Takodjer
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- HuseinKapetan9
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
- OldFashioned
- Kontakt:
Reče lik koji 90% upisa napiše 25 sec. poslije Epija.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Zar ne ugase wifi kako bi penzioneri spavali u staračkom. Mostar je stvarno napredan grad.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Mora da sanjas Epija i Marsala, jos i to na taj PTSD. Samo hrabro.OldFashioned je napisao/la: ↑27 maj 2022, 01:11Reče lik koji 90% upisa napiše 25 sec. poslije Epija.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mislio sam da će malo više od jednog posta trebati da mi spomeneš roditelja, izgleda se nije popila terapija večerasOldFashioned je napisao/la: ↑27 maj 2022, 01:07Fašista te napravio.
Ti moderator ?Baci Bože cigletinu!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Treba ovo @anel malo pocistiti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nesto novo, inace mu se djeca motaju po glavi kako cujem.harden je napisao/la: ↑27 maj 2022, 01:14Mislio sam da će malo više od jednog posta trebati da mi spomeneš roditelja, izgleda se nije popila terapija večerasOldFashioned je napisao/la: ↑27 maj 2022, 01:07Fašista te napravio.
![]()
- OldFashioned
- Kontakt:
I admin se zayebe pa takvima dadne moderatora. Realan si kao sudije u prvoj ligi federacije. Haj zdra'o!harden je napisao/la: ↑27 maj 2022, 01:14Mislio sam da će malo više od jednog posta trebati da mi spomeneš roditelja, izgleda se nije popila terapija večerasOldFashioned je napisao/la: ↑27 maj 2022, 01:07Fašista te napravio.
![]()
Samo fakte. U razgovore upadaš samo kao podrška i klimač glavom, vlastitu nikad nisi ni imao.KSG je napisao/la: ↑27 maj 2022, 01:14Mora da sanjas Epija i Marsala, jos i to na taj PTSD. Samo hrabro.OldFashioned je napisao/la: ↑27 maj 2022, 01:11Reče lik koji 90% upisa napiše 25 sec. poslije Epija.![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ni roda ne vjeruje šta je donijela. 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bgm sutra će zaplatiti neka djevojčica, valja istrest ovaj bijes.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
A tvoja u analnom otvoru admina, ironicni nas Paravinja.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Dosta profulanih terapija veceras
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Siguran sam da bi ovi glumci prvi hrlili da se klanjaju mjesecu, suncu, teletu da su u onom vaktu.
Kada se paganstvo vrati u mainstream, zalutali će se prvi bacati na koljena.
Držati se bilo koje vjere ( Abrahamske ) iziskuje disciplinu, mentalnu snagu, odricanje poriva u ovom fizičkom obliku koji živimo.
Kada se paganstvo vrati u mainstream, zalutali će se prvi bacati na koljena.
Držati se bilo koje vjere ( Abrahamske ) iziskuje disciplinu, mentalnu snagu, odricanje poriva u ovom fizičkom obliku koji živimo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Baš je čudno da su svi ovi obojeni iz Zenice
Epi kad idući put budeš dolazio na Sedrenik kod 7 šuma, ponesi obojenu zastavu, neće ti niko ništa.
Epi kad idući put budeš dolazio na Sedrenik kod 7 šuma, ponesi obojenu zastavu, neće ti niko ništa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Mnogo mrznje medju ljudima.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Izražavam zabrinutost za situaciju na Chatu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Ne moze se o politici, moze o ped.erluku.sta ti je biti napredan.
nisu problem taj neki obicna homoseksualnost, nego ovo sto je izraslo zadnjih godina...
poznajem pricu iz kindergartena u Becu....
kaze imaju djete od 4 godine, gdje roditelji insistiraju na zvanju "it" kao gender pronoun itd.
djete je zenskog spola..
direktiva od roditelja je, da ako nekim slucajem netko od teti nazvao dijete "she" onda bi za uzvrat trebalo nazvati jos sa "he", kako bi bilo u egalu
ludilo...ovi iz lgbt+ kazu da je to normalno
a sta kazu ovi nasi na forumu?
sta kazu ovi nasi na forumu o Allyn Walker i jel normalno sto ona pise, da su ped.fili isto "normalni"?
poznajem pricu iz kindergartena u Becu....
kaze imaju djete od 4 godine, gdje roditelji insistiraju na zvanju "it" kao gender pronoun itd.
djete je zenskog spola..
direktiva od roditelja je, da ako nekim slucajem netko od teti nazvao dijete "she" onda bi za uzvrat trebalo nazvati jos sa "he", kako bi bilo u egalu
ludilo...ovi iz lgbt+ kazu da je to normalno
a sta kazu ovi nasi na forumu?
sta kazu ovi nasi na forumu o Allyn Walker i jel normalno sto ona pise, da su ped.fili isto "normalni"?
dobre guzove ima Belma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.