Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Asmir Begović
sta vam je ljudi, pa Begovic je odlucio da bude u reprezentaciji samo dok ne dobje angazman u nekom timu. Sad se ucvrstio u Stokeu iz kojeg ce ako ga zdravlje posluzi vjerovatno otici u neki veci tim. Za njega reprezentacija vise nema nikakvu vaznost. On je i pristao jer onda nije bio siguran ni u Portsmouthu koji je bio putnik u drugu ligu...Covjek nema karaktera, nula....
- pazzoetoogol
- Kontakt:
upravo to htjedoh napisati, svaka cast na postu.......kad moze jedan Zanetti od 37 godina igrati i odazvati se za reprezentaciju, a nemoze ovaj mamlaz ili Ibricic, al haj nek im budeAnalitico je napisao/la:sta vam je ljudi, pa Begovic je odlucio da bude u reprezentaciji samo dok ne dobje angazman u nekom timu. Sad se ucvrstio u Stokeu iz kojeg ce ako ga zdravlje posluzi vjerovatno otici u neki veci tim. Za njega reprezentacija vise nema nikakvu vaznost. On je i pristao jer onda nije bio siguran ni u Portsmouthu koji je bio putnik u drugu ligu...Covjek nema karaktera, nula....
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
Ako se sjecate sa njim je bila duga afera za koga ce, kako ce i gdje ce..No u tom periodu on je bio NULA, nije imao kluba, nikakav jak ugovor i sugurno je kalkulisao da li za Kanadu ili za nas, i vjerujte da je pristao za nas samo sto smo bili tada u usponu..Kontao je da ako nista onda preko reprezentacije moze da nadje novi klub. Tako je i bilo, iz Portsmutha koji je bio u rasulu seli na klupu Stokea gdje je opet bio manji od makovog zrna i odazivao se za reprezentaciju. No cim je prvu stao na gol za prvi tim Stokea, promjenio je plocu. Nece ba taj vise nikad doci, njemu BIH nista ne znaci, da imalo znaci ako nista naucio bi jezik, ono iz postovanja....pa ne zna covjek recenice da sastavi,sta vam je ba...Boli njeg ki-ta za BIH...
Nebih rekao da je bio nula tada. Bio je talentovani golman.
@Padobranac, nisam pricao o rezultatima, pricao sam o postovanju odluka. Meni baraz nije neki uspijeh. I Wales je bio u barazu ima par godina.
Uglanom, ja necu da psujem igrace bezveze. Sigurno ima svoje razloge.
Neka ne ide u Atlantu, boli me briga, ali neka sve odbrani Rumunima i mirna Bosna.

@Padobranac, nisam pricao o rezultatima, pricao sam o postovanju odluka. Meni baraz nije neki uspijeh. I Wales je bio u barazu ima par godina.
Neka ne ide u Atlantu, boli me briga, ali neka sve odbrani Rumunima i mirna Bosna.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
padobranac1978
- Kontakt:
nije tebi namijenjeno bilo,poznace se kome jestePirke je napisao/la:Nebih rekao da je bio nula tada. Bio je talentovani golman.
Neka ne ide u Atlantu, boli me briga, ali neka sve odbrani Rumunima i mirna Bosna.![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Nigdje veze ovo sto ti napisa. Pa koji se je to nas igrac prodao u neki jaci klub. Hajde da je nasa repka ko Hrvatska ili Srbija pa da dodjes odigras jednu dvije tekme i onda pravac liga petice.Analitico je napisao/la:Ako se sjecate sa njim je bila duga afera za koga ce, kako ce i gdje ce..No u tom periodu on je bio NULA, nije imao kluba, nikakav jak ugovor i sugurno je kalkulisao da li za Kanadu ili za nas, i vjerujte da je pristao za nas samo sto smo bili tada u usponu..Kontao je da ako nista onda preko reprezentacije moze da nadje novi klub. Tako je i bilo, iz Portsmutha koji je bio u rasulu seli na klupu Stokea gdje je opet bio manji od makovog zrna i odazivao se za reprezentaciju. No cim je prvu stao na gol za prvi tim Stokea, promjenio je plocu. Nece ba taj vise nikad doci, njemu BIH nista ne znaci, da imalo znaci ako nista naucio bi jezik, ono iz postovanja....pa ne zna covjek recenice da sastavi,sta vam je ba...Boli njeg ki-ta za BIH...
Ja mogao je Asmir da se proda iz Porstmutha negdje u Rumuniju ili Bugarsku kao Supic.
Asmir je oduvjek bio talent i skinuo je Jamesa sa gola pa onda i Sorensona.
Ako mu BiH ne znaci nista, onda mi gubimo dosta. I ako je tako ko ga handri.
Ova tekma je stvarno dobra ideja samo sto je u pogresno vrijeme zakazana. Ovo smo trebali igrati tamo krajem Maja ili pocetkom Juna. Sad smo trebali igrati protiv nekog iz istocne Europe.
Slovacka je bila kraj po nosa.Pa se opet naslo ih da odbiju poziv i da vrdaju.Naravno umotano u najlon.soko je napisao/la:Nigdje veze ovo sto ti napisa. Pa koji se je to nas igrac prodao u neki jaci klub. Hajde da je nasa repka ko Hrvatska ili Srbija pa da dodjes odigras jednu dvije tekme i onda pravac liga petice.Analitico je napisao/la:Ako se sjecate sa njim je bila duga afera za koga ce, kako ce i gdje ce..No u tom periodu on je bio NULA, nije imao kluba, nikakav jak ugovor i sugurno je kalkulisao da li za Kanadu ili za nas, i vjerujte da je pristao za nas samo sto smo bili tada u usponu..Kontao je da ako nista onda preko reprezentacije moze da nadje novi klub. Tako je i bilo, iz Portsmutha koji je bio u rasulu seli na klupu Stokea gdje je opet bio manji od makovog zrna i odazivao se za reprezentaciju. No cim je prvu stao na gol za prvi tim Stokea, promjenio je plocu. Nece ba taj vise nikad doci, njemu BIH nista ne znaci, da imalo znaci ako nista naucio bi jezik, ono iz postovanja....pa ne zna covjek recenice da sastavi,sta vam je ba...Boli njeg ki-ta za BIH...
Ja mogao je Asmir da se proda iz Porstmutha negdje u Rumuniju ili Bugarsku kao Supic.
Asmir je oduvjek bio talent i skinuo je Jamesa sa gola pa onda i Sorensona.
Ako mu BiH ne znaci nista, onda mi gubimo dosta. I ako je tako ko ga handri.
Ova tekma je stvarno dobra ideja samo sto je u pogresno vrijeme zakazana. Ovo smo trebali igrati tamo krajem Maja ili pocetkom Juna. Sad smo trebali igrati protiv nekog iz istocne Europe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma ne znam sta vise blatite covjeka...Begovic je bolji od Hasagica pa je protiv albanije bio zamijena,a Hasagica prate uvijek neke povrede,nakon sto je napravio greske onda zamijenjen na poluvremenu..jer zna se Sarajlija mora igrati i zna se sa Susicem jos iz Turske..ne bi ni ja igrao da sam na njegovom mjestu ove bezze utakmice..pola vas igra protiv BiH na kladionici a glumite patriote
hare
to sto je on umotan u najlon to je druga stvar, samo sto se preko nase repke sigurno neces prodati.
Da je tako Ibro bi vec bio u HSV ili Schalke a Miske u Spaniji.
Asmir je dobar golman i kako je krenuo bice svjetska klasa.
to sto je on umotan u najlon to je druga stvar, samo sto se preko nase repke sigurno neces prodati.
Da je tako Ibro bi vec bio u HSV ili Schalke a Miske u Spaniji.
Asmir je dobar golman i kako je krenuo bice svjetska klasa.
- Principatus
- Kontakt:
Nemoj tako Harise, Slovacka je daleko, valja se u avionu 1. klase muciti do tamo.harishp je napisao/la:Slovacka je bila kraj po nosa.Pa se opet naslo ih da odbiju poziv i da vrdaju.Naravno umotano u najlon.
Naprimjer ja ga uopste ne blatim. Dobro ima ovdje uvjek likova koji jedva cekaju da opale. Pljuvali su tada, a danas lizu. Branio sam ga tada poslije one izjave za Kanadu, pa pred Slovacku, ali sad je presao stvarno jednu granicu. Mogao je kad ikad reci da ne zeli doci, a on to radi u zadnju minutu i preko menadzera. Nema to veze sa utakmicom, Susicem ili sa nekim drugim, nego sa odgojom.VR6_LION je napisao/la:ma ne znam sta vise blatite covjeka...............pola vas igra protiv BiH na kladionici a glumite patriote
A ovo sto se tice igranja protiv BiH na kladionici, pa i sad protiv Mexika: Kad nas svi otpisu onda smo najaci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
asmire gledaj ti svoj interes *ebes reprezentaciju ako izgubis mjesto prvog golmana u klubu polako ce ti i reprezentacija okrenuti ledja primjer je supic dok nam je trebo okivali su ga u zvijezde i savez i navijaci sad ga niko ne spominje zato sto nam netreba.........jos jednom gledaj sebe i svoj interes a ne interes saveza da oni zarade koji dinar
- Omerbavarac
- Kontakt:
Supic i dok nije imao klub i dok je trenirao sa nasim premijerligasem, bio je pozvan u repku i branio.hrk je napisao/la:asmire gledaj ti svoj interes *ebes reprezentaciju ako izgubis mjesto prvog golmana u klubu polako ce ti i reprezentacija okrenuti ledja primjer je supic dok nam je trebo okivali su ga u zvijezde i savez i navijaci sad ga niko ne spominje zato sto nam netreba.........jos jednom gledaj sebe i svoj interes a ne interes saveza da oni zarade koji dinar
Niko njemu nije okrenuo ledja, nego jednostavno nema kvalitet.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nije bas da nema kvaliet da bude medju tri golmana kako je imo dok je branio za reprezentaciju.......da nema mozda sehic kvalitet koji sa zeljom za 20 minuta primi 5 golova treba malo realno gledatOmerbavarac je napisao/la:Supic i dok nije imao klub i dok je trenirao sa nasim premijerligasem, bio je pozvan u repku i branio.hrk je napisao/la:asmire gledaj ti svoj interes *ebes reprezentaciju ako izgubis mjesto prvog golmana u klubu polako ce ti i reprezentacija okrenuti ledja primjer je supic dok nam je trebo okivali su ga u zvijezde i savez i navijaci sad ga niko ne spominje zato sto nam netreba.........jos jednom gledaj sebe i svoj interes a ne interes saveza da oni zarade koji dinar
Niko njemu nije okrenuo ledja, nego jednostavno nema kvalitet.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nisam ni rekao da Sehic posjeduje reprezentativni kvalitet. Tek je u procesu formiranja igraca koji bi mogao braniti za selekciju. Uostalom, moraju nekoga gurati.hrk je napisao/la: nije bas da nema kvaliet da bude medju tri golmana kako je imo dok je branio za reprezentaciju.......da nema mozda sehic kvalitet koji sa zeljom za 20 minuta primi 5 golova treba malo realno gledat
Recimo da je Buric bolji golman od obojice i da je trebao davno dobiti poziv.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
jbg drug tako je kad imamo lopove u savezu i sve dok su oni u svojim stolicama ja ne zamjeram ni jednom od igraca jbg svak voli vise sebe nego da njima zaradjuje pareOmerbavarac je napisao/la:Nisam ni rekao da Sehic posjeduje reprezentativni kvalitet. Tek je u procesu formiranja igraca koji bi mogao braniti za selekciju. Uostalom, moraju nekoga gurati.hrk je napisao/la: nije bas da nema kvaliet da bude medju tri golmana kako je imo dok je branio za reprezentaciju.......da nema mozda sehic kvalitet koji sa zeljom za 20 minuta primi 5 golova treba malo realno gledat
Buric je odlican golman.Medjutim totalno je izgubio mjesto u 11 plasiranom klubu u Poljskoj ligi.Omerbavarac je napisao/la:Nisam ni rekao da Sehic posjeduje reprezentativni kvalitet. Tek je u procesu formiranja igraca koji bi mogao braniti za selekciju. Uostalom, moraju nekoga gurati.hrk je napisao/la: nije bas da nema kvaliet da bude medju tri golmana kako je imo dok je branio za reprezentaciju.......da nema mozda sehic kvalitet koji sa zeljom za 20 minuta primi 5 golova treba malo realno gledat
Da napravi bilo kakvu gresku u igrama u repci skinuli bi glavu i njemu i onome ko ga pozva.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pazi, na igracima je da ponosno nose grb svoje reprezentacije, naravno ako su pristali da igraju za istu, jer, igranjem za nju zaradjuju odredjeni novac. Hocu da kazem, da ako su vec pristali igrati, moraju biti lojalni prema repki i zadatak im je da se na svaki poziv oglasavaju i da igraju bez obzira na sve okolnosti. Razumijem ja sve, klub, ovo ono, ali postenje je nesto sto svakog covjeka odlikuje, i istog se mora pridrzavati.hrk je napisao/la: jbg drug tako je kad imamo lopove u savezu i sve dok su oni u svojim stolicama ja ne zamjeram ni jednom od igraca jbg svak voli vise sebe nego da njima zaradjuje pare
Ovo je nasa velika greska, a samim tim se unistava moral svakom igracu, ali kako je tako je, mi ocigledno ne mozemo bolje.harishp je napisao/la: Da napravi bilo kakvu gresku u igrama u repci skinuli bi glavu i njemu i onome ko ga pozva.
zeznuo se beg, steta sto mu stoke ne igra prijateljsku s spartom ili s kim vec...
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Kako je bijedna ova privatna reprezentacija u vlasnistvu troglavog predsjednistva i njihovih mesetara/djilkosa
Koliko je samo anonimusa prodefilovalo kroz ovu 'reprezentaciju', da bi ih kojekakvi mesetari utrpali nekim drugoligaskim evropskim klubovima
Ovi sto su nesto vrijedili nisu nikada bili profesionalni, jer ne mozes biti profesionalac kada ti je gazda (i njegovi pomocnici) amater.
Ovi poluigraci opet 'igraju srcem' (
Zali boze Barbareza, Spahica ili Konjica koji su srcem igrali za tim, dok su se ostali sprdali.
Najpametniji (najposteniji, najprincipijelniji,...) od svih je Sasa Papac. Momak vidio koliko je sati i ****'o budale. Svaka cast Sasa. Da svi razmisljaju kao ti, mozda bi sada imali REPREZENTACIJU BiH.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Izvini ti al da svi razmisljaju ko Sasa mi nebi ni imali reprezentacijeValencia je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako je bijedna ova privatna reprezentacija u vlasnistvu troglavog predsjednistva i njihovih mesetara/djilkosa![]()
. Koja sam bio budala kada sam se nervir'o radi ovih cirkusanata,... Od kada su otjerali Kodru i Bolica, progledah na oba oka i sada se mogu samo smijati ovom cirkusu od 'reprezentacije (privatne) BiH'
![]()
![]()
.
Koliko je samo anonimusa prodefilovalo kroz ovu 'reprezentaciju', da bi ih kojekakvi mesetari utrpali nekim drugoligaskim evropskim klubovima![]()
.
Ovi sto su nesto vrijedili nisu nikada bili profesionalni, jer ne mozes biti profesionalac kada ti je gazda (i njegovi pomocnici) amater.
Ovi poluigraci opet 'igraju srcem' (![]()
![]()
) dok ne pronadju neki pristojan angazman, nakon cega obmanjuju narod kojekakvim povredama
![]()
![]()
.
Zali boze Barbareza, Spahica ili Konjica koji su srcem igrali za tim, dok su se ostali sprdali.
Najpametniji (najposteniji, najprincipijelniji,...) od svih je Sasa Papac. Momak vidio koliko je sati i ****'o budale. Svaka cast Sasa. Da svi razmisljaju kao ti, mozda bi sada imali REPREZENTACIJU BiH.
RIP SALE VILENJAK
Trenutno korisnika/ca: 231983, Confiance, Futbol, Google Adsense [Bot], Kenozoik, Mocvara1991, Principatus, random11, Zgemboo89 i 98 gostiju.