Dobar si, dosao cestitao fino iako si se smijao nama pojedinima kad smo govorili da ova ekipa to moze
Vidimo se iduce sezone u borbi za 20-tu dal vama dal nama

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Dobar si, dosao cestitao fino iako si se smijao nama pojedinima kad smo govorili da ova ekipa to moze
Pogledaj koeficijente kladionica na početku sezone. Sasvim logično je da je najskuplja momčad, s daleko najskupljim trenerom favorit broj 1. E sad što se tokom sezone pokazalo da u toj momčadi nema kemije je drugi par opanaka. Zato i ostaje žal za propuštenim Scudettom koji se nudio na pladnju.
Hvala, talijanima treba mnogo više igrača tipa Tonali, prvenstveno da im se da prilika da igraju, a ne da im minute kradu Vidali, Bakayoke i slični.
Tako je bilo po kladionicama i tako se pisalo ovdje po forumu, moje kolege su npr. za Inter pisali da ćemo imat grčevitu borbu za 4. mjesto jer smo ostali bez Contea, Lukakua, Hakimija i Eriksena. A vama se vratio Allegri. To što ti iz ove perspektive zvuči nevjerovatno da ste bili favorit dovoljno govori koliko ste debelo podbacili ove sezone
Tu sam ja uvijek. Podjbavanje je sastavni dio calcia. Ja ne volim Milan al kad je nešto zasluženo jbji ga.
To sam vec s Magom prošao pa se ne neću vraćati, kladionice su ne znam po cemu bitne, valjda je sportski aspekt i struka ispred neke kladionice. Svako ko razmišlja svojom glavom je znao da Juventus nece osvojiti. Ja sam ih stavio na 4 mjesto, a pisao da nije iznenađenje i da budu van LP.Biscione je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:07Tako je bilo po kladionicama i tako se pisalo ovdje po forumu, moje kolege su npr. za Inter pisali da ćemo imat grčevitu borbu za 4. mjesto jer smo ostali bez Contea, Lukakua, Hakimija i Eriksena. A vama se vratio Allegri. To što ti iz ove perspektive zvuči nevjerovatno da ste bili favorit dovoljno govori koliko ste debelo podbacili ove sezone
Pa kako se u sportu određuje ko je favorit nego po kladionicama ili se možda određuje po tome šta navijači misle? Pokušavaš ispast pametan a u stvari ispadaš glup. Favorit je onaj na kome je manja kvota. E sad da li će favorit opravdat to je čar sporta jer ne pobjeđuju uvijek favoriti.
To mi govorimo kroz citavu sezonu, derbije igramo odlicno, samo nas je Napoli dobio, viole ne brojim oni su van top6, al dobrohurem je napisao/la: ↑22 maj 2022, 19:21Prezasluzena titula za Milan!!! (Ako se Spielberg ne umijesa)
vs.
Inter 4 boda (1:1 i 2:1)
Napoli 3 boda (0:1 i 1:0)
Juventus 2 boda (1:1 i 0:0)
Lazio 6 bodova (2:0 i 2:1)
Roma 6 bodova (2:1 i 3:1)
Fiorentina 3 boda (3:4 i 1:0)
Atalanta 6 bodova (3:2 i 2:0)
Samo dva poraza u 14 derbija i čak 30 bodova.
Inter u derbijima osvojio 24 boda,
Napoli 22,
Juventus tek 18 bodova od mogucih 42.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.