Što se tiče dresova, pijačarski od Ševe je nenadjebiv.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ketelara je grehota ne razviti i koristiti kao b2b igrača. Nabij mu malo mišića i eto ti novog SMSa. Doduše može i u napadu, tako ja radim na FMu kad sam u prilici da ga dovedem rano.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ja imam njegov pijačarski, prva garnitura sa onim zlatnim slovima i brojem.
To je mogla biti ona sezona 04/05 ili 05/06, mislim da su tada bila zlatna slova i brojevi na dresovima Milana.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Stefano Pioli:
"Sljedeca sezona? Za mnoge od ovih igraca ovo ce biti treca sezona zajedno i bice dosta drugacije. Vec imamo neke promjene na umu. Imacemo nesto drugacije da demonstriramo. Moracemo biti konkurentni i u ligi i u Ligi Sampiona. Za to je potrebna velika posvecenost i odlicna priprema.”
Pioli is on fire. Dobro je znati da se već toga za sljedeću sezonu isplaniralo, te da upravo tačno zna šta želi.
"Sljedeca sezona? Za mnoge od ovih igraca ovo ce biti treca sezona zajedno i bice dosta drugacije. Vec imamo neke promjene na umu. Imacemo nesto drugacije da demonstriramo. Moracemo biti konkurentni i u ligi i u Ligi Sampiona. Za to je potrebna velika posvecenost i odlicna priprema.”
Pioli is on fire. Dobro je znati da se već toga za sljedeću sezonu isplaniralo, te da upravo tačno zna šta želi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pola sata uzivanja braco
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Čekajte dok ne pročitate novi Maldinijev intervju, da vam pokvari dan kao meni. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nema šta kvarit kad znaš da su ovi pakaši ko i većina hedž fondova. RB vjerovatno ostavlja M&M jer se poklapa sa politikom vođenja ekipa ovih likova. Opet, i ovo ne znači da ni oni neće biti slični. Sve je to sivo, nikad crno i bijelo.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Sta bi ovdje trebalo pokvariti dan ?
Ili referiras na neki drugi intervju ?AC Milan director Paolo Maldini has admitted that the squad needs investments to go up a level and seemingly confirmed a couple of deals in the pipeline.
Maldini gave a long interview to La Gazzetta dello Sport during which he spoke about numerous topics including feeling disrespected over his renewal to the potential for new ownership. As part of it he was asked about the importance of the summer mercato, and conceded that there must be investment to take that next step.
“Today Milan with a high-level strategic vision can go on to compete next year with the biggest clubs. Instead we could choose a maintenance vision, without investments, without an idea that is Milan-worthy, and we would remain in limbo among the best six or seven teams in Italy to try to win back the Scudetto and qualify for the Champions League,” he said (via MilanNews).
“Elliott or the owners that could arrive, close the three years and understand what strategy you want for the future. With two or three significant signings and the consolidation of the players we have, we can compete for something bigger in the Champions League.”
There has been an abundance of speculation in the media suggesting that Milan are closing in on the signing of both Divock Origi on a free transfer and Sven Botman from Lille, and Maldini addressed each.
“We are talking to Origi and it is very well advanced. Botman? We have followed him, but there are many good players in that role.”
There is no doubting that Maldini has had a big hand in the resurgence of the past two seasons, and therefore fans and the leadership at the club have every reason to trust his assessments on what the squad needs.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šta je problem? Maldini je rekao ono što svi znamo. A ako mi znamo, čisto sumnjam da novi/stari vlasnici ne znaju.
Ovo ljeto je potrebno 5-6 dobrih pojačanja ako misle da budu na vrhu lige sljedeće sezone + dobar rezultat u Evropi.
Ja sam apsolutno uvjeren da će Maldini i društvo dobiti najamnje 120M za potrošiti.
Također, potvrdio je dolazak Origija. To je prvi transfer.
Ovo ljeto je potrebno 5-6 dobrih pojačanja ako misle da budu na vrhu lige sljedeće sezone + dobar rezultat u Evropi.
Ja sam apsolutno uvjeren da će Maldini i društvo dobiti najamnje 120M za potrošiti.
Također, potvrdio je dolazak Origija. To je prvi transfer.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Vi ko da niste do sad navikli na Ropetovu negativu i skepticizam. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ova sad postojeca ekpia iduce godine moze samo biti jos bolja, a dolazi nam vec Adli pa i Pobega vjerovatno, dalje Origi je 90% zavrsena stvar, dovesti neko top krilo desno i zamjenu za Kessiea i ne treba nama puno vise, neki back up za Thea recimo Genova je ispala dovesti Cambiasa i svi sretni
Sa 100mil budzetom ako bude nek potrose na dva igraca i mi smo onda favoriti za odbraniti naslov
Za Lp vjerujem da cemo grupu proci jer bi trebala biti dosta laksa nego ove godine zato sto cemo biti nosioci
Sa 100mil budzetom ako bude nek potrose na dva igraca i mi smo onda favoriti za odbraniti naslov
Za Lp vjerujem da cemo grupu proci jer bi trebala biti dosta laksa nego ove godine zato sto cemo biti nosioci
Nisam negativan, već mi se ne sviđa što Maldini javno u medijima proziva Elliotta kako još nijednom nisu sjeli razgovarati i kako mu još nisu ponudili novi ugovor koji ističe za mjesec dana. Odmah mi je neki red alert u glavi.
Isto i ovaj dio, da je moguće da će "Leao prerasti Milan ili će Milan prerasti njega", nešto u tim smislu, što mi pokazuje neku nesigurnost i neizvjesnost u vezi budućnosti. A znamo otprilike šta bi trebao značiti ovaj dio, da bi wc igrač poput Lea mogao prerasti Milan, a to nije put kojim bi Maldini i navijači željeli ići (pogotovo ne u ovom momentu gdje bi trebali rasti, a ne stagnirati ili čak nazadovati).
Kao da i sam on vrši pritisak i želi znati šta očekivati od novih vlasnika, a poznavajući Maldinija, ako bude neki šupljak koji neće htjeti puno ulagati i kojem će vlastiti profit biti prioritet, on će se sam povući. A Milan bez Maldinija nije Milan, pišaj sve.
Isto i ovaj dio, da je moguće da će "Leao prerasti Milan ili će Milan prerasti njega", nešto u tim smislu, što mi pokazuje neku nesigurnost i neizvjesnost u vezi budućnosti. A znamo otprilike šta bi trebao značiti ovaj dio, da bi wc igrač poput Lea mogao prerasti Milan, a to nije put kojim bi Maldini i navijači željeli ići (pogotovo ne u ovom momentu gdje bi trebali rasti, a ne stagnirati ili čak nazadovati).
Kao da i sam on vrši pritisak i želi znati šta očekivati od novih vlasnika, a poznavajući Maldinija, ako bude neki šupljak koji neće htjeti puno ulagati i kojem će vlastiti profit biti prioritet, on će se sam povući. A Milan bez Maldinija nije Milan, pišaj sve.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Ma opušteno. Ovo samo malo prebacuje lopticu na nove vlasnike i Elliot da ovo ljeto ulože malo više para i da nagrade tim i Maldinija i Massaru za izvrsne rezultate i da Milan napravi i iskorak u LP, kao i da se bori za titulu iduće sezone.
Moje neko mišljenje je da će mu dati barem jednu nagradu, u vidu odličnog igrača, ali o tom po tom.
Rebić će preći u Wolfsburg, nadam se da će Milan zaraditi 20M.
Potreban je odličan AM i RMF, nekako mislim da će Origi eksplodirati u Italiji
Moje neko mišljenje je da će mu dati barem jednu nagradu, u vidu odličnog igrača, ali o tom po tom.
Rebić će preći u Wolfsburg, nadam se da će Milan zaraditi 20M.
Potreban je odličan AM i RMF, nekako mislim da će Origi eksplodirati u Italiji
- Beduin
- Kontakt:
Pa onakav Milan napusti Kaka, Shevchenko, Ibra, Silva i masu drugih, a mi kao treba da se cudimo, ibretimo za potencijalni odlazak Leaoa u buducnosti. De ba Rope.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rope samo opušteno. Maldini želi biti dio pobjedničkog projekta, to je najvažniji dio izjave. Ostalo nije toliko bitno. Sigurno da novi vlasnici ne žele početi nešto naopako i pokrenuto bjes navijača.
Ma pustite ropeTa, dugo je i slavio titulu, odmah negativa 
Sto se tiče ugovora MiM naravno da im neće ni nuditi dok se ne završi ovo oko promjene vlasnika.
S druge strane, mislim da ce i oni imati svoje uvjete za ostanak. Pokazali su da znaju posao i imaju pravo postaviti neke svoje uslove koji, vjerujem, nisu samo finansijske prirode.
Sto se tiče ugovora MiM naravno da im neće ni nuditi dok se ne završi ovo oko promjene vlasnika.
S druge strane, mislim da ce i oni imati svoje uvjete za ostanak. Pokazali su da znaju posao i imaju pravo postaviti neke svoje uslove koji, vjerujem, nisu samo finansijske prirode.
Il Club più titolato al mondo!
- OldFashioned
- Kontakt:
Moje neko mišljenje na osnovu onog intervjua je to da Maldini jednostavno na glas razmišlja, takav je karakter bio i ostao, zato ga i volimo 
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pobjednička ekipa se ne mijenja već nadograđuje gdje treba. A ako išta ne treba mijenjati to su Paolo i Massara. Tako da vjerujem da su oni sigurni.
Origi nije nista losiji od Lukakua, samo eto imao je nesrecu da Liverpool ne igra s klasicnom 9kom. Mislim da je ovo odlican deal.nextterrain je napisao/la: ↑27 maj 2022, 12:38Potreban je odličan AM i RMF, nekako mislim da će Origi eksplodirati u Italiji![]()
Nije uopšte poenta u Leu, uzmi za primjer bilo kojeg wc igrača, ali jeste problem u tome da novi vlasnici dozvole da takvi igrači "prerastu" Milan. Jer to nije put kojim bi želio ići.
Sa jedne strane očekujem da će im biti ponuđeni novi ugovori jer nisu ludi da se odreknu formule koja funkcioniše i da na taj način u startu okrenu navijače protiv sebe, ali sa druge strane, Maldini će se itekako sam povući ako mu se ne budu sviđali planovi i ambicije vlasnika. A to ni malo ne bi valjalo jer svi znamo šta to u prevodu znači.
Uostalom, vrijeme će pokazati. Nisam još pesimističan i nema mjesta nekoj panici, ali nije mi ni svejedno poslije ovog intervjua.
Sa jedne strane očekujem da će im biti ponuđeni novi ugovori jer nisu ludi da se odreknu formule koja funkcioniše i da na taj način u startu okrenu navijače protiv sebe, ali sa druge strane, Maldini će se itekako sam povući ako mu se ne budu sviđali planovi i ambicije vlasnika. A to ni malo ne bi valjalo jer svi znamo šta to u prevodu znači.
Uostalom, vrijeme će pokazati. Nisam još pesimističan i nema mjesta nekoj panici, ali nije mi ni svejedno poslije ovog intervjua.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Ne znam bas da bi ljudi potrošili 1.1 milijarde na Milan, a da ne vide neku korist od kluba i da zarade mesto i vrate investiciju.
To se samo moze postići dobrim rezultatima u Seriji A i u LP.
A ako neko uzme Leaoa za 150M, bujrum
To se samo moze postići dobrim rezultatima u Seriji A i u LP.
A ako neko uzme Leaoa za 150M, bujrum
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.