Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Megamon
- Kontakt:
Re: Chat
Prije 27 godina odrzane su 14-ste zimske olimpijske igre Sarajevo 1984.
Moze li se to ponoviti u skorijoj buducnosti?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Prije 27 godina odrzane su 14-ste zimske olimpijske igre Sarajevo 1984.
u sarajevu?
ne vjerujem
- Ponos Torina
- Kontakt:
da se sjetim Vucka i Olimpijade 84 godine na danasnji dan
[youtube][/youtube]
Vucko najaci

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Vucko najaci
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 07 feb 2011, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Joj jbt kako mi se svidela Honda Civic GTI prodaje je lik za 5300e moram da vidim sta cu. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Koje je godiste, koliko trosi da ti ja kazem isplat l' se ?Devil je napisao/la:Joj jbt kako mi se svidela Honda Civic GTI prodaje je lik za 5300e moram da vidim sta cu.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
gle strucnjakaKop je napisao/la:Koje je godiste, koliko trosi da ti ja kazem isplat l' se ?Devil je napisao/la:Joj jbt kako mi se svidela Honda Civic GTI prodaje je lik za 5300e moram da vidim sta cu.
Isplati se za 5300,pa da trosi metar-litar.Kop je napisao/la:Koje je godiste, koliko trosi da ti ja kazem isplat l' se ?Devil je napisao/la:Joj jbt kako mi se svidela Honda Civic GTI prodaje je lik za 5300e moram da vidim sta cu.
2004.godiste.
Evo i slika jedva sam nasao za ovo godiste,i to iz pozadine mislim da je ovo slika iz Sarajeva.

- alfarouqaminu
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Isplati se za 5300,pa da trosi metar-litar.Kop je napisao/la:Koje je godiste, koliko trosi da ti ja kazem isplat l' se ?Devil je napisao/la:Joj jbt kako mi se svidela Honda Civic GTI prodaje je lik za 5300e moram da vidim sta cu.![]()
2004.godiste.
Evo i slika jedva sam nasao za ovo godiste,i to iz pozadine mislim da je ovo slika iz Sarajeva.![]()
devile opet nas farbas...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Veceras cu ti guzove poderatiMont0 je napisao/la:
@ Emire sine, veceras obavezno napadaca stavi na gol, a golmana u napad,
P.S Devile jesil to u BiH ?
A C A B !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Imam istu takvu na NFS leti , dobra u krivinama, start sta da ti pricam

Jesi video jesam bezobrazan.
Bio sam ti danas u kraju,im'o nekog posla.
@emir nisam nego sam trazio sliku,i nadjem samo ovu,a cini mi se da je ovo ona wisa preko puta autopijace.
Rekao sam ti ja da cu kada krenem i ako uspem da pokupujem sve da ti se javim.
Bio sam ti danas u kraju,im'o nekog posla.
@emir nisam nego sam trazio sliku,i nadjem samo ovu,a cini mi se da je ovo ona wisa preko puta autopijace.
Rekao sam ti ja da cu kada krenem i ako uspem da pokupujem sve da ti se javim.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hoce moci krug jedan u toj zvjeri ? 
Auu, pa isplati se definitivno, pravo je fina, samo da nije neki nenormalni potrosac, al' vjerovatno postoji neka "caka" cim prodaje po niskoj cijeni, provjeri ti to jos .. Al' tesko da ces mene nadmasit sto se tice isplativosti auta, ja nisam mogao vjerovat da sam ovo platio 6 k eura :Devil je napisao/la:Isplati se za 5300,pa da trosi metar-litar.Kop je napisao/la:Koje je godiste, koliko trosi da ti ja kazem isplat l' se ?Devil je napisao/la:Joj jbt kako mi se svidela Honda Civic GTI prodaje je lik za 5300e moram da vidim sta cu.![]()
2004.godiste.
Evo i slika jedva sam nasao za ovo godiste,i to iz pozadine mislim da je ovo slika iz Sarajeva.![]()
@alfa, nemoj mi sarkazma
- alfarouqaminu
- Kontakt:
koje,nema slikeKop je napisao/la:Auu, pa isplati se definitivno, pravo je fina, samo da nije neki nenormalni potrosac, al' vjerovatno postoji neka "caka" cim prodaje po niskoj cijeni, provjeri ti to jos .. Al' tesko da ces mene nadmasit sto se tice isplativosti auta, ja nisam mogao vjerovat da sam ovo platio 6 k eura :Devil je napisao/la: Isplati se za 5300,pa da trosi metar-litar.![]()
2004.godiste.
@alfa, nemoj mi sarkazma
Ne valja nesto, idi na ovaj plavi upitnik opet in new tab i vidjet cesalfarouqaminu je napisao/la:koje,nema slikeKop je napisao/la:Auu, pa isplati se definitivno, pravo je fina, samo da nije neki nenormalni potrosac, al' vjerovatno postoji neka "caka" cim prodaje po niskoj cijeni, provjeri ti to jos .. Al' tesko da ces mene nadmasit sto se tice isplativosti auta, ja nisam mogao vjerovat da sam ovo platio 6 k eura :Devil je napisao/la: Isplati se za 5300,pa da trosi metar-litar.![]()
2004.godiste.
@alfa, nemoj mi sarkazma
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Joj alfa tebi sve mrsko

R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Ima tu jos dosta da se realizuje,moram malo ispitati ovo,pa moram prvo sadasnju masinu prodati,i tek onda ovo.Samo F.K.S !! je napisao/la:Hoce moci krug jedan u toj zvjeri ?
@kop koliko vidim ovde je cena 13600 KM nova(bar tako pise),dakle nekih 6800e,uzmes u obzir jedino da je gti motor ova mu ga cena dodje i realna.
A iskreno ja dzipa nikada ne bi uzeo da mi ne znam za koliko daju jedino neku Bemku.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Kakva je ta sadasnja masina ?
Treba se stalno podsjecati, ovi mladji veze nemaju o tome.Ponos Torina je napisao/la:da se sjetim Vucka i Olimpijade 84 godine na danasnji dan![]()
[youtube][/youtube]
Vucko najaci![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
p.s. Mala ispravka, 08.02 je bilo otvorenje igara
nema potpisa
- alfarouqaminu
- Kontakt:
oooooo,ovaj nije los...ma ovo je mashina naspram onog devilovogAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Joj alfa tebi sve mrsko![]()
![]()
![]()