Dobro nam došaoRAStolac01 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 14:09Pozdrav momci ,
pratim pdf vec godinama , pa sam se konacno odlučio da vam se pridruzujem![]()
![]()

Dobro nam došaoRAStolac01 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 14:09Pozdrav momci ,
pratim pdf vec godinama , pa sam se konacno odlučio da vam se pridruzujem![]()
![]()
Druze ima gorih od meneMostarwolf1981 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 15:08Only brate ti si najglasniji bio, da nisi ti dohak'o Dzemilu?![]()
+1Espiritosanto je napisao/la: ↑26 maj 2022, 15:26Ma i on je svjestan da ga se neće lako okaniti ni ovi iz sda,izborna je godina, treba poene skupljati na sve načine.
Raja to ne podržava i sigurno je u ne zavidnoj poziciji.
Šoše hvala za sve i puno ti sreće želim u budućnosti,ali možda i nije tako loše malo osvježiti i administraciju i igrački kadar
Možeš li nam reći čega je Bakir Izetbegović predsjednik?Vasper je napisao/la: ↑26 maj 2022, 15:29Bravo, stvarno bravo za ove likove sto su pisali covjeku zbog sastanka sa bakirom. U Americi i x drugih drzava presjednici ugoste prvake/pobjednike kupa dok je samo u nas, nasima to ogroman problem. Da je najgori ikad presjednik on ima pravo da pozove i ugosti pobjednike pogotovo u nasoj drzavi gdje se zna kakvo je stanje(dodik * borac). Prije nego sto me ovi isti osude samo da dodam da nisam clan niti cu ikad biti ijedne stranke. Zahvaljuci sportskim fudbalskim umovima i poltickim ekspertima, napusta nas mlad, uspjesan, prspektivan covjek koji je zaduzen za sve ovo sto se desava Velezu u proteklih nekoliko godina. Stvarno ne mogu da dokucim tu razinu razmisljanja da se covjek vrijeđa zbog takvog jednog sastanka.
Samo se nadam da ce uprava ponistit ovu ostavku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.