FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko god se dovede, treba ga pustiti da radi.
Mi smo na neki način dotakli dno.
Sezona bez trofeja, bez Evrope.
Dakle ekipa treba svježu krv, metuzalemima se zahvaliti.
Dug je put do vrha, a odozgo se brzo padne.
Koševo Zapad
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ovdje se sanja o Kodri a u moru losih odluka Mirvica ja ocekujem sad da zaposli neku zenu za ŠSŠ ako je moguce ako ne onda da se dovede neka ubleha ala Sablić, i dalje sam misljenja da je Vasoje trebao ostati bar do januara...
-
- Kontakt:
U FKS se niko nikad nije pustio da radi, i niko nam nije bio dobar poslije 2 kiksa i tako godinama...i mnogo ozbiljnijim ekipama se desi ne igranje EU utakmica, nista strasno ako naucis nesto iz toga i ako imas plan za dalje. Mirvicu to ne pravi problem za planirana ulaganja u ekipu...Shategabri je napisao/la: ↑27 maj 2022, 09:44Ko god se dovede, treba ga pustiti da radi.
- Shategabri
- Kontakt:
Možda je vrijeme da se to promijeni.propoklopac je napisao/la: ↑27 maj 2022, 09:51U FKS se niko nikad nije pustio da radi, i niko nam nije bio dobar poslije 2 kiksa i tako godinama...i mnogo ozbiljnijim ekipama se desi ne igranje EU utakmica, nista strasno ako naucis nesto iz toga i ako imas plan za dalje. Mirvicu to ne pravi problem za planirana ulaganja u ekipu...Shategabri je napisao/la: ↑27 maj 2022, 09:44Ko god se dovede, treba ga pustiti da radi.
Da se krene ozbiljno raditi, rezultati će doći.
I da se ne raspadnemo prvom prilokom.
Koševo Zapad
Sablic je skupio vise bodova od vasoskog bez suljica, avrama, mujakica, catakovica, bez priprema...pravi se od njega ogromna ubleha iako to nije, solidan trener nit klasa nit prelosSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑27 maj 2022, 09:50Ovdje se sanja o Kodri a u moru losih odluka Mirvica ja ocekujem sad da zaposli neku zenu za ŠSŠ ako je moguce ako ne onda da se dovede neka ubleha ala Sablić, i dalje sam misljenja da je Vasoje trebao ostati bar do januara...
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Sta kaze ''je li '' jesmol spremni za Velež 
Kako nicu ovi novi profili, i to svaki isti,odma pocnu sa nekim pametovanjem,odbranom itd. Mozda tebi nije strasno ali nama je katastrofa sezona bez evrope,trofejapropoklopac je napisao/la: ↑27 maj 2022, 09:51U FKS se niko nikad nije pustio da radi, i niko nam nije bio dobar poslije 2 kiksa i tako godinama...i mnogo ozbiljnijim ekipama se desi ne igranje EU utakmica, nista strasno ako naucis nesto iz toga i ako imas plan za dalje. Mirvicu to ne pravi problem za planirana ulaganja u ekipu...Shategabri je napisao/la: ↑27 maj 2022, 09:44Ko god se dovede, treba ga pustiti da radi.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
pa mi igramo veceras 

Ne daj boze da nam dudic dodje
Trener za male klubove za autsajdere dizu ga u nebesa zbog evrope proslog ljeta a iskreno nisu ni na sta licili sve puka sreca
Bolja opcija je i vule i kruno. Kodro je ubjedljivo najbolja opcija bolje njemu dati 20 000 za platu nego dovoditi neke zvijezde u tim sa platom 20 30 hiljada
Trener za male klubove za autsajdere dizu ga u nebesa zbog evrope proslog ljeta a iskreno nisu ni na sta licili sve puka sreca
Bolja opcija je i vule i kruno. Kodro je ubjedljivo najbolja opcija bolje njemu dati 20 000 za platu nego dovoditi neke zvijezde u tim sa platom 20 30 hiljada
Do smrti odani!
sad ni Dudic ne valja hahahahah.Maroon99 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 10:34Ne daj boze da nam dudic dodje
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Ma kakav Dudic, pokazao je svoje neznanje u finalu Kupa sa postavkom ekipe i kompletnom taktikom. Nisu pogledali prema golu kako treba, "na konopcima" su biti kompletnu utakmicu, sreća mu je samo što smo se mi ispromašivali. Frajer je divlji trener, vrhunac ideje njegove je printanje izjava protivnika pred utakmicu da naloži ekipu.
je li se pamti igra ili trofej ?PapirnaMarka je napisao/la: ↑27 maj 2022, 10:43Ma kakav Dudic, pokazao je svoje neznanje u finalu Kupa sa postavkom ekipe i kompletnom taktikom. Nisu pogledali prema golu kako treba, "na konopcima" su biti kompletnu utakmicu, sreća mu je samo što smo se mi ispromašivali. Frajer je divlji trener, vrhunac ideje njegove je printanje izjava protivnika pred utakmicu da naloži ekipu.
-
- Kontakt:
Hajd bez provala molim lijepo, u januaru si bio u dobrom raspadu, igraci dolazili onako samo da se popuni igracki kadar, i sad starsna situacija ne igranje EU utakmica, nismo realni nimalo.zagor1987 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 10:24Kako nicu ovi novi profili, i to svaki isti,odma pocnu sa nekim pametovanjem,odbranom itd. Mozda tebi nije strasno ali nama je katastrofa sezona bez evrope,trofejapropoklopac je napisao/la: ↑27 maj 2022, 09:51U FKS se niko nikad nije pustio da radi, i niko nam nije bio dobar poslije 2 kiksa i tako godinama...i mnogo ozbiljnijim ekipama se desi ne igranje EU utakmica, nista strasno ako naucis nesto iz toga i ako imas plan za dalje. Mirvicu to ne pravi problem za planirana ulaganja u ekipu...Shategabri je napisao/la: ↑27 maj 2022, 09:44Ko god se dovede, treba ga pustiti da radi.
da bi neko imao misljenje i pisanje nije mu mjera vrijeme izdavanja profila

Dodjete po nalogu da nekog branite,uostalom nama je tragedija godina bez evrope,jer nismo Celik ili Vrbanjusa.propoklopac je napisao/la: ↑27 maj 2022, 10:48Hajd bez provala molim lijepo, u januaru si bio u dobrom raspadu, igraci dolazili onako samo da se popuni igracki kadar, i sad starsna situacija ne igranje EU utakmica, nismo realni nimalo.zagor1987 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 10:24Kako nicu ovi novi profili, i to svaki isti,odma pocnu sa nekim pametovanjem,odbranom itd. Mozda tebi nije strasno ali nama je katastrofa sezona bez evrope,trofejapropoklopac je napisao/la: ↑27 maj 2022, 09:51
U FKS se niko nikad nije pustio da radi, i niko nam nije bio dobar poslije 2 kiksa i tako godinama...i mnogo ozbiljnijim ekipama se desi ne igranje EU utakmica, nista strasno ako naucis nesto iz toga i ako imas plan za dalje. Mirvicu to ne pravi problem za planirana ulaganja u ekipu...
da bi neko imao misljenje i pisanje nije mu mjera vrijeme izdavanja profila![]()
-
- Kontakt:
To se ne moze prosjecan navijac FKS registrovati citati/pisati misljenje? Odmah mora biti osuda?! Mozes ti pricati o tragediji danima, ali nisi realan, s obzirom stanja kluba kako se uslo u sezonu, na to sve imas 4 stabilnije ekipa od tvoje ukljucujuci Borac koji mora igrati EU takmicenja, i na sve to bio si penal od te "ne tragedije". Zrinja prosle godine nije igrao EU, pa postadose ozbiljni vise nego ikad sve to je kad imas plan i stabilnost i ne pricas o tragedijama.zagor1987 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 10:57Dodjete po nalogu da nekog branite,uostalom nama je tragedija godina bez evrope,jer nismo Celik ili Vrbanjusa.propoklopac je napisao/la: ↑27 maj 2022, 10:48Hajd bez provala molim lijepo, u januaru si bio u dobrom raspadu, igraci dolazili onako samo da se popuni igracki kadar, i sad starsna situacija ne igranje EU utakmica, nismo realni nimalo.
da bi neko imao misljenje i pisanje nije mu mjera vrijeme izdavanja profila![]()
Nikad nisam rekao da valjaFCUM je napisao/la: ↑27 maj 2022, 10:41sad ni Dudic ne valja hahahahah.Maroon99 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 10:34Ne daj boze da nam dudic dodje
Kazem svoje misljenje, kosevo ne trpi losu igru
Ja se samo sjetim njihovih valjanja po terenu cim imaju bod ili ne daj boze 3 protiv nas
U finalu kupa raspad sistema trener juniora bez pro licence te pritisne da za 45 minuta jednom predjes centar
Do smrti odani!
-
- Kontakt:
Ma nece nama nikad biti bolje, ali apsolutno nikad, dok eksperti sve zivo tjeraju. Evo sad se tjeraju potencijalni treneri koji nisu jos ni preuzeli klub.
Trunku mi kao navijaci nemamo respekta ni prema fudbalu kao igri, ni prema klubu, ne samo nasem, nego klubu opcenito. Nikad nam bolje nece biti.
Mirvic ako mozga ima, iduceg trenera kojeg imenuje ostavit ce godinu dana na klupi, taman ispao iz lige. Ovi sto ismijavaju sve redom imaju tacno klub kakav zasluzuju.
Trunku mi kao navijaci nemamo respekta ni prema fudbalu kao igri, ni prema klubu, ne samo nasem, nego klubu opcenito. Nikad nam bolje nece biti.
Mirvic ako mozga ima, iduceg trenera kojeg imenuje ostavit ce godinu dana na klupi, taman ispao iz lige. Ovi sto ismijavaju sve redom imaju tacno klub kakav zasluzuju.
sve receno. Da dodje murinjo , rekli bi sta ce papak nije ni usao u LP sa Romom. Dokle je doslo da i Dudic ne valjaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑27 maj 2022, 11:16Ma nece nama nikad biti bolje, ali apsolutno nikad, dok eksperti sve zivo tjeraju. Evo sad se tjeraju potencijalni treneri koji nisu jos ni preuzeli klub.
Ma ni u ludilu skupog trenera dovodit, prvih par tekmi pozitivni šok, pravit ćemo od njega Kloppa. Za 20 tekmi ga otjerat i more para mu morati dati. Jedino da na predstavljanju Mirvić kaže, orilo gorilo ostat će 2 sezone. Iskreno bih i volio to.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
ne mora nikad ni biti bolje ako cemo dovoditi istrosene ljude.FCUM je napisao/la: ↑27 maj 2022, 11:27sve receno. Da dodje murinjo , rekli bi sta ce papak nije ni usao u LP sa Romom. Dokle je doslo da i Dudic ne valjaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑27 maj 2022, 11:16Ma nece nama nikad biti bolje, ali apsolutno nikad, dok eksperti sve zivo tjeraju. Evo sad se tjeraju potencijalni treneri koji nisu jos ni preuzeli klub.
dosta mi je price cekaj ba lafo da krene prvenstvo pa sudi igracima,ama mrs odmah.To cekaj bit ce bolje inshALLAh ,aBd itd...dovelo nas da gledamo velez,zrinjski i selo pored Tuzle u evropi
samo ostro i ko ne moze izdrzat pritisak noga,kao sto neko rece dovesti Kodru i dati mu ako treba 30 mjesecno nek radi sa ekipom sta hoce,gore od ovoga ne moze...A ne dovoditi opet nekoga da se uci na nama kao ovi sportski direktori ,predstavnici neki ,sve ublehe
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: endeende, HordasDolacMalta, keli, MaroonBjelave, misstianopenaldo, riki46, VolimBiH96 i 67 gostiju.