NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2021/22
Koliko je liga grohnula u zadnje 3 godine malo je reći, ne mogu vjerovati da ćemo poslije takvih clash of titans u 2000tim i 2010-19 gledati teletabise Browna , Smarta , Whitea? kako ono već u velikom finalu 
Poslije Kobe vs Magic, Nowitzki vs LeBron & Wade, Kawhi vs Durant , Durant vs Kobe , Kawhi & Duncan vs LeBron ,Bosh , Wade, pa Curry vs LeBron, Durant vs Kawhi vs Curry , Pa Kawhi vs Curry vs Durant , pa KD and Curry vs Irving and LeBron ... Pa onda Paul George u Indiani, Houston & Harden.... Itd itd ovako na prvu mi naumpada ... Dosli do Browna , Willamsa i ne znam ti vec koja imena haha
Debel razlog za ovo su povrede kroz zadnjih par godina i loš managment
Uporedimo top 10-15 igrača 2016 sa ovim danas ,izgleda smiješno...
LeBron, KD , Curry , Kawhi , Harden , Davis , George , Cousins, Irving , Thompson, Love , Lillard ...
Poslije Kobe vs Magic, Nowitzki vs LeBron & Wade, Kawhi vs Durant , Durant vs Kobe , Kawhi & Duncan vs LeBron ,Bosh , Wade, pa Curry vs LeBron, Durant vs Kawhi vs Curry , Pa Kawhi vs Curry vs Durant , pa KD and Curry vs Irving and LeBron ... Pa onda Paul George u Indiani, Houston & Harden.... Itd itd ovako na prvu mi naumpada ... Dosli do Browna , Willamsa i ne znam ti vec koja imena haha
LeBron, KD , Curry , Kawhi , Harden , Davis , George , Cousins, Irving , Thompson, Love , Lillard ...
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
U jednom postu si sam sebe demantovao, 80% navedenih igrača je idalje u Top15, ali to što nisu ušli u PO, što su chokali ili bili pometlani nije razlog da ostale degradiramo.
Ne treba vise odg na ove postove, jednostavo pisu jer mrze klubove koji se 80% igrati u velikom finalu i onda ove gluposti pisu
Al evo hajd da sad se nadovezem
Zamisli kazu koliko je grohnulo navodno, a onda u takvoj losoj konkurenciji ti Lakersi bili 11 sa Lebronom, Davisom, Rw, ali kad su ti isti bili prvaci onda bublle nije bio obicno sranj.e vec nikad jaci
U bubble Majami jedva izbacio ove Celticse s prvim centrom pazi ovo Theis + svi ostali 2 god mlađi, al tad si bili beton sad **** 

Ovaj lik nostalgičar je najjači, sve on spomenu, a nigdje Piercea , KG-a, Raya.
Došla je smjena generacija, ne znam šta ti to toliko smeta.
Ruku u vatru dajem da će iz ove sad generacije 3-4 igrača biti kandidati za top 15, top10 svih vremena.
Došla je smjena generacija, ne znam šta ti to toliko smeta.
Ruku u vatru dajem da će iz ove sad generacije 3-4 igrača biti kandidati za top 15, top10 svih vremena.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Malo trol malo ima istine. U zadnjih 10-15 godina su se pojavili neki historijski igraci koji su na zamaku karijera.
Lebron- nema se sta posebno pricat, do Jordana i cudo prirode
Curry- Suter kakvog svijet nije vidio i napravio revoluciju u kosarci
Durant- Scorer kakvog vjerovatno necemo vidjeti zadugo ako ikad
Dakle 3 igraca skupa u prajmu bili koji se nece vidjjeti zadugo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Giannis, Luka, Tatum, možda i Ja završavaju karijere u top 15 all time.
Giannis kuca na top10, koliko će moći ostaje da vidimo.
Giannis kuca na top10, koliko će moći ostaje da vidimo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ma prestat košarku gledat' skroz jer nema Brona u finalu.
Lebron - prvi FMVP u 28. god.Brokula je napisao/la: ↑26 maj 2022, 21:32Malo trol malo ima istine. U zadnjih 10-15 godina su se pojavili neki historijski igraci koji su na zamaku karijera.
Curry - nijedan
Durant - u 29. god.
Giannis - 27
Tatum - 24
Ova dvojica sa svojim ekipama.

Svaka cast, to je ono o cemu ja govorim, najgori PO u zadnjih 20 godina. Zeleni misle da je hejt ali su straight up facts.RollMan je napisao/la: ↑26 maj 2022, 20:57Koliko je liga grohnula u zadnje 3 godine malo je reći, ne mogu vjerovati da ćemo poslije takvih clash of titans u 2000tim i 2010-19 gledati teletabise Browna , Smarta , Whitea? kako ono već u velikom finalu
Sjetiti se samo serija poput LAL-Spurs pocetkom 00'te,Miami '06, LAL-BOS krajem 00'tih, pa Spurs-Heat, GS- Cavs itd. i uporediti s ovim finalom sad (bez obzira ko ga bude igrao).
Medijska paznja, naboj, direktni dueli superstara, kvalitet igraca, ekipa itd., sve za tri klase jace bilo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Curry-Doncic i Giannis-Tatum kao nisu direktni dueli superstara?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Evo treba pisati da se NbA ukine jer je grohnula, nema vise razloga pratiti jer Lakersi nmg ni u PO
Bio je zanimljiv PO kad je GSW imao 16-1 ovo je sad **** naravno
Oj razmišljanja, daj po 3 All-Stara u svaki tim da bude zanimljivije, haha.
Nevjerovatno.
Baš suprotno treba da bude gotiva kad ekipe koje su razvile svoje igrače kroz draft, imaju uspjeh, a ne na silu krojene superstar ekipe, ako Boston uspije uzeti ovo je ispred 2008 po svim parametrima, jer ova ekipa je građena godinama.
Nevjerovatno.
Baš suprotno treba da bude gotiva kad ekipe koje su razvile svoje igrače kroz draft, imaju uspjeh, a ne na silu krojene superstar ekipe, ako Boston uspije uzeti ovo je ispred 2008 po svim parametrima, jer ova ekipa je građena godinama.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dje grohnula NBA, mrsko mi opet trazit listu onih igraca ispod 25 godina, haos koliko talenta, nikad onoliko talenta nisam vidio u isto vrijeme u ligi. plus obecavajuce draft klase
A opet svi znamo da igraci tek sa 26+ulaze u prajm
nego interesantan prikaz promjene kosarke, 5 igraca prijeti za 3 i maksimalno 2 u vrhunskoj ekipi

A opet svi znamo da igraci tek sa 26+ulaze u prajm
nego interesantan prikaz promjene kosarke, 5 igraca prijeti za 3 i maksimalno 2 u vrhunskoj ekipi

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kakav boost za GSW bi ovo bio
The latest on Gary Payton II from Anthony Slater:
"He’s moving that left arm much more freely. I wouldn’t be stunned (if he's back) by Game 1 in the Finals. At this point, I expect to see him in the Finals if the Warriors get there."
(via @SteinyGuru957)
"He’s moving that left arm much more freely. I wouldn’t be stunned (if he's back) by Game 1 in the Finals. At this point, I expect to see him in the Finals if the Warriors get there."
(via @SteinyGuru957)
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kad bi se on vratio plus Otto pa i Iggy donekle, bili bi u finalu favoriti, ali hajmo prvo Dallas srediti.Brokula je napisao/la: ↑26 maj 2022, 22:03Kakav boost za GSW bi ovo bio
(via @SteinyGuru957)
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- akisarajevo92
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑26 maj 2022, 22:01nego interesantan prikaz promjene kosarke, 5 igraca prijeti za 3 i maksimalno 2 u vrhunskoj ekipi

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.