FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
braco moja sta sam cuo
ali me stid svakog od Vas koliko sam puta fulio .

Hidic napustio strucni stab, otisao u Libiju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako se ostvari Amirov transfer i ako cifra bude 6,5 miliona eura, mi bi mogli od ovog transfera vratiti citav dug poreznoj..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I meni je porezna prva pala na pamet. Komplet iznos bi ja njima preusmjerio istog momenta da se njih kutarišemo. Sve ostalo je kamilica u poređenju sa PU.
Željezničar za život cijeli!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ja vise ni sebi ne vjerujem kako se zovem al nmvz raspali jedan je zivot

Mi smo Željini, Željo je naš !
Ako je nesto pozitivno za nas svakako necemo ti vjerovati 

Zadnja izmjena: Vanadij, dana/u 25 maj 2022, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
znaci pun Vam je kurca mene i mojih informacija

Nije za one sa slabim želucem, @KANA jezik za zube, ako ih imaš 

mosa lošmi stićko tit-ula!

Ja ne znam zato klub zvanicno ne zamoli medije da nas ne povezuju vise sa Diglisicem. Covjek se preko naseg kluba reklamira bez da je ulozio ijednu marku. Taj covjek da je htio preuzeti klub do sad bi ga preuzeo. Zeljo je brand i samo je iskoristio ime Zelje da sebe promovise u BiH.
-
- Kontakt:
a gdje ces ga to pitati ?pa to ga ukucani svaki dan pitajuSudoHusika je napisao/la: ↑25 maj 2022, 14:34Ukratko.![]()
@dejo brate, ide li se na remo ove godine?

Ne ide brateSudoHusika je napisao/la: ↑25 maj 2022, 14:34Ukratko.![]()
@dejo brate, ide li se na remo ove godine?

poslusaj brata rezervisi i idi slobodno

Kroz Sporazum sa BH Telecomom će kupcima upravo tih, virtuelnih ulaznica, koji dolaze iz čitavog svijeta, biti data dodana vrijednost, jer će kupovinom takve ulaznice dobiti i link za praćenje TV prenosa Željinih utakmica.
Ovaj sistem će premijerno biti testiran na posljednjoj ovosezonskoj prvenstvenoj utakmici, koju FK Željezničar igra u gostima kod FK Sloboda.
Kupci svih virtuelnih ulaznica, koji svoje karte mogu kupiti online, plačajući kreditnim karticama, i to putem linka: tickets.fkzeljeznicar.ba, nakon kupovine će dobiti e-mail sa linkom i instrukcijama kako taj link mogu aktivirati i pratiti utakmicu.
FK Željezničar je raspoložen da ovo inovativno IT rješenje u budućnosti stavi na raspolaganje i svim ostalim sportskom kolektivima u BiH, koji za to budu zainteresirani. FK Željezničar se zahvalio svim svojim volonterima iz IT grupe, kao i BH Telecomu na spremnosti za saradnju, efikasnosti i energiji koja je uložena u osposobljavanje ovog inovativnog rješenja.
Ovaj sistem će premijerno biti testiran na posljednjoj ovosezonskoj prvenstvenoj utakmici, koju FK Željezničar igra u gostima kod FK Sloboda.
Kupci svih virtuelnih ulaznica, koji svoje karte mogu kupiti online, plačajući kreditnim karticama, i to putem linka: tickets.fkzeljeznicar.ba, nakon kupovine će dobiti e-mail sa linkom i instrukcijama kako taj link mogu aktivirati i pratiti utakmicu.
FK Željezničar je raspoložen da ovo inovativno IT rješenje u budućnosti stavi na raspolaganje i svim ostalim sportskom kolektivima u BiH, koji za to budu zainteresirani. FK Željezničar se zahvalio svim svojim volonterima iz IT grupe, kao i BH Telecomu na spremnosti za saradnju, efikasnosti i energiji koja je uložena u osposobljavanje ovog inovativnog rješenja.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Samo da ne bi ovaj post nestao.Semper je napisao/la: ↑25 maj 2022, 14:33Ja ne znam zato klub zvanicno ne zamoli medije da nas ne povezuju vise sa Diglisicem. Covjek se preko naseg kluba reklamira bez da je ulozio ijednu marku. Taj covjek da je htio preuzeti klub do sad bi ga preuzeo. Zeljo je brand i samo je iskoristio ime Zelje da sebe promovise u BiH.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, b00t, Bing [Bot], Cwirek, Direktorcic, MrkiMedo i 34 gosta.