trebo bi bit,nadam se.
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
- HordeZlaSjever
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Idu li Horde veceras u Mostar?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na njoj stoji uvijek vjerna BORDO ARMIJA !
Username checks out
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
E ovom vam pricam citavo vrijeme. Frajer nosi ime Horde Zla a ne zna jel "njegova grupa" ide na gostovanje. Boze me sacuvaj
Jasan pokazatelj da ovdje svak palamudi o grupama, a dvije cisto niko nema o nicemu. **** vas forum, ovaj napravio profil, stavio u nickname HZ i pita za gostovanje.. ej svastaSelamKomsija je napisao/la: ↑27 maj 2022, 17:43E ovom vam pricam citavo vrijeme. Frajer nosi ime Horde Zla a ne zna jel "njegova grupa" ide na gostovanje. Boze me sacuvaj![]()
1946-1987
-
- Kontakt:
A i ovi ostali sto "znaju sve" su aktivni trenutno na forumu jer ne znaju jel hordasi idu u mostar, a ako se hordasi pojave na tribini svi ce izletit sa foruma i tek sutra ce bit aktivni da bi neko pomislio da su bili na tribini 
- HordeZlaSjever
- Kontakt:
Nisam iz Sarajeva momak, zanima me samo jer navijam za SarajevoSelamKomsija je napisao/la: ↑27 maj 2022, 17:43E ovom vam pricam citavo vrijeme. Frajer nosi ime Horde Zla a ne zna jel "njegova grupa" ide na gostovanje. Boze me sacuvaj![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na njoj stoji uvijek vjerna BORDO ARMIJA !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hordasi dosli nenajavljeni i vraceni nazad. Eh ne moze se covjek ni pobit kako treba.
Alkohol Boys su ozbiljna grupa za ove Hz sto se tice gostovanja. Koja bruka Siroki i Mostar. Svi idu normlano samo oni imaju ,zabranje' ili bolje reci viska mjesta u busu. Ma da ko da vidim da neki kace transove ili mi se ucinilo.
-
- Kontakt:
Došli su 

očekivao sam vise publike u Mostaru
15tak ih ima na tribini.SelamKomsija je napisao/la: ↑27 maj 2022, 20:14Hordasi dosli nenajavljeni i vraceni nazad. Eh ne moze se covjek ni pobit kako treba.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
- Kontakt:
Ako ih je 15 bolje da odu sad odma dok nije kasno. Odradit ce ih Ultrasi ko da gledamMerhaba je napisao/la: ↑27 maj 2022, 20:1915tak ih ima na tribini.SelamKomsija je napisao/la: ↑27 maj 2022, 20:14Hordasi dosli nenajavljeni i vraceni nazad. Eh ne moze se covjek ni pobit kako treba.
100 hz ima
Došao je ostatak grupe organizirano. Ima stotinjak ljudiSelamKomsija je napisao/la: ↑27 maj 2022, 20:21Ako ih je 15 bolje da odu sad odma dok nije kasno. Odradit ce ih Ultrasi ko da gledamMerhaba je napisao/la: ↑27 maj 2022, 20:1915tak ih ima na tribini.SelamKomsija je napisao/la: ↑27 maj 2022, 20:14Hordasi dosli nenajavljeni i vraceni nazad. Eh ne moze se covjek ni pobit kako treba.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
-
- Kontakt:
- kupus army
- Kontakt:
Laki je malo preletio.
Dobra brojka i dobra ekipa HZ.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- bodribordo
- Kontakt:
E moj ti.....SelamKomsija je napisao/la: ↑27 maj 2022, 20:14Hordasi dosli nenajavljeni i vraceni nazad. Eh ne moze se covjek ni pobit kako treba.
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
A maloumni @Merak je za tebe akademski građanin.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Venom, zeljovolimte i 34 gosta.