znam da će ekipa dati sve od sebe i da nam je potreban samo bod, ali onda me opet uhvati neka panika i sve tako u krug.
još 4 sata...

Na momente sam miran jer znam da će ekipa dati sve od sebe i da nam je potreban samo bod, ali onda me opet uhvati neka panika i sve tako u krug.
još 4 sata...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Sreća tvoja pa ne znaš ni kad je tekma, lakše se diše hahaah
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ne zanima mene kad počinje, mene zanima kad završava. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Ja se iskreno samo bojim nekog crvenog kartona, ničega drugog.
Ne vjerujem da išta drugo može zakomplicirati stvari, jaki smo, u formi, dugo bez poraza, šampionski igramo i odgovaraju nam ekipe koje igraju napadački.
Ne vjerujem da išta drugo može zakomplicirati stvari, jaki smo, u formi, dugo bez poraza, šampionski igramo i odgovaraju nam ekipe koje igraju napadački.
Postava je ista kao proslo kolo, Krunic u 3 zadnje kljucne tekme starter i to odlicno igra, hajde decko nek bas budes ti da nam doneses titulu pa de se oKrunis 
On the decisive day for the scudetto title, Milan are ready to close the deal for Renato Sanches from Lille for a total fee of €30M
Znam da vas interesuje bas sad
Znam da vas interesuje bas sad
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
-
celikmilan
- Kontakt:
Naravno da nas sad ne interesuje lažna vijest.
Vama koji se tješite rutinski ovo-ono, to sve pada u vodu
Jedino što je sigurno da će biti teška i komplikovana utakmica, ulog malo reć visok.... Imamo mladu ekipu, i puno iskusnija ekipa bi bila donekle nervozna, kamoli naši golobradi mladići.
Hvala na slici OldFashioned, prava klapa!
FORZA MILAN ☆
FORZA MILAN ☆
-
gambler1899
- Kontakt:
Idemo braco jod samo danas pa da se ova sezona zaokruži na najbolji nacin. Znam da ce momci izginuti i dati 200% od sebe i uci vecsad u historiju Milana. Jbm ti neka me trema uhvatila vec treca piva ide a nije ni pocela utakmica
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Joj koja nervoza, da hoce vise poceti...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
A braco budel ovakva drama kao kod engleza ja necu izdrzati 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Imamo 2 boda + bolji međusobni prednosti. U dobrom smo naletu, igramo bukvalno kući i ako smo "kući".
Vjerujem da momci to mogu, jer su tokom sezone pokazali da imaju snagu i zrelost, a sumnjali smo svi u to. Prethodnih 5 mečeva su dokaz da znaju šta žele i kako do toga doći, a sve su redom bili jaki protivnici, sa po par opasnih igrača, pogotovo u napadu.
Inshallah idemo po titulu.
Vjerujem da momci to mogu, jer su tokom sezone pokazali da imaju snagu i zrelost, a sumnjali smo svi u to. Prethodnih 5 mečeva su dokaz da znaju šta žele i kako do toga doći, a sve su redom bili jaki protivnici, sa po par opasnih igrača, pogotovo u napadu.
Inshallah idemo po titulu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ajmoooooooooooo
- OldFashioned
- Kontakt:
Zenga je napisao/la: ↑22 maj 2022, 17:22Vama koji se tješite rutinski ovo-ono, to sve pada u voduJedino što je sigurno da će biti teška i komplikovana utakmica, ulog malo reć visok.... Imamo mladu ekipu, i puno iskusnija ekipa bi bila donekle nervozna, kamoli naši golobradi mladići.
FORZA MILAN ☆
Idemo momci!!!!!
- nextterrain
- Kontakt:
Uhhh uzasno sam nervozan, valjda uspiju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.