PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
dodo sam ovu tekmu u tabelu, ali necu postavljat jos jer nemam radi cega sa obzirom da se stanje nije promjenilo 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Patch je oko 300 mgbta
- majestic24
- Kontakt:
Anderson8 je napisao/la:Ne znam zasto se i vodi polemika ovdje dali da se skidan ovaj patch ili ne! Jer ljudi moji ovo smo cekali! Ovo je vrh! I sta sad trebamo cekat da se zavrsi nasa liga da tek onda skinemo patch!? Nema logike
Sto se tice ekipe Feeynorda koje nema, ima ko ima, ubacena je cijela bundesliga, ne mora to biti Dortmud, moze biti i Mainz, Wolsfburg, Freiburg... dogovorit cemo se
I transferi, kao meni nema tog meni nema tog... I sta sad? tako ti grah pao, eto meni u Sporting najbolji igrac otisao, Liedson, pa sta sad? Trebam radi toga cekat ovo "savrsenstvo" da ne skinem. Vidi samo grafike, zajebali su PES11... Predobro, premocno!
Cekam samo Majestica da odigramo ovo zaostalo i odmah skidam!
Tu sam od sada do 20:00 i veceras od 23 pa nadalje,pa bome sacekaj me
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
jasko_juve
- Kontakt:
de nek neko udje ako je instlirao novi patch da samo vidim jesam li dobro ja odradio ovo..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- -Barcelona-
- Kontakt:
sta nece niko pomoci,nije valjda da ste se prepali konkurencije-Barcelona- je napisao/la:hajd ako neko moze da mi objasni sta trebam uraditi da bi igrao onlline pes 6,al samo prijateljske jer za ligu vjerovatno nemam vremena,i smeta li ovaj shollym patch
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
-Barcelona- je napisao/la:sta nece niko pomoci,nije valjda da ste se prepali konkurencije-Barcelona- je napisao/la:hajd ako neko moze da mi objasni sta trebam uraditi da bi igrao onlline pes 6,al samo prijateljske jer za ligu vjerovatno nemam vremena,i smeta li ovaj shollym patch
Ma skini pes6j center i instaliraj. Kasnije ga pokreni i klikni na deemaz patch.
Kasnije skines onaj pes.exe i zamijenis umjesto starog i to je to!
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Hebote, ajmo zavrsit ligu sa ovim, pa pocetkom sljedece skidamo drugi, tako bi bilo pravedno i radi igraca u timovima 
A ne na pola sezone
A ne na pola sezone
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Pola sezone je i u Europi zasto ne bi bilo i kod nas?Analiticar=Ahmo je napisao/la:Hebote, ajmo zavrsit ligu sa ovim, pa pocetkom sljedece skidamo drugi, tako bi bilo pravedno i radi igraca u timovima
A ne na pola sezone
Glory Glory Man United!
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
pa kad vec igramo normalno odigrajmo kako bog zapovjeda, ti ako hoces instaliraj novi patchAnderson8 je napisao/la:Pola sezone je i u Europi zasto ne bi bilo i kod nas?Analiticar=Ahmo je napisao/la:Hebote, ajmo zavrsit ligu sa ovim, pa pocetkom sljedece skidamo drugi, tako bi bilo pravedno i radi igraca u timovima
A ne na pola sezone![]()
...
R.I.P VEDRAN PULJIC
A Bog zapovjeda da NE skinemo novi patch? I ne vidim sta tebi nije normalno u ovom patchu!?!?
Glory Glory Man United!
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
pa sto neki igraci mjenjaju timove, zatim na polusezoni im se mjenjaju neki od kljucnih igraca.ali eto kako hocete i gdje ima tutorial kako da se skine ovaj patchAnderson8 je napisao/la:A Bog zapovjeda da NE skinemo novi patch? I ne vidim sta tebi nije normalno u ovom patchu!?!?
R.I.P VEDRAN PULJIC
- Goalgetter
- Kontakt:
Ode njemu SuarezAnaliticar=Ahmo je napisao/la:pa sto neki igraci mjenjaju timove, zatim na polusezoni im se mjenjaju neki od kljucnih igraca.ali eto kako hocete i gdje ima tutorial kako da se skine ovaj patchAnderson8 je napisao/la:A Bog zapovjeda da NE skinemo novi patch? I ne vidim sta tebi nije normalno u ovom patchu!?!?
Na tvom mjestu bih i ja bio protiv
Kako je svima tako je i tebi, i nece niko mjenjati tim samo Feeynord, i sta sad trebamo radi njega cekat sa ovim patchom!? S tim da moze umjesto feeynorda uzeti milion drugih timova.Analiticar=Ahmo je napisao/la:pa sto neki igraci mjenjaju timove, zatim na polusezoni im se mjenjaju neki od kljucnih igraca.ali eto kako hocete i gdje ima tutorial kako da se skine ovaj patchAnderson8 je napisao/la:A Bog zapovjeda da NE skinemo novi patch? I ne vidim sta tebi nije normalno u ovom patchu!?!?
A to za kljucne igrace, opet pisem kako je svima tako i tebi, neko otiso neko doso, tako je u Real Life
Link imas na prvoj stranici foruma http://www.pes6j.net/forum/index.php
Glory Glory Man United!
..andersone jesili skinuo ti patch ?!
..btw,ja sam skinuo i sve ono zavrsio,i kada udjem u network,i kad mi izbaci ona 2 servera:
1.server koji je samo za deemaz patch 6
2.server koji je za stari patch deemaz 5
..kad udjem u 1.server izbaci mi conection is lost,tako nesto,a kad udjem u ovaj dole mogu igrati i igram sa likovima koji imaju ovaj obicni stari,a meni je ustvari sve novo,tj. meni je uploudovan novi patch,ali ne moze da udje u server koji treba za njega
..e sad mi nije jasno,da li je to do mene,ili ce tek taj server biti otvoren kada se zatvori ovaj obicni deemaz patch 5,tj. kad se prekine sa radom

..btw,ja sam skinuo i sve ono zavrsio,i kada udjem u network,i kad mi izbaci ona 2 servera:
1.server koji je samo za deemaz patch 6
2.server koji je za stari patch deemaz 5
..kad udjem u 1.server izbaci mi conection is lost,tako nesto,a kad udjem u ovaj dole mogu igrati i igram sa likovima koji imaju ovaj obicni stari,a meni je ustvari sve novo,tj. meni je uploudovan novi patch,ali ne moze da udje u server koji treba za njega
..e sad mi nije jasno,da li je to do mene,ili ce tek taj server biti otvoren kada se zatvori ovaj obicni deemaz patch 5,tj. kad se prekine sa radom
- majestic24
- Kontakt:
anderson oko 11 cu biti tu,moram ici,zena zove

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
oce ko da igramo prijateljsku ?
i kako odradit ovaj patch
R.I.P VEDRAN PULJIC
- -Barcelona-
- Kontakt:
igracu ja prijateljsku s tobom,samo da skinem i instaliram patch(ako budem znaoAnaliticar=Ahmo je napisao/la:oce ko da igramo prijateljsku ?
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Jeste na novi patch prešli vi? Da i ja polako prelazim.. 
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Koji sad patch treba skidati ?Toxicity je napisao/la:Jeste na novi patch prešli vi? Da i ja polako prelazim..
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.