100% mora se bagra sa tribina iskorjeniti vise. Sjetim se jednog lika krupan, prosjed, 2 stolice zauzme.. bio je na istoku pa se prebacio na zapad. Ne sjecam se koja je utakmica bila par likova sa starog sjevera sto su presli na zapad ga nalupase. Ja mislim da mu je to bila prva i zadnja utakmica na zapadu.. Iskreno ja na utakmicu nikad vise nebi otisao kad bi mi neko rekao samo na istok mozes.. FujFRANK RIBERY je napisao/la: ↑27 maj 2022, 12:31Najveći problem ovog kluba su navijači, dok se to jasno i javno ne kaže, ovdje hajra neće biti. Klub je taoca navijačke grupe, ko god dođe za trenera otići će zbog istih. FK Sarajevo, koliko god ga volio je postao mahalski klub gdje mahala vedri i oblači. Jedino rješenje je da se spriječi svaki uticaj navijača na klub i zaposlenike, ovo je privatna firma i tako treba i da se vodi. Bujrum brate, ako ti je stalo do kluba, učlani se, dođi i podrži klub.
Onaj izlijev primitivizma na forumu i stadionu poslije utakmice kupa je slika i prilika stanja oko kluba.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa ima li ista da na ovom svijetu ne poseremo, vise u 3pm. Stani bolan bar da pocnu radovi
Sta ti nije jasno,da izvodjac je gradjevinska firma koja nema veze sa terenima? Nas savez je to odabrao a ovo pricam jer ako se daje 500 milja fino garancije nek ponude neke
Steta za Kodra. Sta je sa onom sirotinjom sa grbavice sto je imigriro u njemacku 2 ligu. Selimbegovic neznam mu ime..Znam da treneri u drugoj ligi uzimaju fine cifre, al posteno receno on vodi 3 ce ligasa tamo, samo srecom prilika je u cvajti i vrlo brzo ce ispast.. govorim sirotinjski je klub i vjerovatno mu Mirvic moze dat bolje uslove ..
Nas isprdak Fedja je opcija (ako jeste opcija ima ugovor platu koju tamo ima mi dajemo orucu da dofaca lopte igracima) ugovor 1+3 platu sto manju maksimalno 8 k km plus po ucinku kup ako osvoji dat mu 30 k km prvenstvo 100 km DK 200 k km..
To mu ni babo nebi dao, i posteno Djubre nije nije nizasluzilo vise jer je igro za prosjake i prodo obraz za 100 km
Sto se tice terena, vec su novine neke pisale da ce neka firma pravit terene koja koristi masine materijal koji niko na svijetu ne koristi. Cak jedina firma koja ima taj zastarjeli alat koji koristi spojeve 600 a valjda sad je to na 900 standard..
Cak firma se ne bavi terenima, vise pravljenjem kuca zgrada ITD..
Teren ce za 7 mjeseci bit ko u bjeljini sto je sad.
Nasta smo spali da nas jedan seljak iz lakrasa orvoreno siluje a mi govorimo dobro je gurni jos..
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 27 maj 2022, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ti da mi nudis milijardu, ja ne bih radio za tebe.
Jedan ti isprdak, drugi djubre, a ocekujes da rasirenih ruku preuzmu klub
Jedan ti isprdak, drugi djubre, a ocekujes da rasirenih ruku preuzmu klub

Cuj onoga lik iz 2 Bundesliga dosao u Sarajevo. 

zive u svijetu igrica i menadzera

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je konzorcij, jedna je građevinska a druge dvije su za hibridni teren, vjerujem da ne bi bezveze plaćali 550K.zagor1987 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 14:36Sta ti nije jasno,da izvodjac je gradjevinska firma koja nema veze sa terenima? Nas savez je to odabrao a ovo pricam jer ako se daje 500 milja fino garancije nek ponude neke
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To sam samo napisao jer je otisao kod ivanovog sina amawa za 100 km da igra..radi toga sam ga nazvao djubretom, al kao kvalitet trenera i njegovog znanja nebi imo nista protiv da vodu klub..izdzezveubrazil je napisao/la: ↑27 maj 2022, 14:43Ti da mi nudis milijardu, ja ne bih radio za tebe.
Jedan ti isprdak, drugi djubre, a ocekujes da rasirenih ruku preuzmu klub![]()
Isto bi napisao i za Pelaka da je na mjesto fedje..
Necita Fedja forum valjda, ako cita izvini Fedja
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Ma ovi jedni su čak i na grbavici radili.MortemHz je napisao/la: ↑27 maj 2022, 14:57To je konzorcij, jedna je građevinska a druge dvije su za hibridni teren, vjerujem da ne bi bezveze plaćali 550K.
https://www.hellasod.gr/en/projects-sport-centers/
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam, to sam pisao nekad prije kada smo diskutovali o ovome prvi put.PapirnaMarka je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:17Ma ovi jedni su čak i na grbavici radili.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Ma ja sam odmah na prvu poletio da vidim ko su šta su, čim se objavio prvi put ko će raditi terene. Pretpostavio sam i ja da bi šta mutno moglo biti sa ovim klošarima iz saveza, al izgledaju okej ovi, valjda neće Vico preofiran da bude.MortemHz je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:21Znam, to sam pisao nekad prije kada smo diskutovali o ovome prvi put.PapirnaMarka je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:17Ma ovi jedni su čak i na grbavici radili.

Udjem na forum da procitam nesto novo, normalno vezano za Sarajevo a ono.....
Tako me ovo umori, slomi.... Od budalastina, gluposti do fudbalskih strucnjaka za kakve se otimaju po evropi.
Zato i jest sve u kurcu, puno smo mi sebi dali na vaznosti...
Tako me ovo umori, slomi.... Od budalastina, gluposti do fudbalskih strucnjaka za kakve se otimaju po evropi.
Zato i jest sve u kurcu, puno smo mi sebi dali na vaznosti...
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
bibula je napisao/la: ↑27 maj 2022, 12:50Ako su problem ovih 2-3000 bolesnika koji dodu na svaku tekmu onda nas treba ugasiti. Ne racunam ovih 5000 “navijaca” koji se uclane onako.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑27 maj 2022, 12:31Najveći problem ovog kluba su navijači, dok se to jasno i javno ne kaže, ovdje hajra neće biti. Klub je taoca navijačke grupe, ko god dođe za trenera otići će zbog istih. FK Sarajevo, koliko god ga volio je postao mahalski klub gdje mahala vedri i oblači. Jedino rješenje je da se spriječi svaki uticaj navijača na klub i zaposlenike, ovo je privatna firma i tako treba i da se vodi. Bujrum brate, ako ti je stalo do kluba, učlani se, dođi i podrži klub.
Onaj izlijev primitivizma na forumu i stadionu poslije utakmice kupa je slika i prilika stanja oko kluba.
A problem je onda do predsjednika i uprave koji dozvoljavaju da se mahala upetlja.
Balkan je ovo @RIBERY(znam da znas), ovo se desava na prostoru ex YU, mozda ne u Sloveniji(a ne mogu se bas pohvaliti posjetom).
@bibula i te kako su uticajni navijaci i forumasi. U vrijeme podjela Husrefa i Uprave, apsolutno sam bio siguran da su Rumeni i Sabrinica nesto najbolje sto nam se desilo. Koja sam budaletina bio

Sad polazem nade u bh gradjanina i vlasnika Mirvica da ce sa FKS pokusati istrcati maraton, a ne sprint i da ce se distancirati od navijaca koji bi da upravljaju Klubom i da se pitaju hoce li njihovi vrli majstori igre dobiti i 5-godisnje ugovore.
Bit ce interesantno vidjeti na djelu E. Hadzica kako ce se ponasati kad nema autoriteta poput Uprave i Husrefa. Mislim da bi Hadzici moga biti vrlo bitna karika. Licno ne gotivim Hadzica, ne zato sto ne zna, nego sto nije reagovao ,podnio ostavku, (

Puno vise ce se pitati Hadzica nego bilo kojeg trenera, jedino Kodro ne bi dozvolio da mu se neko petlja. Kusat cemo sto nam Emir pripremi, sad nesto ukusno ili bljutavo, vrijeme ce pokazati. Nikom vise ne vjerujem

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ma Vico i savez će od ovih terena milione pokrastPapirnaMarka je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:25Ma ja sam odmah na prvu poletio da vidim ko su šta su, čim se objavio prvi put ko će raditi terene. Pretpostavio sam i ja da bi šta mutno moglo biti sa ovim klošarima iz saveza, al izgledaju okej ovi, valjda neće Vico preofiran da bude.MortemHz je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:21Znam, to sam pisao nekad prije kada smo diskutovali o ovome prvi put.PapirnaMarka je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:17
Ma ovi jedni su čak i na grbavici radili.
![]()
-
- Kontakt:
Ne ide Kodro uz kakanjsku neznalicu
Cuj da mu celo sredjuje ekipu sa vezama od Kaknja do simin hana

Cuj da mu celo sredjuje ekipu sa vezama od Kaknja do simin hana

Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 27 maj 2022, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Da je doveden ozbiljan SD, lakše bi bilo dovesti dobrog trenera.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne bi ni Kodro nista specialno napravio. Previše je mekan za ove balkanske krkane. I u prvom mandatu ga je to kostalo.
Da je samo mladji i u dobrom zdravlju Ciro bi zaveo red i rad u ekipi i bio bi najbolje rjesenje.
Da je samo mladji i u dobrom zdravlju Ciro bi zaveo red i rad u ekipi i bio bi najbolje rjesenje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!