Forum
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: Forum
i čovjek iz Holandije treba da poštuje naše zakone kada je u BiH. a ovaj forum je u BiH.
Je li moguce da korisnik @CURVA SUD nije sankcionisan ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
Mr Plummer
- Kontakt:
Pa moguce je, ali to se ipak nije desilo.Puma je napisao/la:Je li moguce da korisnik @CURVA SUD nije sankcionisan ?
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
ma da, nek i dalje nastavi j-bavati majke clanovima foruma 
Call the coroner!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da nisi razumio @Mr Plummerov post. CURVA SUD je, naravno, banovan upravo zbog sinoćnjih psovki i vrijeđanja pojedinih forumaša.Puma je napisao/la:ma da, nek i dalje nastavi j-bavati majke clanovima foruma
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
nisam razumio
OK onda, izvinjavam se 
Call the coroner!
-
Mr Plummer
- Kontakt:
Hvala Monologu na prevodu. Da, banovan je.
Ordem e progresso
i ovaj je onda takavadmin je napisao/la:zato što je propagirao nedozvoljene radnje.
P.S. Bilo je i gorih pa niko ništa...'ajde de...
-
Mr Plummer
- Kontakt:
Iskreno ja bas i ne vidim jasno o cemu se ovdje radi, mozesl li malo pojasniti?mandraX je napisao/la:i ovaj je onda takavadmin je napisao/la:zato što je propagirao nedozvoljene radnje.
P.S. Bilo je i gorih pa niko ništa...'ajde de...biLo i prošLo ...
Ordem e progresso
Ovo mi bio avatarMr Plummer je napisao/la: Iskreno ja bas i ne vidim jasno o cemu se ovdje radi, mozesl li malo pojasniti?

...i ovi iz foteLja mi ga ukLoniLi
-
Mr Plummer
- Kontakt:
Bzebeli nisi nijedan joint smot'o u zivotu nego ti onako cool izgleda na avataru.
A pitao sam te za taj novi avatar...
Ordem e progresso
Jel to tvoja stvar? Trebam ti odgovoriti na to? ... de molim te...o'LadiMr Plummer je napisao/la:Bzebeli nisi nijedan joint smot'o u zivotu nego ti onako cool izgleda na avataru.
Novi avatar? Sta sa njim? Da i ovaj ukLonim, ili cete vi?
pitanje za admina , zanima me kako to da ste postavili pravila foruma u kojima se nalazi clanak koji kaze da je zabranjeno mjenjati nazive gradova a onda recimo na temi koga gotivite procitah 20 puta Listica i ne vidjeh ni jedno upozorenje , a recimo neki kreten ce meni obrisati post ako sam napisao da je (nakon 10 tekmi bez poraza ) Siroki za Sa barcelona . Neznam je.li misao vodilja bila da se potjeraju navijaci Borca(prvi napustili forum) Zrinjskog (drugi napustili forum) i Sirokog (treci napustili forum ) ali izgleda da se uspjelo , sjecam se da sam bio jedan od prvih koji se registrirao i pisao na ovom forumu s ocekivanjem da ce prerasti djecije bolesgti zvane Sa,Zeljo,Ustase,Cetnici ali ocito da se nakon nekog vremena (posebno iz razloga nelogicnog odabira moderatora) izgubila misao vodilja da je ovo forum svih klubova iz BH a ne samo Sarajevske zlibine na sto je danas spao .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- Megamon
- Kontakt:
Sto se stidis historije?
Stidis se svoje rijeke,milion puta se za Zenicu reklo da je Smogovgrad pa se niko nije zalio.
Stidis se svoje rijeke,milion puta se za Zenicu reklo da je Smogovgrad pa se niko nije zalio.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma oni su manjina pa moraju vazda srati o nekoj ugrozenosti.Megamon je napisao/la:Sto se stidis historije?
Molim moderatore na navrate malo do topica o Juventusu, jer ovaj amel došao provocirati i bezveze samo diže tenzije. Hvala!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
juventus 0244 je napisao/la:Molim moderatore na navrate malo do topica o Juventusu, jer ovaj amel došao provocirati i bezveze samo diže tenzije. Hvala!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Navratili i obrisali ono što je neprimjerenojuventus 0244 je napisao/la:Molim moderatore na navrate malo do topica o Juventusu, jer ovaj amel došao provocirati i bezveze samo diže tenzije. Hvala!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.