AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Halalite svi. To je bilo napisano više kao sarkastično, ali ispalo je kako je ispalo. A moja ljubav prema Milanu brate traje već 24 godine, to se jasno vidi i prema 99% mog pisanja ovdje
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ziv ti nama bio pajdo, malo si nas tad bio iznenadio nismo se nadali da upucujes poruke podrske Interu, ne bar u onakvoj situaciji kada se borimo sa njima za titulu. Nemas se sta pravdati, vidi se koliko volis Milan zajedno sa nama. Uzivajmo u skudetuRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 22:14Halalite svi. To je bilo napisano više kao sarkastično, ali ispalo je kako je ispalo. A moja ljubav prema Milanu brate traje već 24 godine, to se jasno vidi i prema 99% mog pisanja ovdje
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pustite čovjeka, i meni je poslije toliko godina razočaranja i traumatičnih iskustava bilo prvenstveno bitno da se osigura top 4. 
Ja sam se dugo opirao, što je valjda bila stvar odbrambenog mehanizma, pa mi je tek nedavno nakon onog gola Tonalija u zadnjim minutama došlo do glave "pa dobro yebote, možda stvarno i možemo do skudeta".
Neka mi ekipa i Pioli oproste, ali ni u najluđim snovima nisam očekivao ovakav rasplet događaja.
Ja sam se dugo opirao, što je valjda bila stvar odbrambenog mehanizma, pa mi je tek nedavno nakon onog gola Tonalija u zadnjim minutama došlo do glave "pa dobro yebote, možda stvarno i možemo do skudeta".
Neka mi ekipa i Pioli oproste, ali ni u najluđim snovima nisam očekivao ovakav rasplet događaja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zlatan:" Kad sam se vratio, na press konferenciji sam rekao da ću vratiti Milan ma vrh. Mnogi su se smijali. A sad smo šampioni Italije. Prošli smo mnogo toga, žrtvovali se, bio sam tu kaoo pomoć ekipi i van terena. Mladim igračima je trebao neko ko će ih voditi, ja sam uzeo tu ulogu i sada je ovo potpuno drugi tim nego prije 2 godine. Jel ovo moj posljednji meč? Vidjet ćemo o tome ću pričati za par dana. Ako budem trebao operaciju, vidjet ćemo onda. Do tad, uživajmo u ovom skudetu koji posvećujem Raioli. On je zaslužan za moj povratak u Milan."
Evo ukratko neki rezime Zlatanove izjave.
Tonali:" Nema većeg užitka nego biti prvak s Milanom."
Leao:" Budućnost? Sretan sam u Milanu!"
(Izjava kroz mnogo suza).
Evo ukratko neki rezime Zlatanove izjave.
Tonali:" Nema većeg užitka nego biti prvak s Milanom."
Leao:" Budućnost? Sretan sam u Milanu!"
(Izjava kroz mnogo suza).
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Halalio, i nemoj vise to ni u kom kontekstu pisatiRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 22:14Halalite svi. To je bilo napisano više kao sarkastično, ali ispalo je kako je ispalo. A moja ljubav prema Milanu brate traje već 24 godine, to se jasno vidi i prema 99% mog pisanja ovdje
Ziv i zdrav mi bio i uzivao i proslavljao i naredne titule koje dolaze nadam se vec iduce godine
- Romagnoli13
- Kontakt:

Stoperčina za samo 29M. Već sada živi za Milan a tek je tu 18 mjeseci
Idu sad velike količine slika kao onomad Chini što nas je smarao
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam gledao tekmu sa mojim rodjom, nasim forumasem koji slabije pise, i obojica smo na kraju krili emocije i moguce suze, ali sad kad sam shvatio da smo uzeli titulu i onaj teatralni izlazak Ibre na dodjelu medalja kao i mogucnost da se prestaje baviti fudbalom me bas dotukla, slomilo me to.
0nakav fudbaler, lider, karakter, autoritet, covjek koji 2 puta dolazi u Milan da osvoji titulu i usadi sampionski mentalitet nekim novim momcima, autsajderima na terenu, mladicima, nepoznanicama, ponosan sam sto takva igracina i ljudina igra za nas klub i istinski ga voli.
Nemam snage puno pisati, sutra cu. Ljubi vas vas Beduin. Uzivajmo u ovom prelijepom momentu.
0nakav fudbaler, lider, karakter, autoritet, covjek koji 2 puta dolazi u Milan da osvoji titulu i usadi sampionski mentalitet nekim novim momcima, autsajderima na terenu, mladicima, nepoznanicama, ponosan sam sto takva igracina i ljudina igra za nas klub i istinski ga voli.
Nemam snage puno pisati, sutra cu. Ljubi vas vas Beduin. Uzivajmo u ovom prelijepom momentu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Maldini:" Dali smo 100% od sebe. Ovaj tim je potcijenjen, ima još puno prostora za napredak. Ovo je startna tačka ka uspjehu u Evropi."
Gazidis:" Već imamo plan kako unaprijediti klub i tim. Ali sad uživajmo u ovome."
Gazidis:" Već imamo plan kako unaprijediti klub i tim. Ali sad uživajmo u ovome."
- muha milanez
- Kontakt:
Uživajte braćo, uživajte, uživajte 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Igrači bi trebali stići u Milano oko ponoći. Večeras će ih sigurno dočekati veliki broj navijača. A tek sutra kad bude službeni doček to će biti ludnica.
Gledam ove slike i videa koje objavljuju igrači, Tonali je haman najviše popio
Usput, kako rapidno raste broj ljudi koji prate klub i igrače na društvenim mrežama. To je bitna činjenica za marketing a i dokaz da ovi momci više nisu anonimusi. Vrlo brzo će postati planetarno poznati, pogotovo likovi poput Thea, Tonali i Leaoa, to su velike zvijezde u nastanku.
Gledam ove slike i videa koje objavljuju igrači, Tonali je haman najviše popio
Usput, kako rapidno raste broj ljudi koji prate klub i igrače na društvenim mrežama. To je bitna činjenica za marketing a i dokaz da ovi momci više nisu anonimusi. Vrlo brzo će postati planetarno poznati, pogotovo likovi poput Thea, Tonali i Leaoa, to su velike zvijezde u nastanku.
Zanima me sad sta ce se desiti sa kapitenom i Kessiem, ja nesto ne vjerujem da je ovaj drugi dogovorio Barcu jer oni su u problemima sa parama, a sad i zele Lewu pod svaku cijenu, a da bi njega dobili moraju se i nekih ihraca rijesiti
-
celikmilan
- Kontakt:
Sad se već može i pisati. Bio sam nervozniji drugo poluvrijeme nego prije utakmice. Žao mi je Zlatanovog gola i četvrte Leaove asistencije.
Dug je put bio od 5:0 za Atalantu do 3:0 protiv Sassuola. Pune 2 i po godine su prošle od tog jednog od najtežih poraza u istoriji Milana. 5 dana poslije dolazi Zlatan i najavljuje povratak Milana na vrh Serie A.
Uz najboljeg trenera, najboljeg golmana, najčvršću odbranu i MVP lige (11 golova i 10 asistencija), najzaslužniji su Giroud (11 G i 3 A), Ibrahimović (8 G i 2 A), Hernandez (5 G i 6 A), Tonali (5 G i 2 A) pa čak i očajni Messias sa 5 golova i 2 asistencije. Kessieu hvala za sve, Kalulu je postao neko bez koga i ne možemo. Krunić je na kraju sezone dao sve od sebe i pokazao je kako se bori za klub.
U sljedećim danima očekujem da se završe sve stvari oko prodaje kluba i da se riješe sva produženja najvažnijih ugovora pa onda da se bace na pojačanja.
Dug je put bio od 5:0 za Atalantu do 3:0 protiv Sassuola. Pune 2 i po godine su prošle od tog jednog od najtežih poraza u istoriji Milana. 5 dana poslije dolazi Zlatan i najavljuje povratak Milana na vrh Serie A.
Uz najboljeg trenera, najboljeg golmana, najčvršću odbranu i MVP lige (11 golova i 10 asistencija), najzaslužniji su Giroud (11 G i 3 A), Ibrahimović (8 G i 2 A), Hernandez (5 G i 6 A), Tonali (5 G i 2 A) pa čak i očajni Messias sa 5 golova i 2 asistencije. Kessieu hvala za sve, Kalulu je postao neko bez koga i ne možemo. Krunić je na kraju sezone dao sve od sebe i pokazao je kako se bori za klub.
U sljedećim danima očekujem da se završe sve stvari oko prodaje kluba i da se riješe sva produženja najvažnijih ugovora pa onda da se bace na pojačanja.
Zadnja izmjena: celikmilan, dana/u 23 maj 2022, 03:10, ukupno mijenjano 1 put.
- nextterrain
- Kontakt:
I dalje ne mogu vjerovat da su dobili, moram priznati da sam do ove utakmice bio jako skeptičan i mislio sam da ce posustati, ali drago mi je da nisu i dokazalo se da je dosta ovih momaka clucth igrači. Kapa do poda.
Poslije 11 godina patnje, napokon se osvojio Scudetto i jako sam ponosan jer niko nije davao sanse Milanu i svi su ga podcjenjivali, a oni ovo uprilice.
Daj Leau i 10M ne bi mi bilo zao.
Hvala Ibri i Kjaeru, dosta su pomogli ovim mladim momcima
Pioliju treba spomenik dici kada je uspio sa Diazom-Krunicem-Saletom i Messijasom uzeti 86 bodova i osvojiti Scudetto.
A nisam spomenuo Covid i povrede cijele godine sto su bile.
Svaka cast momci jako sam sretan i ponosan!
Poslije 11 godina patnje, napokon se osvojio Scudetto i jako sam ponosan jer niko nije davao sanse Milanu i svi su ga podcjenjivali, a oni ovo uprilice.
Daj Leau i 10M ne bi mi bilo zao.
Hvala Ibri i Kjaeru, dosta su pomogli ovim mladim momcima
Pioliju treba spomenik dici kada je uspio sa Diazom-Krunicem-Saletom i Messijasom uzeti 86 bodova i osvojiti Scudetto.
A nisam spomenuo Covid i povrede cijele godine sto su bile.
Svaka cast momci jako sam sretan i ponosan!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Al' kako je Krunić odigrao zadnjih 5-6 utakmica, majstorski 
Čestitke mojim Milanezima i hvala drugim forumašima na istim.
Prelijepa sezona, nista drugo ne bih rekao...
Prelijepa sezona, nista drugo ne bih rekao...
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:

Ne bih imao ništa protiv da Alessio ostane i prihvati novu ulogu u timu. Zahvalan igrač koji je bio tu kad je bilo najteže. A ako ode, ide kao prvak Italije i želim mu svu sreću.
Hvala navijačima drugih klubova na čestitkama, a i ja bih iskoristio priliku da čestitam našem forumskom pučanstvu na Scudettu
Drago mi je raja pravo zbog nas ovdje jer smo pratili Milan u njegovoj najgorem periodu u zadnjih pa možda i 50 godina. Većina nas je ovdje 10-ak godina, doživjeli smo da na terenu gledamo raznorazne poluigrače, da nas trpaju raznorazni klubovi koji nemaju 5% Milanovog uspjeha i veličina, da pratimo klub u sezonama gdje si bliže ispadanju nego titulu, da ne nabrajam dalje.
Uglavnom sve smo to izdurali i evo nam nagrade u vidu Scudetta, sa željom i očekivanjima da je ovo definitivni povratak na stare staze slave.
Drago mi je raja pravo zbog nas ovdje jer smo pratili Milan u njegovoj najgorem periodu u zadnjih pa možda i 50 godina. Većina nas je ovdje 10-ak godina, doživjeli smo da na terenu gledamo raznorazne poluigrače, da nas trpaju raznorazni klubovi koji nemaju 5% Milanovog uspjeha i veličina, da pratimo klub u sezonama gdje si bliže ispadanju nego titulu, da ne nabrajam dalje.
Uglavnom sve smo to izdurali i evo nam nagrade u vidu Scudetta, sa željom i očekivanjima da je ovo definitivni povratak na stare staze slave.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
PS: Evo jedna za sve Hakanomrzce, znam da vas ima

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sa prosjekom od 26 godina, ovo je najmlađi tim koji je osvojio scudetto.
Dok je prvih 11 najčešće u prosjeku imalo 24 godine.
Budućnost je blistava braćo.
Danas si bas raspolozenRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 23:37Sa prosjekom od 26 godina, ovo je najmlađi tim koji je osvojio scudetto.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.