Prva liga FBiH 2021/22
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2021/22
Ko god da udje Igman ili Gosk,po meni slabija ekipa nije usla zadnji 10 godina(Mettaleghe jedino tu negdje).Gosk igracki smijesan,Igman svako malo vidim neka lakrdija+stadion ne ispunjava uslove.Volio bi vise da Igman udje cisto zbog nekog osvjezenja ali tuga ko ulazi...
Nadam se da ce sljedece godine Tosk biti ozbiljan kandidat.Evo 4 godine vrte se tu 2.-3.mjesto.Prelijep kraj i volio bi ih jedne godine vidjeti u PL
Nadam se da ce sljedece godine Tosk biti ozbiljan kandidat.Evo 4 godine vrte se tu 2.-3.mjesto.Prelijep kraj i volio bi ih jedne godine vidjeti u PL
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Još jedan gol u Bihaću i ne treba više. Može i još jedan penal.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ipak 5:3
, sa 1:3 na 5:3.
I dva crvena karton.
Dva penala i dva crvena kartona. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Znaci u ligi se 15 timova bori za plasman. Jedino Jedinstvo ima sigurno mjesto
rak rana bh fudbala, zajedno sa Duricem i co

Ni drugi nisu nista bolji, ova liga je slika i prilika drzave i sljama u njoj.
Bratstvo prodaje Gosku, Zvijezda Tomislavu, Igman bezveze ekipe sa sudijama krade protivnike iz kola u kolo.
Cirkus od Premijer do zadnjih liga, ovo ko prati i ulaze svoj novac bez povrata i dobiti je teska budala.
98% igrača lige mrzi Bihać. Prvenstveno radi sedmosatnog putovanja odakle god da putuješ, zatim zbog sudijskog genocida koji se gore odvija svaki put kada Bihać treba opstati u ligi.
Sjetimo se samo kada su imali 6 bodova na polusezoni, a u narednih 15 utakmica skoro sve uzeli. Nažalost gledao sam ih par puta i žao mi je što nisu davno ispali jer zaslužuju već godinama da budu ugašeni.
Ništa protiv grada Bihaća i Bišćana, ali jedinstvo je crna rupa i klub za niže lige.
Sjetimo se samo kada su imali 6 bodova na polusezoni, a u narednih 15 utakmica skoro sve uzeli. Nažalost gledao sam ih par puta i žao mi je što nisu davno ispali jer zaslužuju već godinama da budu ugašeni.
Ništa protiv grada Bihaća i Bišćana, ali jedinstvo je crna rupa i klub za niže lige.
NEMA NAZAD
Ovi ostali namještaju po potrebi dok to Jedinstvo radi konstantno godinama. Svaku sezonu zavAle nekog drugog da ispadne umjesto njih. Davno im je bilo vrijeme da urade reset al oni to ne žele. Ne biraju sredstva i način da ostanu. Liga bi se prosirivala zbog njih.Wanderson je napisao/la: ↑25 maj 2022, 19:41Ni drugi nisu nista bolji, ova liga je slika i prilika drzave i sljama u njoj.
Bratstvo prodaje Gosku, Zvijezda Tomislavu, Igman bezveze ekipe sa sudijama krade protivnike iz kola u kolo.
Cirkus od Premijer do zadnjih liga, ovo ko prati i ulaze svoj novac bez povrata i dobiti je teska budala.
Al čim je delegiran ovaj Poprzenovic znalo se sta ce se desit. Igre bez granica

Jedinstvo, Orašje, Gračanica. Mislim da su to klubovi koji najviše cirkusa prave u ligi, dva zbog konstantnog otimanja, a jedan zbog konstantnog namještanja utakmica.
- ASD
- Kontakt:
Treba reći da su klubovi ove sezone značajno smanjili sredstva.
Jedine budale su bile Igman, Gošk i Budućnost.
Tošk sa dosta smanjenim budžetom osigurao dobar plasman.
Jedine budale su bile Igman, Gošk i Budućnost.
Tošk sa dosta smanjenim budžetom osigurao dobar plasman.
Pa postoji valjda i moderator da očisti ovaj spam na temi.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Moderator jedino tebe ovdje treba da ukloni. Mi toliko vremena bili bez tebe, mozemo i dalje. Uhvati se sašk napretka, cim je kakav kriminal štimaljka, ti nanjušiš, valjda se sjetiš svog ugašenog kluba i njegovih malverzacija.
Svi pišu o nečistim ulascima, a gdje su nečasni opstanci i puštanje/prodavanje tekmi, ono kad ti ne treba.
Ima li čiste ekipe uopšte?
Ima li čiste ekipe uopšte?
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Jedinstvo je prvi predstavnik nezavisne BiH u Europi, klub koji je i u bivsoj drzavi bio stalan ucesnik kupa i stalan clan druge republicke lige, sportski simbol krajine koji je iznjedrio mnoge velike igrace Ex-yu fudbala kad ti je Bog dragi podario internet probaj iskoristiti da nesto saznas prije nego sto formiras misljenje, ljudi koji su trenutno u klubu nemaju podrsku vjerovatno ni ukucana a kamo li koga drugoga, ali ne daje to nikome za pravo da pljuje po toliko dugoj tradiciji.holyman je napisao/la: ↑25 maj 2022, 19:5598% igrača lige mrzi Bihać. Prvenstveno radi sedmosatnog putovanja odakle god da putuješ, zatim zbog sudijskog genocida koji se gore odvija svaki put kada Bihać treba opstati u ligi.
Ovo danas sto je odigrano nema cak toliko veze ni sa ljudima iz kluba (ne kazem da im nije dobro doslo) jednostavno neke druge stvari su u pitanju i ovoj rupi od saveza nazalost trenutno treba Jedinstvo dok se ne osposobi Krajina Cazin da ude i
manite tu pricu nema niko nista protiv Krajine, Jedinstva ofirni ste sto bi vi rekli

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Tu pricu o nekakvim klupskim (ne)uspjesima u antickoj grckoj okaci makcu o rep, ne pije to vode nigdje vise. Ne zivi se od stare slave, doduse jedinstvo nikada nije ni imalo slavu.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑25 maj 2022, 23:46Jedinstvo je prvi predstavnik nezavisne BiH u Europi, klub koji je i u bivsoj drzavi bio stalan ucesnik kupa i stalan clan druge republicke lige, sportski simbol krajine koji je iznjedrio mnoge velike igrace Ex-yu fudbala kad ti je Bog dragi podario internet probaj iskoristiti da nesto saznas prije nego sto formiras misljenje, ljudi koji su trenutno u klubu nemaju podrsku vjerovatno ni ukucana a kamo li koga drugoga, ali ne daje to nikome za pravo da pljuje po toliko dugoj tradiciji.holyman je napisao/la: ↑25 maj 2022, 19:5598% igrača lige mrzi Bihać. Prvenstveno radi sedmosatnog putovanja odakle god da putuješ, zatim zbog sudijskog genocida koji se gore odvija svaki put kada Bihać treba opstati u ligi.
Ovo danas sto je odigrano nema cak toliko veze ni sa ljudima iz kluba (ne kazem da im nije dobro doslo) jednostavno neke druge stvari su u pitanju i ovoj rupi od saveza nazalost trenutno treba Jedinstvo dok se ne osposobi Krajina Cazin da ude i
manite tu pricu nema niko nista protiv Krajine, Jedinstva ofirni ste sto bi vi rekli![]()
Ne treba meni internet kada svojim ocima gledam vrhunski kriminal koji se desava na tom stadionu vec godinama unazad, materijala ima vise nego u Haagu. Ne moram tebi govoriti da sam nazalost na svojoj kozi osjetio sudijski genocid pod boricima, ustvari ne moram ti nista govoriti kada se citava zemlja stidi tog kriminala u Bihacu, listica je za vas moralna institucija.
Vidim da si se nasao uvrijedjenim iako sam napisao da nemam apsolutno nista protiv Bihaca i Biscana, zato bih najiskrenije zelio da to smece od kluba kao sto je jedinstvo konacno ispadne iz prve lige i nikada se vise ne vrati.
NEMA NAZAD
Te seljačke folove ostavi za Tešanj i okolna sela. Kada bude ovo tvoj privatni forum onda pravi odabir ko može pisati na istom. Do tada pravac njiva i sjetva proljetna.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:18Moderator jedino tebe ovdje treba da ukloni. Mi toliko vremena bili bez tebe, mozemo i dalje. Uhvati se sašk napretka, cim je kakav kriminal štimaljka, ti nanjušiš, valjda se sjetiš svog ugašenog kluba i njegovih malverzacija.![]()
Dosta je više vašeg pritivizma, provokacija i uvreda na ovom pdf-u koje traje godinama.

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nebitan si. Vidiš da te niko ne doživljava. Nismo ni onda kada je tvoj ugaseni klupcic pravio cirkus, zašto bi sada?Mancini je napisao/la: ↑26 maj 2022, 04:47Te seljačke folove ostavi za Tešanj i okolna sela. Kada bude ovo tvoj privatni forum onda pravi odabir ko može pisati na istom. Do tada pravac njiva i sjetva proljetna.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:18Moderator jedino tebe ovdje treba da ukloni. Mi toliko vremena bili bez tebe, mozemo i dalje. Uhvati se sašk napretka, cim je kakav kriminal štimaljka, ti nanjušiš, valjda se sjetiš svog ugašenog kluba i njegovih malverzacija.![]()
Dosta je više vašeg pritivizma, provokacija i uvreda na ovom pdf-u koje traje godinama.![]()

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Koliko sam vam nebitan pokazuje činjenica da me prozivate i provocirate više od tri godine. Neki se registrovali radi mene.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑26 maj 2022, 06:47Nebitan si. Vidiš da te niko ne doživljava. Nismo ni onda kada je tvoj ugaseni klupcic pravio cirkus, zašto bi sada?Mancini je napisao/la: ↑26 maj 2022, 04:47Te seljačke folove ostavi za Tešanj i okolna sela. Kada bude ovo tvoj privatni forum onda pravi odabir ko može pisati na istom. Do tada pravac njiva i sjetva proljetna.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:18
Moderator jedino tebe ovdje treba da ukloni. Mi toliko vremena bili bez tebe, mozemo i dalje. Uhvati se sašk napretka, cim je kakav kriminal štimaljka, ti nanjušiš, valjda se sjetiš svog ugašenog kluba i njegovih malverzacija.![]()
Dosta je više vašeg pritivizma, provokacija i uvreda na ovom pdf-u koje traje godinama.![]()
bye bye
![]()

A prošle zime sam čuo zanimljivu priču sa zadnje utakmice u Tešnju. Valjda su prije utakmice TOŠK-Olimpik igrači domaćina saznali imena žena i djevojaka igrača Olimpika i onda kada je počela utakmica počeli psovati iste da bi valjda dekocentrisali goste. Za svakakve "taktike" sam čuo ali za ovu nisam donedavno.

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 26 maj 2022, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Wow, kakva priča, evo lizaloMancini je napisao/la: ↑26 maj 2022, 18:49Koliko sam vam nebitan pokazuje činjenica da me prozivate i provocirate više od tri godine. Neki se registrovali radi mene.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑26 maj 2022, 06:47Nebitan si. Vidiš da te niko ne doživljava. Nismo ni onda kada je tvoj ugaseni klupcic pravio cirkus, zašto bi sada?bye bye
![]()
![]()
A prošle zime sam čuo zanimljivu priču sa zadnje utakmice u Tešnju. Valjda su prije utakmice TOŠK-Olimpik igrači domaćina saznali imena žena i djevojaka igrača Olimpika i onda kada je počela utakmica počeli psovati iste da bi valjda dekocentrisali goste. Za svakave "taktike" sam čuo ali za ovu nisam donedavno.![]()
![]()
![]()
Molim moderatora da ove koji šire lažne dezinformacije a nemaju klub u PLFBiH odstrani sa teme. Hvala
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 12 gostiju.