Ili taj neki kinez, nisam u toku.
Imaju samo SK 4K koliko znam.
Mislis na strane sportske kanale? Pogledam kasnije sta ima na ovoj mojoj pa ti javim, vidio sam da imaju neki ali nemam 4K TV pa nisam ni ulazio na te kanale.
Njima treba zabraniti da bilo sta prenose.Robust je napisao/la: ↑24 maj 2022, 16:54bunarsport grupacija jadna nam majka kad krene liga nacija pa umjesto navijaca bude se culo šištanjeMiron je napisao/la: ↑24 maj 2022, 15:54Sada i službeno kraj medijskog mraka u BiH (glede reprezentacija)![]()
![]()
https://www.uefa.com/uefanationsleague/ ... rs-li/amp/
![]()
![]()
![]()
Jeste strane ne moraju ni biti sportski, znam da nemaju arene 4k. Zato mi još smješnije što mi ovaj pokušao prodati da su 4k.
Hvala, sad cu bas probati.harden je napisao/la: ↑25 maj 2022, 17:17https://test.alltvfans.com/select.html
Imas tu testne podatke za sva 4 servera.
Ma ne mora značiti da je 4k signal ako piše u nazivu. Probao sam par listi do sad od ovih sa pika, svaki ima grupu Bein 4k, i za svaki kanal gotovo piše da je 4k a ono meni ovamo daje sd signal.
Pa da, to oni malo edituju i ono sto kinez prodaje za 5 oni prodaju za 15.TonySosa je napisao/la: ↑25 maj 2022, 18:41Ma ne mora značiti da je 4k signal ako piše u nazivu. Probao sam par listi do sad od ovih sa pika, svaki ima grupu Bein 4k, i za svaki kanal gotovo piše da je 4k a ono meni ovamo daje sd signal.
Probao sam ovu neku mega listu sto je harden poslao, ovo praktično ista lista ko što oni dijele po piku![]()
![]()
Jadno.bombaysaphire je napisao/la: ↑26 maj 2022, 12:07Jao patetike na SPORTKLUBU-u zbog gubitka Engleske lige , Gojko im glavni komentator bio![]()
znaci unistice jos jedno finale sa zvukomMiron je napisao/la: ↑26 maj 2022, 16:50Edin i Kole opet idu na NBA finale, iz obje dvorane se rade tekme uživo![]()
Jadno.bombaysaphire je napisao/la: ↑26 maj 2022, 12:07Jao patetike na SPORTKLUBU-u zbog gubitka Engleske lige , Gojko im glavni komentator bio![]()
Neće, kao što nisu ni prije
Jedini preostali profesionalac na toj smećarskoj televiziji. Nažalost ni njega ne slušam jer su prevagnule negativne stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.