Ohladi me. Šta ti nije jasno ?

Za VELEŽ i protiv dobro poznatog kukolja i u vatru !
Ohladi me. Šta ti nije jasno ?
Opet si napaljen kao da ti je dvanaest, a ne 40+OldFashioned je napisao/la: ↑26 maj 2022, 17:34Ohladi me. Šta ti nije jasno ?
Za VELEŽ i protiv dobro poznatog kukolja i u vatru !
Bravo Feđa!Odlazak Džemila Šoše iz direktorske fotelje Veleža danas je centralna tema u bh. fudbalu. Još uvijek nema zvaničnih informacija o odlasku, kao ni oglašavanja kluba.
Na Facebooku se samo kratko oglasio statusom Feđa Dudić, trener Veleža.
- Sve što je činio i radio uvijek je bilo isključivo u interesu kluba. Nema žene i djece, njegova žena i djeca su Velež! 24 sata na usluzi i uvijek dostupan za sve, Džemil Šoše je dio Veleža, a Velež je veliki dio u srcu Džemila Šoše, to ne ide jedno bez drugoga, napisao je Feđa Dudić.
Nedavno kad smo igrali utakmice u Europi i Grbavici, SDPovci nasi u vladi KS su isto radili i naravno da mi nije krivo ako mogu pomoći i hoce neka pomognu. Malo ko zna, ali oni su sredili da pola para za stadion da vlada ks za rentu Zelji. Sredili nam one testove besplatno, na inicijativu ministra Ade Stete SDPovca inace clana uprave Veleza. Hvalili se po fb sa tim, neka su hvala im.Espiritosanto je napisao/la: ↑26 maj 2022, 17:31Nije stvar u tome, naravno da svaki privrednik u BiH je u nekoj stranici , inače ne bi mogao poslovati,prolaziti na tenderima itd znaš i sam.
Ali sda je ovim potezom pokušala da se reklamira preko leđa Veleža,da se prikažu kao zaslužni za nešto i da su sada oni neki odlučujući faktor,a znamo svi da nas niko nije bendao kad smo se vukli po ledinama prve lige.
Problem je što hoće brate da nas uvale u neku kampanju, u lične konflikte bakir/ Čović,sda/ hdz, bošnjaci/ hrvati,muslimani/ katolici.
Treba li nam to,podržavas li to??
To svakako građani, seljaci i bilo kakve te podjele ne podržavam.Rodjeni81 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 17:53Nedavno kad smo igrali utakmice u Europi i Grbavici, SDPovci nasi u vladi KS su isto radili i naravno da mi nije krivo ako mogu pomoći i hoce neka pomognu. Malo ko zna, ali oni su sredili da pola para za stadion da vlada ks za rentu Zelji. Sredili nam one testove besplatno, na inicijativu ministra Ade Stete SDPovca inace clana uprave Veleza. Hvalili se po fb sa tim, neka su hvala im.Espiritosanto je napisao/la: ↑26 maj 2022, 17:31Nije stvar u tome, naravno da svaki privrednik u BiH je u nekoj stranici , inače ne bi mogao poslovati,prolaziti na tenderima itd znaš i sam.
Ali sda je ovim potezom pokušala da se reklamira preko leđa Veleža,da se prikažu kao zaslužni za nešto i da su sada oni neki odlučujući faktor,a znamo svi da nas niko nije bendao kad smo se vukli po ledinama prve lige.
Problem je što hoće brate da nas uvale u neku kampanju, u lične konflikte bakir/ Čović,sda/ hdz, bošnjaci/ hrvati,muslimani/ katolici.
Treba li nam to,podržavas li to??
Ovo je definitivno kiks sto su otisli gore bakiru, ne trebaju ic ali ne treba ni praviti sad pricu da je smak svijeta i povlačiti ove retardirane price seljaci gradjani i slicno.
+10000
VictoriasFikret je napisao/la: ↑24 maj 2022, 19:13@MostarskiSin, hoće li se Konferencijska liga igrati u Nike opremi?
Nemam pojma, jos se nista aman ne prica oko toga jer nismo ni znali do prije par dana hocemo li igrat europu uopsteVictoriasFikret je napisao/la: ↑26 maj 2022, 18:51Da ponovim pitanje.
VictoriasFikret je napisao/la: ↑24 maj 2022, 19:13@MostarskiSin, hoće li se Konferencijska liga igrati u Nike opremi?
Hajde sada kad ste svi veliki navijaciPozivamo vas da i sutra budete naš dvanaesti igrač, i da zajedno pozdravimo naše Rođene.
Ulaznice za utakmicu između FK Velež Mostar i FK Sarajevo možete kupiti u službenim prostorijama Kluba na adresi Adema Buća 6 (naselje Cernica), još sutra od 8 do 15 sati. Također, prodaja ulaznca će se vršiti i na prodajnom mjestu ispred stadiona Rođeni pred samu utakmicu.
Utakmica je na rasporedu sa početkom od 20 sati.
SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA
Vidimo se na stadionu!
#musvdg
#RođeniZaVječnost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.