FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
44%
Prolazak u Play off
52
25%
Grupnu fazu
65
31%

Ukupno glasova: 208

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 maj 2022, 20:29

Nakon odlaska savjetnika za sportska pitanja Ivana Kepčije, samo se dodatno pojačala potreba Sarajeva za dovođenjem novog sportskog direktora, a kako smo uspjeli saznati, bez obzira na brojna spomenuta imena, klub je praktično skoro postigao dogovor sa Emirom Hadžićem.

Hadžić je bio sportski direktor Sarajeva u periodu od 2018. do 2021. godine, a bivša klupska uprava smijenila ga je nakon lošeg otvorenja proljetne polusezone, smatrajući da je klub oslabio prodajama Amara Rahmanovića i Benjamina Tatara.

Sarajevo otad nije imalo sportskog direktora sve do dolaska Ivana Kepčije koji nikad formalno nije ni preuzeo tu funkciju, a smjena Emira Hadžića nije klubu donijela previše, jer je svejedno nakon njega smijenjen trener Vinko Marinović, i to pošto je postalo evidentno da će Sarajevo izgubiti naslov prvaka BiH.

Konačna potvrda odluke Ismira Mirvića očekuje se u narednim danima.

Pred Emirom Hadžićem tako je težak zadatak da sastavi tim koji će vratiti Sarajevo na nekadašnji nivo, a za to će mu svakako trebati vremena, ali i strpljenja vlasničkih struktura.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 maj 2022, 20:33

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 maj 2022, 20:29
Nakon odlaska savjetnika za sportska pitanja Ivana Kepčije, samo se dodatno pojačala potreba Sarajeva za dovođenjem novog sportskog direktora, a kako smo uspjeli saznati, bez obzira na brojna spomenuta imena, klub je praktično skoro postigao dogovor sa Emirom Hadžićem.

Hadžić je bio sportski direktor Sarajeva u periodu od 2018. do 2021. godine, a bivša klupska uprava smijenila ga je nakon lošeg otvorenja proljetne polusezone, smatrajući da je klub oslabio prodajama Amara Rahmanovića i Benjamina Tatara.

Sarajevo otad nije imalo sportskog direktora sve do dolaska Ivana Kepčije koji nikad formalno nije ni preuzeo tu funkciju, a smjena Emira Hadžića nije klubu donijela previše, jer je svejedno nakon njega smijenjen trener Vinko Marinović, i to pošto je postalo evidentno da će Sarajevo izgubiti naslov prvaka BiH.

Pred Emirom Hadžićem tako je težak zadatak da sastavi tim koji će vratiti Sarajevo na nekadašnji nivo, a za to će mu svakako trebati vremena, ali i strpljenja vlasničkih struktura.
FK aneks 7 dejtonskog sporazuma :tokralju:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 maj 2022, 20:47

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 maj 2022, 20:29

:puke: :puke:

Nikad od nas ozbiljnog kluba. Ako dodje celava ubleha definitivno Ismir nema nikakvog pravca i mogao bi i on nakon par mjeseci dici sidra.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 22 maj 2022, 20:49

E moj Mirvicu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 22 maj 2022, 20:52

slika
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 maj 2022, 20:52

Fino sam danas napisao jer sam dobio info iz prve ruke da je SD zavrsen...al ovdje ko kad se onaj bacio sa Avaza pa onaj lik kad kaze niko mi ba ne vjeruje, covjek se bacio :urnebes:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 maj 2022, 20:57

SarajevoForza je napisao/la:
22 maj 2022, 20:52
slika
Eh to je to :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nek nam je Bog dragi na pomoci...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 22 maj 2022, 21:00

SarajevoForza je napisao/la:
22 maj 2022, 20:52
slika
:rol:

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 22 maj 2022, 21:05

vrati li celavog bgm cu poceti sumnjati i u same namjere Mirvica
ako ima ciste namjere i misli da je on dobar za sd onda cu poceti sumnjati i u samu njegovu inteligenciju

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 22 maj 2022, 21:14

BegovicRamiz je napisao/la:
22 maj 2022, 21:05
vrati li celavog bgm cu poceti sumnjati i u same namjere Mirvica
ako ima ciste namjere i misli da je on dobar za sd onda cu poceti sumnjati i u samu njegovu inteligenciju
Ako vec Ismir jede **** bolje da je Ibrakovica vratio.
On je bar varalica koji zna posao, a ova celava prdimahovina nije ni za termina .
Al eto, na hajr samo
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 22 maj 2022, 21:17

J.ebala čelava ubleha Ismira, a Ismir njega. Ja znam da ja neću kročiti na AFH ako dovede ovog smrada!
Koji smo mi pehovi, nas preuzme neki levat kojj nema žive veze o fudbalu, a savjetuju ga oni koji su doveli Sarajevo u ovakvu situaciju.
Volio bih da griješim, ali mislim da ovo sa Mirvicom nece izaći ba dobro. Ne zna lik ili namjerno ovo radi...
Evo i oni tebe selame!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 22 maj 2022, 21:19

Nepopularno misljenje: bolji izbor od spahe

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 22 maj 2022, 21:26

Novi SD je (pro)ćelav. Dogovoren.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 maj 2022, 21:29

spezial je napisao/la:
22 maj 2022, 21:19
Ne znam, s jedne strane Spaha ima loš background po pitanju ponašanja i tankih živaca. S druge strane, s takvim ponašanjem je opet igrao u top klubovima jbt. Ako ništa, nek sjedne s tim svojim menadžerom da mu objasni neke stvari i mi bi bili na konju.

Jednostavno nisam za hadžiju zbog onog njegovog kreveljenja na onom podcastu.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 22 maj 2022, 21:30

Vratit i Jesica onda i on je dokazao da ne zna raditi svoj posao.

Sokiran cu biti ako se vrati Celavi.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 maj 2022, 21:34

Vidim da vecina raje nije sretna sa novim-starim SD kao sto nisam ni sam sretan, al misli nas Mirva na nas navijace pa ce ipak da malo to izbalansira i postavi sefa strucnog staba pa cemo prestati da kenjamo po SD.
slika[/spioler]
kenjat cemo po Sefu :urnebes:

Mirvic
Kontakt:

Post Postao/la Mirvic » 22 maj 2022, 21:34

Mirvicu majstore horde su uz tebe.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 22 maj 2022, 21:37

Ma mene neće s Koševa otjerat taman Sabrina bila trener 😂
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 22 maj 2022, 21:43

MaroonBjelave je napisao/la:
22 maj 2022, 21:29
spezial je napisao/la:
22 maj 2022, 21:19
Ne znam, s jedne strane Spaha ima loš background po pitanju ponašanja i tankih živaca. S druge strane, s takvim ponašanjem je opet igrao u top klubovima jbt. Ako ništa, nek sjedne s tim svojim menadžerom da mu objasni neke stvari i mi bi bili na konju.

Jednostavno nisam za hadžiju zbog onog njegovog kreveljenja na onom podcastu.
Danas, poslije utakmice, sjedimo u kafiću i bas o ovom pricamo. Svi su se slažu da Hadžić ni pod razno.
Ne mogu da vjerujem da ti na takvu poziciju želiš postaviti nekoga ko ke dobro zarađivao na uštrb Sarajeva.
To svi ovde znaju, a ti kao neki 'biznismen" takvom liku želiš dati klub u ruke.
Kako god, Spahic je neko ko je bar finasisik potkovan i neće svoje stanove izdavati igračima da bi zaradio.
Dobro su ovde neki pisali, cim se on okružio ženama, utakmicu gleda sa Baketom i Skakom, bice da Ji on ubleha.
Gori smo od Monty Paythona...
Evo i oni tebe selame!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 maj 2022, 21:47

Mala je granica bila od toga da je on naš Monchi i do toga da nije dobar.

Sve je to bliža proslost,ali da se ne lažemo navijaci smo rezultata il si kloc il zlatna lopta zavisi od utakmice do utakmice.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, juka55, ubipara i 55 gostiju.