Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Formula 1
Znači Srđan u Mugellu i ovaj vikend je, izgleda, Paja sam. Moglo bi se onda gledat u Hr komentatore, ne mogu biti gori od Paje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ovo je bas prevelika razlika u korist Ferarija
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Samo Leclerc može pobijediti Leclerca ovaj vikend.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Monaco je bio dosta zanimljiviji i atraktivniji dok je bio jedina takva staza na kalendaru, sad kad ih je skoro pola ovakvih nije to to
Don't believe the hype.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Bas djeluje kao dominacija iz Australije, mada Paja najavi kisu i za kvale i trku. Koliko vidim sutra ne bi trebalo ne, znam gdje on to gleda. 
Maxu bi i drugo mjesto ovdje bilo skoro ko pobjeda.

Maxu bi i drugo mjesto ovdje bilo skoro ko pobjeda.
- AshburtonG
- Kontakt:
Koje go.vno od inzinjera ima Ricc. Covjek se zabio pravo u bankinu, ovaj pita je li auto u redu, a tebe ko yebe druze. 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima full transkripcija i nije vidio odmah šta se desilo.AshburtonG je napisao/la: ↑27 maj 2022, 19:38Koje go.vno od inzinjera ima Ricc. Covjek se zabio pravo u bankinu, ovaj pita je li auto u redu, a tebe ko yebe druze.![]()

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Eh moguce da je do toga. Jos mu Ricc odgovara "I AM ok", ovaj kaze mrtav hladan samo "Good". 

Ricciardu je lagano vrijeme za rec pa-pa.
Tipujem da su on i Gasly off nakon ove sezone.Za Gaslya sam siguran,ako se nesto bas drasticno ne promijeni.
Tipujem da su on i Gasly off nakon ove sezone.Za Gaslya sam siguran,ako se nesto bas drasticno ne promijeni.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za Gasly-a mislim da je u pitanju samo loša prilagodba novom bolidu, svoju klasu i formu je dokazao prethodne 2 sezone i definitivno će se otvoriti mjesto za njega negdje možda čak i u McLarenu ako u Tauriju ne bude mjesta za njega. Ipak je poprilično mlad, ne vidim način na kojem je njemu mogao drastično pasti nivo preko noći. Za Ricca se slažem, ni sjena vozača od prije par sezona i nažalost mislim da će postati jedan od zaboravljenih vozača za neku deceniju uprkos talentu. Niti je pretjerano dugo trajao (10ak godina ako mu ovo bude zadnja što je moguće) niti je bio u ili blizu borbe za titulu (to je krivica tada nedovoljno brzog Red Bull-a a ne njega).
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Predosadan lik ...samo se ponavlja ...pola prvog treninga o nakitu i hamiltonu ...prezvakana tema ...pa onda o losoj sreci Leca u Monacu , i onda drugi trening opet o Lecu i losoj sreci u MonacuUnofficialpage je napisao/la: ↑27 maj 2022, 17:25Znači Srđan u Mugellu i ovaj vikend je, izgleda, Paja sam. Moglo bi se onda gledat u Hr komentatore, ne mogu biti gori od Paje.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uopšte ne prati dešavanja na stazi. Vremena krugova ne znam jel tri put spomenuo, ide team radio Hamiltona i Bona gdje Hamilton javlja da ima opet poskakivanja ali Paja ništa, on svoje priča.jelle je napisao/la: ↑28 maj 2022, 09:14Predosadan lik ...samo se ponavlja ...pola prvog treninga o nakitu i hamiltonu ...prezvakana tema ...pa onda o losoj sreci Leca u Monacu , i onda drugi trening opet o Lecu i losoj sreci u MonacuUnofficialpage je napisao/la: ↑27 maj 2022, 17:25Znači Srđan u Mugellu i ovaj vikend je, izgleda, Paja sam. Moglo bi se onda gledat u Hr komentatore, ne mogu biti gori od Paje.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A bukvalno 3 min prije toga prica kako je Merc rijesio poskakivanje i onda se hamilton zali da ce slomit laktove u bolidu zbog poskakivanja al ne vazni je nakitUnofficialpage je napisao/la: ↑28 maj 2022, 10:28Uopšte ne prati dešavanja na stazi. Vremena krugova ne znam jel tri put spomenuo, ide team radio Hamiltona i Bona gdje Hamilton javlja da ima opet poskakivanja ali Paja ništa, on svoje priča.jelle je napisao/la: ↑28 maj 2022, 09:14Predosadan lik ...samo se ponavlja ...pola prvog treninga o nakitu i hamiltonu ...prezvakana tema ...pa onda o losoj sreci Leca u Monacu , i onda drugi trening opet o Lecu i losoj sreci u MonacuUnofficialpage je napisao/la: ↑27 maj 2022, 17:25Znači Srđan u Mugellu i ovaj vikend je, izgleda, Paja sam. Moglo bi se onda gledat u Hr komentatore, ne mogu biti gori od Paje.

Nista od njega da saznas sto treba ..a pogotovo ko kakav tempo ima i kakve krugove vrti ... Jer ima mogucnost da prati uzivo rezultate ..pa cak i po sektorima ...
-
- Kontakt:
Tipicni balkanac kojemu je draza suplja i koji misli da sve zna.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Perez i Lec za P1 danas 

Vettel i Sainz maloprije, da je bio sekundu bliži Sainz ne bi se fino završilo
Idemo Max i Perez 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.