Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Problem je 12 utakmica u repki, gdje proturleko zicer za zicerom.
On je fizički jedan od spremnijih u reprezentaciji ali postavlja se pitanje do kada ćemo forsirati igrača koji je do sad trebao biti barem 3-4 puta strijelac. Vrijeme je za preseljenje na klupu, a Prevljaka još manje želim gledati u reprezentaciji.
Problemi, problemi.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- Bazinga12345
- Kontakt:
Zadnja klupa

Njegov najveci problem, uz određene nedostatke koje ima u igri, je taj sto nema kontinuiteta evo vec 2 godine. Ne igra većinu utakmica pa onda kao nesto malo igra, pa opet ne igra vecinu i tako u krug.
Mislim da bi najbolje bilo da promijeni sredinu i negdje drugdje iskusa sreću jer ovaj trener fura neku filozofiju koja ne odgovara ni njemu niti bilo kojem drugom napadaču.
Naravno, negdje gdje ce redovno igrati i imati kontinuitet.
Gledao sam Freiburg nekoliko puta ove sezone (i prošle naravno) i djeluje mi da su napadacki, ofanzivno poprilično limitirana ekipa.
Nekako uzimaju bodove na disciplinu i puno trke a i u prilog im je išla cinjenica da su protivnici u borbi za evropska takmičenja osvajali manje bodova nego prošlih sezona.
Njihov najbolji strijelac je Grifo s 9 golova a koji nije klasicni napadac.
Napadač Holer dao 7 te Petersen 5.
Večeras nisam vidio taj promašaj ali jesam penal.
Kad se oboje sabere on dodje kao glavni tragicar...Mada svakako nisu zaslužili pobjedu jer nisu uspjeli dominirati s igračem vise čitavih sat vremena. Tragičari su svi a ponajviše Demirovic.
Mozda HsV jes da su cvajta al eto nek se nametnehurem je napisao/la: ↑21 maj 2022, 23:58Volio bih ga vidjeti u nekom dr.bundesligasu da nam potvrdi neke "upitnike"!
Njegov najveci problem, uz određene nedostatke koje ima u igri, je taj sto nema kontinuiteta evo vec 2 godine. Ne igra većinu utakmica pa onda kao nesto malo igra, pa opet ne igra vecinu i tako u krug.
Mislim da bi najbolje bilo da promijeni sredinu i negdje drugdje iskusa sreću jer ovaj trener fura neku filozofiju koja ne odgovara ni njemu niti bilo kojem drugom napadaču.
Gledao sam Freiburg nekoliko puta ove sezone (i prošle naravno) i djeluje mi da su napadacki, ofanzivno poprilično limitirana ekipa.
Nekako uzimaju bodove na disciplinu i puno trke a i u prilog im je išla cinjenica da su protivnici u borbi za evropska takmičenja osvajali manje bodova nego prošlih sezona.
Kad se oboje sabere on dodje kao glavni tragicar...Mada svakako nisu zaslužili pobjedu jer nisu uspjeli dominirati s igračem vise čitavih sat vremena. Tragičari su svi a ponajviše Demirovic.
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Pa ovakav, "radni" napadac, i moze igrati samo u takvom radnickom timu. Taj rad mu je najveci kvalitet, ako ne moze igrati u ekipi koja trazi bas to, gdje ce onda.hurem je napisao/la: ↑21 maj 2022, 23:58Volio bih ga vidjeti u nekom dr.bundesligasu da nam potvrdi neke "upitnike"!
- ASD
- Kontakt:
On nikada neće moći igrati sam. Uvijek će trebati partnera u napadu iako većina klubova u Evropi danas igra sa jednim napadačem.
- ASD
- Kontakt:
Ma to je bilo rijetkost. Uglavnom kupio otpatke i u Švicarskoj.Tristan10 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 19:46Sad se prezentira da je samo radni napadac, medjutim ranije je postizao finih golova, lobovao golmane i slicno, znaci osjecaj za loptu ima. Ali kad udjes u taj negativni spiral ili kako se vec zove, onda bude tesko i teret. Zato vjerovatno i nema tih golova.
St.Gallenov prvi napadač je bio Itten oko koga se sve vrtilo. Bio je puno opasniji po gol od Demirovića iz svake pozicije iako je bio po postav i iza njeg.
- ASD
- Kontakt:
Pa nije da nema tehnike, to nisam negirao nikada. Ali kažem da nema napadački killer instinct.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Liga je presmiješna.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ali i konkurencija je losa Niederlechner zna samo trčati Pepi nije još nivo za Bundesligu barem se do sada nije dokazao .
Dobra šansa za Demorovica
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, ajdohordas, Alipasino, Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, bavariapivo, bhfanatic14, bordocrveni, CAGarfia, COYGBiH, Direktorcic, DjaniTarik, Fudo, fukara87, galia95, GG3, Hafiz00, Hrammm1921, invincible1921, JackW, JayCatwright, Jegres, Kaunas, LaMeloBall, legendarnadruga, lol89, Majstorinho, meecko, MrPink, myself, Napapijri, Pirke, Poligon10, rishovski, SanaBosna, Scholl, Serha, Sheyi, Shogun, signalidunapark, sony_91, TheTruth34, totasef1, travuljasSs, tuitamo, zeljovolimte i 360 gostiju.