OldFashioned je napisao/la: ↑26 maj 2022, 16:51A SDA je prijatelj, šta li ?![]()
Ovakve situacije su super da se otkriju uljezi kluba, još da se imenujete pa da vas i sa tribine sklonimo aBd.
Nova himna za 100 rodjendan
OldFashioned je napisao/la: ↑26 maj 2022, 16:51A SDA je prijatelj, šta li ?![]()
Ovakve situacije su super da se otkriju uljezi kluba, još da se imenujete pa da vas i sa tribine sklonimo aBd.
Svim silama se boritiv protiv kukolja!!!!!OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 16:51OldFashioned je napisao/la: ↑26 maj 2022, 16:51A SDA je prijatelj, šta li ?![]()
Nova himna za 100 rodjendan
Ok radnički klub, podržajem.YU1892 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 16:42ocito pojedinci nemaju pojma za koga navijaju, dali su samo mladi ili ih roditelji nisu dobro uputili u to necu da ulazim ali ovo je velika ljaga bacena na klub.Podrzavao sam i dalje cu podrzavati ovu upravu jer rade fenomenalan posao ali sve to vrlo lako mogu da obrisu gumicom kada mijesaju jabuke i kruske.Ovakve se stvari ne smiju desavati a pogotovo ne smiju opravdavati medju navijacima koji istinski znaju sta Velez znaci, radnicki klub, klub raje!
Otiđi u upravu i potjeraj redom, prvo Hasica (mada je jasno po zadnjih godinu dana, da on lagano diže sidro)q, onda tjeraj redom ostale, samo se bojim na kraju da vas neće ostati na tribini 20 ili 30, pa da se ne iznemaditeOldFashioned je napisao/la: ↑26 maj 2022, 16:51A SDA je prijatelj, šta li ?![]()
Nemaš ti pojma šta pišeš.SejoSexon je napisao/la: ↑26 maj 2022, 16:54Ok radnički klub, podržajem.YU1892 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 16:42ocito pojedinci nemaju pojma za koga navijaju, dali su samo mladi ili ih roditelji nisu dobro uputili u to necu da ulazim ali ovo je velika ljaga bacena na klub.Podrzavao sam i dalje cu podrzavati ovu upravu jer rade fenomenalan posao ali sve to vrlo lako mogu da obrisu gumicom kada mijesaju jabuke i kruske.Ovakve se stvari ne smiju desavati a pogotovo ne smiju opravdavati medju navijacima koji istinski znaju sta Velez znaci, radnicki klub, klub raje!
Ali koje raje, one sto je 92 otišla iz Mostara, i sjeća se nekih lijepih vremena, one koja je počela navijati za druge klubove.
Ovo je radnički klub, klub raje koja ga voli i prati, a medju njima ima raznih profila, a daleko najviše sda ovaca i to je sadašnji Velez, i zbog toga ga nimalo manje ne volim. Politike uvjerenja i ljudi odlaze, nestaju, Velez ostaje, kao i oni koji ga vole, bez obzira na bilo kakvu stranačku, rasnu ili etničku pripadnost
Hija zekaneSejoSexon je napisao/la: ↑26 maj 2022, 16:54Ok radnički klub, podržajem.YU1892 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 16:42ocito pojedinci nemaju pojma za koga navijaju, dali su samo mladi ili ih roditelji nisu dobro uputili u to necu da ulazim ali ovo je velika ljaga bacena na klub.Podrzavao sam i dalje cu podrzavati ovu upravu jer rade fenomenalan posao ali sve to vrlo lako mogu da obrisu gumicom kada mijesaju jabuke i kruske.Ovakve se stvari ne smiju desavati a pogotovo ne smiju opravdavati medju navijacima koji istinski znaju sta Velez znaci, radnicki klub, klub raje!
Ali koje raje, one sto je 92 otišla iz Mostara, i sjeća se nekih lijepih vremena, one koja je počela navijati za druge klubove.
Ovo je radnički klub, klub raje koja ga voli i prati, a medju njima ima raznih profila, a daleko najviše sda ovaca i to je sadašnji Velez, i zbog toga ga nimalo manje ne volim. Politike uvjerenja i ljudi odlaze, nestaju, Velez ostaje, kao i oni koji ga vole, bez obzira na bilo kakvu stranačku, rasnu ili etničku pripadnost
Dovoljno i 20 koji iskreno vole, a ne osobe poput tebe. Nemas ti brtalju pojma sta je VelezSejoSexon je napisao/la: ↑26 maj 2022, 16:56Otiđi u upravu i potjeraj redom, prvo Hasica (mada je jasno po zadnjih godinu dana, da on lagano diže sidro)q, onda tjeraj redom ostale, samo se bojim na kraju da vas neće ostati na tribini 20 ili 30, pa da se ne iznemaditeOldFashioned je napisao/la: ↑26 maj 2022, 16:51A SDA je prijatelj, šta li ?![]()
Cuj gdje je bio,pumpao pare u FK Sarajevo, jer Sarajevo je klub vrijedni od 100 drugihOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 17:15Gdje me ne ubise na Heliodromu da ne gledam ovo
Moj Veleze sta ti rade
Kad sam isao po nakvim vukojebinama u sjevernoj Bosni prije 5-6 godina. Tada niko nista
Sad odjednom svi vole Veleza
Bakire gdje si bio kad smo bili u drugoj ligi
I opet kada budemo igrali drugu ligu, onda nigdje nikoga
FUJ
Nije stvar u tome, naravno da svaki privrednik u BiH je u nekoj stranici , inače ne bi mogao poslovati,prolaziti na tenderima itd znaš i sam.
Ohladi malo, ponasas se kao da ti je 12 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.